slider-maatwerk-tuinkamer-trendhout-houten-tuinkantoor-met-toilet

Houten tuinkamer

“We hebben een extra kamer in de tuin gemaakt, zodat we daar heerlijk kunnen ontspannen.”

” Transformeer jouw tuin naar een oase van luxe en comfort, stap in de wereld van Trendhout tuinkamers. Ontdek onze prachtige, op maat gemaakte tuinkamers en kies uit onze hoogwaardige standaardmodellen, allemaal ontworpen om aan jouw wensen te voldoen. Hier vind je de perfecte plek om samen met vrienden en familie te ontspannen, te verbinden en onvergetelijke momenten te delen. Laat Trendhout je begeleiden naar een buitengewone buitenbeleving!”

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer biedt je extra leefruimte op een comfortabele plek.
moderne-schuur-carport-met-tuinkamer-modern-strakke-uitstraling-design-grote-tuinkantoor-laten-bouwen-trendhout-Palermo-XXL
trendhout-modern-zwart-strak-overkapping-tuinkamer-verona-7500x4400-rechts-tuinoverkapping-moderne-stijl
Trendhout-Luxe-douglas-houten-wit-tuinkamer-overkapping-verlichting-glazen-schuifdeuren-veranda-Oostvoorne-Rockanje-Tinte
maatwerk-eiken-overkapping-trendhout-op-maat-veranda-aan-huis-bouwpakket-laten-bouwen-aan-woning
tuinkamer-met-overkapping-douglas-houten-overkapping-met-schuur-trendhout-kapschuur-de-hoeve-xl-glazen-schuifwand-steel-look

Een tuinkamer is niet zomaar een bijgebouw; het is een verlengstuk van jouw huis, het biedt veel extra mogelijkheden. Of je nu verlangt naar een ontspannende loungeplek, een gezellige eetkamer, een inspirerende hobbyruimte, een productieve thuiswerkplek, of gewoon een zonnige serre om het buitenleven dichterbij te brengen – een tuinkamer biedt dit alles en meer.

Het beste van alles? Onze tuinkamers laten je het hele jaar door genieten van de prachtige tuinomgeving. Met grote ramen en deuren die het natuurlijke licht omarmen en een panoramisch uitzicht op de weelderige tuin bieden, brengen we de schoonheid van buiten naar binnen. Onze tuinkamers kunnen worden uitgerust met glazen schuifdeuren, isolatie, en sfeervolle verlichting om jouw extra comfort te bieden, gedurende het gehele seizoen.

Kun je een tuinkamer afsluiten met glazen schuifwanden?

Ontwerp je eigen tuinkamer met glazen schuifwanden eenvoudig in onze 3D app
trendhout-glazen-schuifwanden-schuifdeuren-in-houten-overkapping-maatwerk-tuinkamer
Trendhout-houten-overkapping-op-maat-of-maatwerk-tuinkamer-aan-huis-of-woning-landelijke-stijl-glazen-schuifdeuren-dealershop
Trendhout-glazenschuifwand-glazen-schuifdeuren-met-meenemers-kleur-zwart--naar-rechts-W
houten-schuur-met-overkapping-zadeldak-xl-trendhout-hoekmodel-in-hoek-tuin-l-vorm-met-glazen-schuifdeuren-wanden (10)
Trendhout-glazenschuifwand-glazen-schuifdeuren-met-meenemers-op-maat-laten-maken--met-komgreep-rvs-handgreep-in-het-glas
Trendhout-tochtstrips-voor-glazenschuifwanden-glazen-schuifdeuren-in-kleur-zwart-antraciet-zuiver-wit-W

“Laat je tuinkamer stralen met op maat gemaakte glazen schuifwanden van Trendhout! Onze glazen schuifwanden zijn dé oplossing om jouw tuinkamer op een efficiënte manier af te sluiten. Met onze schuifdeuren kun je zelfs genieten van extra gemoedsrust, want ze zijn voorzien van sloten.

Wat deze glazen deuren nog beter maakt, zijn de handige meenemers. Ze zorgen ervoor dat bij het sluiten van de glazen schuifwand alle individuele glazen deuren netjes met elkaar meebewegen, waardoor je altijd verzekerd bent van een perfecte afsluiting. En voor extra comfort kunnen tochtborstels tussen het glas worden geplaatst. Daarnaast is de RVS ronde handgreep netjes in het glas gemaakt, waardoor deze altijd op de juiste plek blijft zitten.

Kies voor de glazen schuifwanden van Trendhout en transformeer jouw tuinkamer tot een oase van ontspanning en stijl.”

Kan er een glazen dak in een tuinkamer aan huis?

Een lichtstraat zorgt voor heel veel lichtinval!
moderne-strakke-houten-overkapping-veranda-aan-huis-of-woning-trendhout-strak-design-Modena-lichtstraat-lichtkoepel-in-aanbouw
aanbouw-douglas-lichtstraat
Trendhout-houten-overkapping-op-maat-of-maatwerk-tuinkamer-aan-huis-of-woning-landelijke-stijl-LED-verlichting
Trendhout-douglas-eiken-overkapping-aan-huis-of-woning-met-lichtstraten-lichtstraat-Middelaar-Molenhoek-Mook-Plasmolen
Trendhout grote lichtstraat voor overkapping 250 cm lichstraten voor aanbouw overkapping

Natuurlijk licht en luxe gecombineerd in jouw Trendhout tuinkamer aan huis! Met de optie om één of meerdere lichtstraten in je tuinkamer te integreren, geniet je van overvloedige lichtinval, waardoor je tuinkamer een weelderige uitstraling krijgt. Bovendien kun je kiezen voor glazen schuifdeuren of vaste glazen steel look wanden.

Een van de grootste voordelen van onze glazen tuinkamers is het behoud van een prachtig uitzicht, vooral als je tuinkamer vrijstaat in een schilderachtige, bosrijke, of landelijke omgeving. Bij Trendhout bieden we diverse mogelijkheden om een ruimtelijk gevoel te creëren terwijl je comfortabel binnen zit. Ontdek onze landelijke en moderne houten tuinkamers aan huis allemaal!”

Vaak is maatwerk helemaal niet nodig!

Ontwerp je eigen tuinkamer in 3D

We staan bekend om ons uitgebreide programma op het gebied van houten overkappingen. Binnen ons assortiment bieden we honderden keuzes aan modellen en afmetingen. Ontdek deze diverse modellen en afmetingen eenvoudig met behulp van onze 3D-app, waarmee je jouw ideale tuinkamer kunt samenstellen!

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 standaard modellen

Wat zijn de prijzen van een houten tuinkamer?

Maak en 3D ontwerp, de prijs voor je houten tuinkamer is meteen zichtbaar!
Verona-links 4000x4000-modern-strakke-Verona-houten-tuinkamer-douglas-hout-moderne-uitstraling-Trendhout-met-glazenschuifwanden
moderne-tuin-met-douglas-houten-landelijk-overkapping-houten-tuinkamer-Siena-Trendhout
trendhout-modern-zwarte-interieur-strakke-overkapping-tuinkamer-verona-7500x4400-rechts-tuinoverkapping-moderne-stijl
Trendhout-luxe-vrijstaande-tuinkamer-berging-schuur-houten-tuinkamers-met-glazen-schuifwanden-Blaricum

Bij Trendhout houden we de prijsverschillen tussen onze standaard en maatwerk tuinkamers bewust laag. Ons assortiment omvat al honderden standaard modellen, die stuk voor stuk volledig aan jouw wensen kunnen worden aangepast. Daardoor kunnen we de prijzen van een houten tuinkamer ook lager houden dan gebruikelijk is in deze houtbouw segmenten.

Het grootste prijsverschil ontstaat meestal wanneer je de standaard modellen naar eigen smaak inricht en aanpast. Je hebt de vrijheid om wanden toe te voegen, glazen schuifdeuren, louvres, of steel look ramen te kiezen. Bovendien kun je beslissen of je een lichtstraat, isolatie of verlichting wilt toevoegen. In onze handige 3D configurator hebben we alle prijzen overzichtelijk voor je op een rij gezet. Hierdoor kun je direct zien wat jouw droomtuinkamer zal kosten. Laat jouw creativiteit de vrije loop en creëer de perfecte plek om te ontspannen en te genieten!”

Een vrijstaande tuinkamer gebruiken als gastenverblijf?

“Geniet van comfort en privacy voor zowel jou als je gasten!”
luxe-houten-gastenverblijf-in-tuin-laten-bouwen-tuinkamer-achtertuin-zadeldak-geisoleerd
luxe-douglas-houten-gastenverblijf-in-tuin-laten-bouwen-tuinkamer-achtertuin-zadeldak-geisoleerd
gastenverblijf-zadeldak-in-hoek
luxe-grote-houten-kapschuur-tuinkamer-met-garage-in-tuin-laten-bouwen-tuinkamer-achtertuin-zadeldak-geisoleerd
luxe-eiken-houten-gastenverblijf-in-tuin-laten-bouwen-tuinkamer-achtertuin-zadeldak-geisoleerd
luxe-houten-gastenverblijf-in-tuin-laten-bouwen-tuinkamer-achtertuin-op-maat-bouwpakket-zadeldak-geisoleerd
houten-gastenverblijf-in-tuin-laten-bouwen-tuinkamer-achtertuin-zadeldak-geisoleerd

Ontdek de voordelen van een vrijstaande houten tuinkamer als gastenverblijf! Met een eigen gastenverblijf haal je niet alleen extra ruimte in huis, maar ook flexibiliteit en comfort. Of het nu gaat om familie en vrienden die op bezoek komen of als je wilt verhuren voor extra inkomsten, een gastenverblijf biedt een welkome uitbreiding van jouw leefruimte. Bovendien genieten gasten van hun eigen privacy, terwijl ze toch dicht bij huis zijn. Ontdek de vele mogelijkheden van een gastenverblijf en profiteer van de voordelen voor jou en je gasten!”

Met deze prachtige toevoeging aan je huis of tuin vergroot je niet alleen je leefruimte, maar ook de waarde van je eigendom. Het is een slimme investering die jarenlang plezier en comfort biedt. Bovendien brengt een tuinkamer van Trendhout een vleugje luxe in je tuin, waardoor je buitenruimte transformeert in een oase van ontspanning en elegantie.”

Kan een luxe tuinkamer op maat gemaakt worden?

Bij Trendhout kun je jouw eigen tuinkamer op maat ontwerpen
Trendhout-aannemer-houtbouwer-houtbouwers-spanten-prefab-op-maat-constructie-daksconstructie-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
douglas-houten-overkapping-zadeldak-bouwpakket-zadeldak-XL-usp-6
Douglas-of-eiken-houten-aanbouwveranda-veranda--overkapping-op-maat-lante-maken-prijs-maatwerk-trendhout

Bij Trendhout maken we dromen waar! Met onze op maat gemaakte luxe houten tuinkamers kun je de tuin van je dromen creëren. Of je nu op zoek bent naar een standaardmodel of naar iets speciaals, bij Trendhout ben je aan het juiste adres.

In ons uitgebreide assortiment vind je al honderden modellen en afmetingen om uit te kiezen. Met onze handige 3D-app kun je deze modellen eenvoudig aanpassen naar jouw wensen. Dit maakt uitgebreid maatwerk vaak overbodig.

Als je toch specifieke afmetingen nodig hebt, kun je vertrouwen op Trendhout. We bieden ook maatwerk overkappingen aan. Onze experts bij Trendhout of onze gespecialiseerde Trendhout-dealers kunnen deze op maat gemaakte houten tuinkamers voor je bouwen.

Als je graag de handen uit de mouwen steekt, bieden we ook premium bouwpakketten waarmee je je op maat gemaakte tuinkamer zelf kunt opbouwen. Bij Trendhout streven we ernaar om aan al je tuinbehoeften te voldoen, zodat je kunt genieten van een ontspannen en stijlvol buitenleven.”

Moderne en landelijke tuinkamers aan huis

Wij kozen voor een moderne tuinkamer voor onze strakke woning!
moderne aanbouwveranda houten overkapping aan huis of woning trendhout strak design Modena op maat bouwpakket (1)
moderne aanbouwveranda houten overkapping aan huis of woning trendhout strak design Modena op maat bouwpakket (2)
moderne-houten-overkapping-veranda-aan-huis-of-woning-trendhout-strak-design-Modena-op-maat-bouwpakket-laten-bouwen
moderne-douglas-houten-overkapping-aan-huis-of-woning-trendhout-strak-design-Modena-houten-uitbouw-aanbouw-met-lichtstraat
trendhout-aanbouwveranda-houten-overkapping-aan-huis-of-woning-lucca-op-maat-als-bouwpakket
trendhout-douglas-3d-app-lucca-realisatie
maatwerk-ancona-eiken-overkapping-trendhout-op-maat-veranda-aan-huis-bouwpakket-laten-bouwen-aan-woning
douglas-houten-overkapping-veranda-aan-huis-bouwpakket-ancona-usp-3
douglas-houten-overkapping-veranda-aan-huis-bouwpakket-ancona-usp-6

Haal het beste uit je buitenruimte met onze veelzijdige houten veranda’s! Of je nu droomt van een rustieke tuinkamer of een strakke, moderne look verkiest, bij ons heb je keuzes. Ontdek onze charmante Lucca voor een landelijke sfeer, of ga voor de strakke en modernere ontwerpen van de Ancona en de Modena – Veranda aan huis. Creëer jouw ideale outdoor oase met onze houten veranda’s. Laat de natuur binnen!

In de Trendhout 3D app zijn er een aantal vrijstaande tuinkamers samen te stellen met moderne uitstraling. Veel voorkomende types overkappingen die ontworpen worden als moderne tuinkamers zijn: de Verona, Capri, PalermoPalermo XXL en de Refter XL. Deze modellen hebben allemaal een geheel eigen en unieke uitstraling. Je kunt vanuit het basismodel je eigen tuinkamer verder samenstellen door er wanden en andere toebehoren aan toe te voegen.

 

 

Onze montageservice

Met de montageservice word je compleet ontzorgd!
montageploegen-buitenverblijven-laten-opbouwen-door-Trendhout-montage
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur
trendhout-opbouw-montage-montageservice

Wil je een Trendhout buitenverblijf aanschaffen maar zie je het niet zitten deze zelf op te bouwen? Wees gerust, bij veel van onze geselecteerde dealers zijn ervaren montageteams aanwezig die met plezier de taak van het opbouwen van jouw buitenverblijf op zich kunnen nemen!

Mocht het zo zijn dat jouw dealer geen montageteams beschikbaar heeft, dan bieden wij samen met jouw dealer de mogelijkheid om de professionele montageteams van Trendhout zelf in te schakelen. Je bent bij ons in goede handen, van aankoop tot opbouw!

Landelijke dealernetwerk, levering en montage mogelijk!

Trendhout levert door heel Nederland

Trendhout ontwikkelt en produceert luxe houten tuinkamers, welke door middel van een groot dealernetwerk door heel Nederland uitgeleverd worden. Wil je een overkapping bekijken bij je lokale Trendhout dealer? Neem contact met ons op, of maak zelf een 3D ontwerp en wordt aan automatisch een dealer uit uw omgeving gekoppeld.

Woon jij in Overijssel (in één van de onderstaande plaatsen) en wil je een houten overkapping laten bouwen? Maak een 3D-ontwerp van houten overkapping bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende houten overkappingen van Trendhout bekijken.

s-Heerenbroek – Agelo – Albergen – Almelo – Ambt-Delden – Ane – Anerveen – Arrien – Baarlo-Ov – Baars – Balkbrug – Basse – Bathmen – Beerze – Beerzerveld – Belt-Schutsloot – Bergentheim – Beuningen-Ov – Blokzijl – Boekelo – Borne – Brucht – Bruchterveld – Buurse – Collendoorn – Colmschate – Daarle – Daarlerveen – Dalfsen – Damsholte – De-Bult – De-Lutte – De-Pol – Dedemsvaart – Delden – Den-Ham-Ov – Den-Velde – Denekamp – Deurningen – Deventer – Diepenheim – Diepenveen – Diffelen – Eesveen – Enschede – Enter – Fleringen – Geerdijk – Geesteren-ov – Genemuiden – Giethmen – Giethoorn – Goor – Gramsbergen – Haaksbergen – Haarle – Harbrinkhoek – Hardenberg – Hasselt – Heemserveen – Heeten – Heino – Hellendoorn – Hengelo-Ov – Hengevelde – Hertme – Herxen – Hezingen – Hoge-Hexel – Holten – Holthone – Hoonhorst – Ijhorst – Ijsselmuiden – Kalenberg – Kallenkote – Kampen – Kamperveen – Kuinre – Laag-Zuthem – Lattrop-Breklenkamp – Lemele – Lemelerveld – Lettele – Lonneker – Loozen – Losser – Lutten – Luttenberg – Mander – Manderveen – Marienberg – Marienheem – Marijenkampen – Markelo – Nieuw-Heeten – Nieuwleusen – Nijverdal – Notter – Nutter – Okkenbroek – Oldenzaal – Olst – Ommen – Ootmarsum – Ossenzijl – Oud-Avereest – Oud-Ootmarsum – Oud-Bergentheim- Overdinkel – Paasloo – Raalte – – Radewijk – Reutum – Rheeze – Rheezerveen – Rijssen – Rossum-Ov – Rouveen – Saasveld – Schalkhaar – Scheerwolde – Schuinesloot – Sibculo – Sint-Jansklooster – Slagharen – Staphorst – Steenwijk – Stegeren – Tilligte – Tubbergen – Usselo – Vasse – Vilsteren – Vollenhove – Vriezenveen – Vroomshoop – Wanneperveen – Weerselo – Wesepe – Westerhaar-Vriezenveensewijk – Wetering – Wierden – Wijhe –  – Witharen – Zalk – Zenderen – Zuna – Zwartsluis – Zwolle

Woon jij in de provincie Utrecht (in één van de onderstaande plaatsen) en wil je een houten overkapping laten bouwen? Maak een 3D-ontwerp van je extra houten kamer bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende eiken of douglas overkappingen van Trendhout bekijken.

Abcoude – Achterberg – Achterveld – Amerongen – Amersfoort – Austerlitz – Baambrugge – Baarn – Benschop – Bilthoven – Bosch-en-Duin – Breukelen – Bunnik – Bunschoten-Spakenburg – Cabauw – Cothen – De-Bilt – De-Hoef – De-Klomp – De-Meern – Den-Dolder – Doorn – Driebergen – Driebergen-Rijsenburg – Eemnes – Groenekan – Haarzuilens – Hagestein – Harmelen – Hekendorp – Hollandsche-Rading – Houten – Ijsselstein – Kamerik – Kockengen – Lage-Vuursche – Langbroek – Leerdam – Leersum – Leusden – Linschoten – Loenen-aan-de-Vecht – Loenersloot – Lopik – Lopikerkapel – Maarn – Maarsbergen – Maarssen – Maartensdijk – Mijdrecht – Montfoort – Nieuwegein- Nieuwer-Ter-Aa – Nieuwersluis – Nigtevecht – Odijk – Oud-Zuilen – Oudewater – Overberg – Papekop – Polsbroek – Renswoude – Rhenen – Schalkwijk – Snelrewaard – Soest – Soesterberg – Stoutenburg-Noord – Tienhoven-Utr – Tull-en-Het-Waal – Utrecht – Veenendaal – Vianen – Vinkeveen – Vleuten – Vreeland – Werkhoven – Westbroek-Utr – Wijk-bij-Duurstede – Wilnis – Woerden – Woudenberg – Zegveld – Zeist – Amstelhoek –  De Hoef –  De Ronde Venen

Woon jij in Flevoland, in een van de onderstaande plaatsen? Maak een 3D-ontwerp van houten tuinatelier bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende overkappingen van Trendhout bekijken.

Almere – Bant – Biddinghuizen – Creil – Dronten – Emmeloord – Espel – Kraggenburg – Lelystad – Luttelgeest – Marknesse – Nagele – Rutten – Schokland – Urk – Zeewolde

Woon jij in Gelderland, in een van de onderstaande plaatsen? Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende gastenverblijven van Trendhout bekijken.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

-s-Heerenberg – het-Harde – Aalst – Aalten – Acquoy – Aerdt – Afferden-Gld – Alem – Almen – Alphen-Gld – Altforst – Ammerzoden – Angeren – Angerlo – Apeldoorn – Appeltern – Arnhem – Asperen – Azewijn – Baak – Balgoij – Barchem – Barneveld – Batenburg – Beek-Gld – Beek-Ubbergen-Gld – Beekbergen – Beemte-Broekland – Beesd – Beltrum – Bemmel – Beneden-Leeuwen – Bennekom – Berg-en-Dal – Bergharen – Beuningen-Gld – Beusichem – Borculo – Boven-Leeuwen – Braamt – Brakel-Gld – Bredevoort – Breedenbroek – Bronkhorst – Bruchem – Brummen – Buren-gld – Buurmalsen – Culemborg – De-Glind – De-Heurne – De-Steeg – De-Vecht – Deest – Deil – Didam – Dieren – Dinxperlo – Dodewaard – Doesburg – Doetinchem – Doornenburg – Doornspijk – Doorwerth – Drempt – Dreumel – Drie – Druten – Duiven – Echteld – Eck-en-Wiel – Ede – Eefde – Eerbeek – Eibergen – Elburg – Ellecom – Elspeet – Elst – Empe – Emst – Enspijk – Epe – Epse – Erichem – Ermelo – Etten – Ewijk – Gaanderen – Gameren – Garderen – Geesteren-Gld – Geldermalsen – Gelselaar – Gendringen – Gendt – Gorssel – Gortel – Groenlo – Groesbeek – Groessen – Haarlo – Hall – Halle – Harderwijk – Harfsen – Harskamp – Hattem – Hattemerbroek – Hedel – Heelsum – Heelweg – Heerde – Heerewaarden – Heesselt – Heilig-Landstichting – Hemmen – Hengelo-Gld – Hernen – Herwen – Herwijnen -Heteren – Heukelum – Heumen – Hierden – Hoenderloo – Hoevelaken – Hoog-Soeren – Horssen – Huissen – Hulshorst – Hummelo – Hurwenen – Ingen – Joppe – Keijenborg – Kerk-Avezaath – Kerkdriel – Kerkwijk – Kesteren – Klarenbeek – Kootwijk – Kootwijkerbroek – Kranenburg – Kring-van-Dorth – Laag-Keppel – Laag-Soeren – Laren-GLD – Lathum – Lengel – Leur – Leuth – Leuvenheim – Leuvenum – Lichtenvoorde – Lienden – Lieren – Lievelde – Lobith – Lochem – Loenen-Gld – Loerbeek – Lunteren – Maasbommel – Malden – Maurik – Megchelen – Meteren – Millingen-aan-de-Rijn – Molenhoek-Gld – Nederasselt – Neede – Neerijnen – Netterden -Nieuw-Milligen – Nieuwaal – Niftrik – Nijbroek – Nijkerk – Nijmegen – Noordijk – Nunspeet – Ochten – Oene – Olburgen – Oldebroek – Ommeren – Ooij – Oosterbeek – Oosterhout-GLD – Oosterwolde-Gld – Ophemert – Opheusden – Opijnen – Otterlo – Overasselt – Pannerden – Persingen – Poederoijen – Puiflijk – Putten – Randwijk – Ravenswaaij – Rekken – Renkum – Rha – Rheden – Rijswijk-Gld – Rossum-Gld – Rozendaal – Rumpt – Ruurlo – Scherpenzeel-GLD – Silvolde -Sinderen – Slijk-Ewijk – Spankeren – Spijk – Staverden – Steenderen – Steenenkamer – Stokkum – Stroe – Terborg – Terschuur – Terwolde – Terwolde-a-d-IJssel – Teuge – Tiel – Toldijk – Tolkamer – Tricht – Tuil – Twello – Ubbergen – Uddel – Ugchelen – Ulft – Vaassen – Varsselder – Varsseveld – Veessen – Velddriel – Velp – Vethuizen – Vierakker – Vierhouten – Voorst-Achterhoek – Voorst-Veluwe – Voorstonden – Voorthuizen – Vorden – Vuren – Waardenburg – Wadenoijen – Wageningen – Wamel – Wapenveld – Warnsveld – Wehl – Wekerom – Well-Gld – Welsum – Wenum-Wiesel – Westendorp – Westervoort – Weurt – Wezep-Gld – Wichmond – Wijchen – Wijnbergen – Wilp – Winssen – Winterswijk – Wissel – Wolfheze – Zaltbommel – Zeddam – Zelhem – Zennewijnen – Zevenaar – Zieuwent – Zoelen – Zoelmond – Zutphen – Zwartebroek – Zwiep

Woon jij in Noord-Brabant en wil je graag een geïsoleerde tuinkamer laten bouwen? Dat is mogelijk bij Trendhout. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

’s-Hertogenbosch – Eindhoven – Tilburg – Breda – Helmond – Oss – Roosendaal – Bergen op Zoom -Waalwijk – Veldhoven – Oosterhout – Boxtel – Vught – Valkenswaard – Veghel – Cuijk – Best – Drunen – Geldrop -Uden -Rijen – Zevenbergen – Oisterwijk – Dongen – Schijndel – Goirle – Sint-Oedenrode -Boxmeer – Kaatsheuvel – Werkendam – Aalburg – Etten-Leur – Geertruidenberg – Oirschot – Rucphen – Boxtel – Loon op Zand – Heusden – Moerdijk – Zundert – Laarbeek – Hilvarenbeek – Baarle-Nassau – Sint-Michielsgestel – Cranendonck – Reusel-De Mierden – Someren – Steenbergen – Alphen-Chaam – Son en Breugel – Gilze en Rijen – Altena – Baarle-Nassau – Bergeijk – Bernheze – Bladel – Boekel – Eersel – Haaren – Heeze-Leende – Landerd – Meierijstad – Mill en Sint Hubert – Sint Anthonis – Laarbeek – Meierijstad – Oirschot – Oisterwijk – Vught – WaalreNuenen, Gerwen en NederwettenAalst

Woon jij in Zeeland en wil je graag douglas tuinkamer met glazen schuifwanden laten plaatsen? Dat is mogelijk bij Trendhout. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:
Middelburg – Vlissingen – Goes – Terneuzen – Hulst – Zierikzee – Tholen – Borsele – Veere – Kapelle – Reimerswaal – Sluis – Noord-Beveland – Schouwen-Duiveland – Domburg – Oostburg – Yerseke – Oost – Souburg – Westkapelle – Sint-Annaland

Het is mogelijk om een Trendhout veranda tuinkamer aan huis bouwen in Limburg. Wij leveren door heel Nederland, dus ook in het uiterste zuiden. Het is eveneens mogelijk om het bouwpakket af te halen bij uw Trendhout-dealer in Limburg.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Maastricht – Venlo – Heerlen – Sittard – Roermond – Weert – Kerkrade – Geleen – Landgraaf – Venray – Beek – Stein – Gennep – Echt – Nederweert – Maasbracht – Brunssum – Vaals – Meerssen – Tegelen – Mook en middelaar

In Friesland heeft Trendhout meerdere dealers met een showroom, waar onze houten tuinkamers staan opgesteld. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Leeuwarden – Sneek – Heerenveen – Drachten – Harlingen – Joure – Dokkum – Franeker – Wolvega – Lemmer – Bolsward – Stavoren – Grou – Workum – Surhuisterveen – Koudum – Gorredijk – Akkrum – Hindeloopen – Makkum

Ook een Drenthe zijn er diverse showrooms waar je onze houten gastenverblijven kunt bekijken en aanschaffen. Voorafgaand kan je een 3D-ontwerp in onze app maken, van een houten overkapping.

Vervolgens je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer uit je omgeving. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Assen – Emmen – Hoogeveen – Meppel – Coevorden – Roden – Beilen – Klazienaveen – Borger- Zuidlaren – Norg – Erica – Gieten – Rolde – Smilde

Woon je in Zuid-Holland en wil je ontzorgd worden met betrekking tot de montage van een houten atelier met veel licht? Trendhout biedt je de mogelijkheid om de montage voor jou te organiseren.

Onze eigen houtbouwers plaatsen dagelijks overkappingen, schuren met overkappingen en andere soorten buitenverblijven door heel Nederland. Het is tevens mogelijk om je houten bijgebouw als bouwpakket te laten leveren.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Rotterdam – Den Haag – Leiden – Dordrecht – Gouda – Zoetermeer – Vlaardingen – Rijswijk – Alphen aan den Rijn – Katwijk – Voorburg – Delft – Leidschendam – Capelle aan den IJssel – Hellevoetsluis – Maassluis – Papendrecht – Pijnacker – Ridderkerk – Sliedrecht – Wassenaar – Voorhout – Zoeterwoude – Nootdorp – Krimpen aan den IJssel – Alblasserdam – Brielle – Oegstgeest – Rijnsburg – Sassenheim – Voorschoten – Naaldwijk – Voorne-Putten (regio) – Hoek van Holland – Hoogvliet – Monster – Leiderdorp – Bergschenhoek – Hazerswoude – Zoeterwoude-Dorp– Maasland – Leimuiden – Strijen – Lisse – Warmond – Ameide – Stellendam – Rozenburg – Numansdorp – Sliedrecht – Vlist – Brielle – Oudewater – Maassluis – Schiedam – Hellevoetsluis – Oostvoorne – Sommelsdijk – Middelharnis – Spijkenisse – Boskoop – Zoeterwoude-Rijndijk – De Lier – Wateringen – Benthuizen – Hazerswoude-Rijndijk – Zoetermeer – Moerkapelle – Nieuwerkerk aan den IJssel – Maasland – Maasdijk – Schipluiden – Hoek van Holland  – Midden-Delfland – Vierpolders – Zwartewaal – Hekelingen – Oudenhoorn – Geervliet – Simonshaven – Abbenbroek – Heenvliet – Rhoon – Poortugaal – Hoogvliet – Hazerswoude-Dorp – Koudekerk aan den Rijn – Zwammerdam – Bodegraven – Reeuwijk – Gouderak – Berkenwoude – Stolwijk – Haastrecht – Vlist –  Schoonhoven – Bergambacht – Lekkerkerk – Krimpen aan de Lek – Lekkerkerk – Ouderkerk aan den IJssel – Moordrecht -Zevenhuizen – Moerkapelle – Waddinxveen – Reeuwijk – Westvoorne

De montageservice van Trendhout maakt het mogelijk om in het westen van Nederland (Noord-Holland) een buitenkamer te monteren. Bij Trendhout is uw houtbouwproject in goede handen! Je kunt er ook voor kiezen om de montage van de overkapping door je lokale Trendhout-dealer te laten uitvoeren.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Amsterdam – Haarlem – Zaandam – Amstelveen – Hoofddorp – Hilversum – Purmerend – Zaanstad – Haarlemmermeer – Alkmaar – Hoorn – Den Helder – Heerhugowaard – Castricum – Uitgeest –– Zandvoort – Velsen – Ijmuiden – Uithoorn – Aalsmeer – Diemen – Weesp – MuidenBussumNaarden – Huizen – Blaricum – Laren – Weesp – Muiden – Zaanstad – Wormerland – Oostzaan – Waterland – Edam-Volendam – LandsmeerOuder-Amstel – Amstelveen – Aalsmeer – Uithoorn – Haarlemmermeer – Hilversum – Gooise MerenWijdemeren – Alkmaar – HeilooCastrlicumBergen – Uitgeest – Heerhugowaard – Langedijk – Schagen – Hollands Kroon – Den Helder – Texel – Wieringen – Niedorp – Opmeer – Medemblik – Enkhuizen – Stede Broec – Hoorn – Koggenland – Drechterland – Beemster – Purmerend– Wormerland – Heemskerk – Beverwijk  – Bloemendaal – Uithoorn – HeemstedeAnkeveenBreukeleveen’s GravelandKortenhoefLoosdrecht –  Nederhorst den Berg

Ook in het Noorden van Nederland zijn er diverse Trendhout dealers met showroom te vinden. Hier kun je terecht voor alle buitenkamers met een plat dak, landelijke of modern. Heb je de wens om zonnepanelen op je overkapping te plaatsen? Ook hierin kan de Trendhout dealer je adviseren in de mogelijkheden.

Het is bij Trendhout mogelijk om een douglas of eiken overkapping op maat laten maken. Vraag je lokale dealer naar de mogelijkheden wat betreft maatwerk

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Groningen – Hoogezand-Sappemeer – Stadskanaal – Veendam – Delfzijl – Winschoten – Appingedam – Zuidhorn – Haren – Leek – Bedum – Ten Boer – Winsum – Eelde – Hoogkerk – Zuidlaren – Siddeburen – Slochteren – Middelstum – Baflo – Warffum – Uithuizen – Uithuizermeeden – Kantens – Middelstum

Contact
Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp ontvangen?
Neem contact op
Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren