08 jun '19

Hiermee breng je de woonkamer naar buiten

Heerlijk languit op een stoel, ontspannen in de zon, koud drankje erbij… Oh wacht, eerst nog even dat terras mooi maken! Een aanbouw veranda biedt uitkomst. 

Van binnen naar buiten

Een aanbouwveranda brengt je woonkamer naar buiten. Het geeft je terras een huiselijke uitstraling waardoor binnen en buiten mooi in elkaar overvloeien. En dat is precies wat we willen, toch? Héél veel tijd doorbrengen in onze tuin. Met de warme Paasdagen nog vers in het geheugen hebben we er al voorzichtig van mogen proeven. En…dat smaakt naar meer!

Aanbouw veranda met authentieke uitstraling

Een van onze dealers ontwierp deze veranda geheel naar de wensen van de klant. Unieke houtbouw op maat dus. Een al bestaand bijgebouw vormt de basis voor deze aanbouwveranda. De constructie bestaat uit onbehandeld geschaafd Douglas hout. Dit geeft de veranda z’n authentieke sfeer. De structuur van het hout zorgt voor een ietwat ruw uiterlijk, wat een bijzondere uitstraling oplevert. De mooie kleur van het hout draagt daar verder nog aan bij. De basiskleuren wit, grijs, zwart en de natuurlijke materialen als hout, stucwerk en aluminium gaan fantastisch samen en geven het geheel een industriële look & feel.

Stoere details 

Ook de afwerking van deze aanbouw veranda heeft de nodige aandacht gekregen. Het dak heeft rondom een overstek en is voorzien van mooie halfronde sierklossen. De dakranden van deze aanbouw veranda hebben een nette aluminium daktrim. En de wanden zijn, passend bij het bestaande bijgebouw, strak afgewerkt met stucwerk. Dit zorgt in deze aanbouwveranda voor een stoer contrast met het ruwe Douglas hout. 

Op maat gemaakte aanbouw veranda

Ook genieten van het buitenleven, vier seizoenen lang? Ontdek het buitenleven en hoe buiten en binnen mooi in elkaar kunnen overvloeien. Neem contact met ons op. Wij verwijzen je dan door naar de dealer bij jouw in de buurt. We zijn bereikbaar op 0525–631221 of mail ons.

Fotogallerij