Maak kennis met Trendhout

Toonaangevend in buitenverblijven en constructiehout

Wij zijn een enthousiast team dat dagelijks werkt aan de ontwikkeling, productie en levering van een exclusief programma aan tuinproducten. Van kapschuren, buitenverblijven, ramen en deuren tot glazen schuifwanden en constructiehout. Geen poespas, gewoon goed! Ons assortiment is enorm uitgebreid en de mogelijkheden zijn eindeloos; maak je droom werkelijkheid en laat jezelf aangenaam verrassen.

Ons assortiment

Wij laten jouw wensen werkelijkheid worden
trendhout-strak-model-palermo-zwart-glazen-schuifdeuren-steel-look-douglas
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-fabriek-showroom-en-productie-buitenverblijven-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren
Trendhou-productie-houtbouw-fabriek-showroom-en-productie-buitenverblijven-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren
grote-voorraad-eiken-douglas-houtgroothandel-trendhout
Trendhout-groothandel-leverancier-fabriek-showroom-en-productie-buitenverblijven-overkappeningen-houten-schuren
Trendhout-montage-laten-opbouwen-buitenverblijven-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren
Trendhout-Oldebroek-showroom-en-productie-buitenverblijven-houten-overkappingen-houten-schuren-en-kapschuren
Trendhout-Oldebroek-showroom-en-productie-buitenverblijven-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren

Trendhout is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van duurzame buitenverblijven met een uniek karakter. Ons uitgebreide assortiment omvat meer dan 500 standaard modellen, die volledig naar wens kunnen worden aangepast met behulp van onze innovatieve 3D-app. Naast de standaard modellen kunnen we ook op maat gemaakte constructies leveren. Wij werken met geselecteerde dealers door heel Nederland.
Onze dealers worden getraind om over de juiste kennis te beschikken en jou te kunnen voorzien van deskundig advies. Om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, beschikken we over meerdere professionele montageteams die de opbouw voor onze klanten kunnen verzorgen.

Ook hebben we een groot assortiment aan douglas- en eikenhout, samen met alle benodigde toebehoren. We leveren alles voor jouw houtbouwproject. We onderscheiden ons door onze uitstekende kwaliteit, goede prijs-kwaliteitverhouding en snelle leveringen op ieder adres. Onze producten worden opgeslagen in droge en goed geventileerde ruimtes, zodat we het hele jaar door prachtige kwaliteit kunnen leveren.

Van inspiratie, tot ontwerp, tot realisatie

Wat jouw wens ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos!
ontwerp-uw-eigen-buitenverblijf-in-de-trendhout-3d-app-houten-overkapping-kapschuur-of-schuur-ontwerpen
trendhout-strak-model-palermo-zwart-glazen-schuifdeuren-steel-look-douglas
trendhout-catalogus-2023-inspiratie-informatie-buitenverblijven-toebehoren-constructiehout
Trendhout-douglas-houten-grote-schuur-op-maat-prefab-bouwpakket-kopen-zelf-bouwen-tuinschuur-met-zwarte-wanden-potdeksel-zwart-Aagtdorp-Bergen-Egmond-Groet-Hargen-Rinnegom-Scho
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekeningen-montagehandleidingen
montageploegen-buitenverblijven-laten-opbouwen-door-Trendhout-montage
constructie-montageservice-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging

Onthaasten is tegenwoordig een uitdaging in alle dagelijkse hectiek. Met een fijn buitenverblijf kun je het hele jaar door buiten genieten. Genietenen met je gezin, je familie of met vrienden. Met daarbij een gezellige barbecue of een wijntje, of pak een goed moment voor jezelf met dat ene leesboek.

Trendhout en haar dealers helpen je graag om jouw wensen te vertalen naar jouw ideale buitenverblijf. Wat jouw wens ook is, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook maatwerk is mogelijk dus heb je een beperkte ruimte in je tuin, een perceel dat schuin loopt of een stuk grond aan het water? Onze dealers en wij denken graag met je mee en geven je advies om zo tot het ultieme buitenverblijf te komen. Zodra je ontwerp klaar is, gaat deze in productie en na de montage van jouw buitenverblijf kan het genieten direct beginnen!

Onze grondstof

Duurzame houtsoorten met karakter!
interieur-eiken-houten-kapschuur-overkapping-met-riet-rietgedekt-kapschuren-bouwpakket-de-hoeve-xl-Trendhout
constructie-montageservice-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
trendhout-moderne-douglas-overkapping-houten-poolhouse-plat-dak-met-schuur-bij-zwemvijver
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-tuin-overkapping-vrijstaand-bouwpakket-met-zolder-maatwerk

Ons meest gebruikt materiaal is Douglas, omdat dit één van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa is. Dit hout heeft een warme uitstraling, een mooie kleur en structuur en is voor heel veel toepassingen geschikt. Douglas valt in duurzaamheidsklasse III, onbehandeld heeft dit hout een minimale levensduur van tien tot vijftien jaar en het wordt na uitdroging steeds harder. Onbehandeld Douglas gaat vergrijzen, om de oorspronkelijke kleur te behouden dient het materiaal behandeld te worden met een beits. Hout heeft als natuurproduct een vochtregulerende werking. Het hout kan gaan krimpen en er kunnen scheuren ontstaan, dit benadrukt juist het rustieke karakter van hout.

Verder werken wij voor het vervaardigen van authentieke constructies veel met eikenhout. Eikenhout heeft een mooie en natuurlijke en luxe uitstraling. Het heeft een karakteristieke nerfstructuur en een warme kleur die na verloop van tijd prachtig kan verouderen. Eiken is een hoogwaardige houtsoort en is duurzamer dan Douglas. De scheuren die in de loop van de tijd ontstaan geven het eiken karakter.

Innovatieve productie

Wij produceren complete bouwpakketten, met alle onderdelen op maat!
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-fabriek-showroom-en-productie-buitenverblijven-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren
trendhout-productie-oldebroek-maken-buitenverblijven-kapschuren-overkappingen-houten-schuren-op-maat
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekening
Trendhout-robotdrive-Hundegger-machinepark-productie-maatwerk-op-maat-houten-gebinten-constructies-douglas-eiken-Oostvoorne-Rockanje-Tinte
trendhout-productie-oldebroek-maken-buitenverblijven-kapschuren-overkappingen-houten-schuren-schroeven-bouwpakett

In ons moderne machinepark met innovatieve CNC machines worden houten constructies geproduceerd, dit betreft zowel buitenverblijven uit ons assortiment als robuuste maatwerkprojecten voor onze dealers. Onze passie is in iedere constructie terug te vinden dankzij de hoge kwalitatieve afwerking, de authentieke details en de met precisie uitgevoerde verbindingen zoals zwaluwstaartverbindingen en pen-en-gat verbindingen.

Onze bouwpakketten worden geleverd als complete pakketten inclusief alle benodigdheden zoals bevestigingsmaterialen en handleidingen. Ieder project is uniek en op maat gemaakt, en wordt met de grootste zorg samengesteld zodat je zorgeloos aan de slag kunt.

Montageservice

Met onze montageservice word je compleet ontzorgd!
Trendhout-montage-laten-opbouwen-buitenverblijven-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren
montageploegen-buitenverblijven-laten-opbouwen-door-Trendhout-montage
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur
trendhout-montageploegen-buitenverblijven-laten-opbouwen-door-Trendhout-montage
Trendhout montageploegen plaatsing kapschuur overkapping houten schuur laten bouwen

Wij beschikken over meerdere montageteams die naar gelang de wens van onze dealers worden ingezet om onze producten op te bouwen.

Onze montageteams beschikken over gedegen kennis en hebben een grote passie voor hun vak. Ieder onderdeel van een constructie gaat door hun handen en wordt met een scherp oog voor detail gemonteerd. Zij doen hun uiterste best om een schitterend eindresultaat voor jou neer te zetten!

Ontwerp zelf

Stel je eigen buitenverblijf samen in 3D!
trendhout-3dapp-ontwerp-tot-realisatie-verona

Je eigen buitenverblijf ontwerpen is eenvoudig dankzij onze 3D app. Neem de tijd en ontdek stapsgewijs welk type buitenverblijf bij je past. Met keuze uit meer dan 500 modellen zal er altijd een model naar wens tussen zitten!

Zodra je een buitenverblijf gekozen hebt, kun je hier alle mogelijke opties aan toevoegen. Denk aan wanden, ramen, deuren, steel look modules en glazen schuifwanden tot aan dakbedekking. Ook kun je ervoor kiezen of je producten in kleur gespoten wilt hebben, zoals de constructie van je buitenverblijf en/of de wanden. In het keuzemenu zie je per onderdeel direct de prijzen vermeld staan en als je voor montage kiest, ook de prijs van het monteren van je gekozen buitenverblijf.

Dealernetwerk

Word voorzien van deskundig advies!
Trendhout-dealers-overdekte-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-binnen-bouwen

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde dealers door heel Nederland. Onze dealers worden getraind om over de juiste kennis te beschikken en jou te kunnen voorzien van deskundig advies.

Een groot deel van onze dealers beschikt over showmodellen. In hun prachtige showrooms met diverse showmodellen is inspiratie op te doen, gezien ons uitgebreide programma staat niet ieder model tentoongesteld. Aan de modellen die wel staan opgesteld is altijd onze kwaliteit en werkwijze af te zien.

Ook kun je bij onze dealers terecht voor hulp bij je ontwerp; samen met jou worden je wensen doorgenomen om zo tot hét 3D ontwerp te komen van jouw ideale buitenverblijf.

Vacatures

Kom werken in ons enthousiaste team!
montageploegen-buitenverblijven-laten-opbouwen-door-Trendhout-montage
ontwerp-uw-eigen-buitenverblijf-in-de-trendhout-3d-app-houten-overkapping-kapschuur-of-schuur-ontwerpen
trendhout-productie-oldebroek-maken-buitenverblijven-kapschuren-overkappingen-houten-schuren-schroeven-bouwpakett
Trendhout-groothandel-leverancier-fabriek-showroom-en-productie-buitenverblijven-overkappeningen-houten-schuren
trendhout-tekenafdeling-productie-oldebroek-maken-buitenverblijven-kapschuren-overkappingen-houten-schuren-schroeven-bouwpakett
trendhout-productie-oldebroek-maken-buitenverblijven-kapschuren-overkappingen-houten-schuren-op-maat

Wij ontwikkelen, produceren en leveren een exclusief programma aan tuinproducten. Van kapschuren, buitenverblijven, ramen en deuren tot glazen schuifwanden en constructiehout. Ons assortiment is enorm uitgebreid en de mogelijkheden zijn eindeloos; kom ons helpen de droom van onze klanten werkelijkheid te maken!

Wij hebben regelmatig vacatures open staan. Kijk snel verder, en wie weet tot snel.

Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren