douglas-houten-overkapping-kapschuur-bouwpakket-de-hoeve-XL-wit-steel-look-glazen-schuifwand-zink
Kies uit 5 verschillende uitvoeringen!
Onze kapschuren

Bij de zoektocht naar je ideale buitenverblijf kun je kiezen uit verschillende daktypes. Eén van de types is de kapschuur. Een kapschuur is een buitenverblijf met een puntdak, waarbij het dak aan de achterzijde verder doorloopt dan aan de voorzijde. Hierdoor is opening aan de achterzijde lager dan aan de voorkant.
Hieronder staat een overzicht van de beschikbare uitvoeringen weergegeven. De onderlinge verschillen zijn grotendeels zichtbaar in deze afbeeldingen. Kijk voor een toelichting onder de afbeeldingen.

Kapschuren
Overzicht beschikbare uitvoeringen
robuuste-douglas-maatwerk-Trendhout-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust

Kies je voor een kapschuur? Je kan dan kiezen uit 5 verschillende uitvoeringen. Iedere uitvoering is beschikbaar in een aantal dieptes en breedtes. De uitvoeringen verschillen met name op de volgende punten:

• De hellingshoek van het dak en daarmee de nokhoogte (het hoogste punt van de constructie).
• Het formaat van de palen en overige constructie onderdelen.
• Het aantal standaard beschikbare breedtes en dieptes.
• Constructiegaten wel of niet voorgeboord.
• De prijsklasse. Deze hangt o.a. af van de houtmaten en van de gebruikte verbindingen.

Hieronder staat een overzicht van de beschikbare uitvoeringen weergegeven. De onderlinge verschillen zijn grotendeels zichtbaar in deze afbeeldingen. Kijk voor een toelichting in de tabel hieronder.

trendhout-kapschuren-vergelijking-types-modellen-schuren-buitenverblijf
Onze montageservice
Met de montageservice word je compleet ontzorgd!
montageploegen-buitenverblijven-laten-opbouwen-door-Trendhout-montage
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur
trendhout-opbouw-montage-montageservice

Wil je een Trendhout buitenverblijf aanschaffen maar zie je het niet zitten deze zelf op te bouwen? Wees gerust, bij veel van onze geselecteerde dealers zijn ervaren montageteams aanwezig die met plezier de taak van het opbouwen van jouw buitenverblijf op zich kunnen nemen!

Mocht het zo zijn dat jouw dealer geen montageteams beschikbaar heeft, dan bieden wij samen met jouw dealer de mogelijkheid om de professionele montageteams van Trendhout zelf in te schakelen. Je bent bij ons in goede handen, van aankoop tot opbouw!

Volledig naar wens in te delen

Alle kapschuren zijn beschikbaar in een groot aantal dieptes en breedtes en zijn volledig naar wens aan te passen en in te delen. Ook kan ieder model in elke gewenste kleur gespoten worden. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ga naar de 3D app om zelf jouw droomkapschuur te ontwerpen.

Ga naar 3D app