Op alle buitenverblijven inclusief toebehoren! Klik š”š¢šžš« voor meer informatie.
buitenverblijf-met-led-verlichting-trendhout

LED-verlichting

De dimbare LED verlichting zorgt voor nog meer sfeer!

Wil je de avonden met vrienden in jouw overkapping extra sfeervol maken? Overweeg dan om LED-verlichting toe te voegen. De dimbare LED-verlichting van Trendhout is energiezuinig en duurzaam, en geeft je de mogelijkheid om extra gezellige avonden te creƫren.

Bij Trendhout bieden we verschillende LED-spotjes aan die onder andere in de gordingen kunnen worden verwerkt. Hierdoor zijn ze perfect weggewerkt, wat zorgt voor een mooie en strakke uitstraling. Daarnaast hebben we ook diverse wandlampjes beschikbaar, waarmee je een optimale belichting kunt creƫren.

LED verlichting in dakgordingen

De LED spotjes zijn subtiel geĆÆntegreerd in de draagbalken!
eiken-zwart-houten-overkapping-met-led-verlichting-in-gordingen-overkapping
led-verlichting-spotjes-in-overstek-houten-douglas-moderne-overkapping-verona-modern-dimbaar
kleine-subtiele-mine-led-verlichting-in-dakbalken-dakgordingen-overkappingen-Trendhout
led-verlichting-spotjes-in-overstek-houten-douglas-moderne-overkapping-verona-moderne-stijl-dimbaar
overkapping-met-led-verlichting-en-houten-lichtstraat-trendhout-wand-lampjes
handzender-afstandsbedeningen-voor-led-verlichting-trendhout

Wil je de perfecte sfeer creƫren in jouw overkapping? Maak dan een keuze voor sfeervolle LED-verlichting. Deze moderne en energiezuinige verlichting brengt jouw buitenruimte tot leven en zorgt voor een warme en gezellige ambiance.

Bij Trendhout hebben we diverse mogelijkheden voor het verwerken van de spotjes. Je kunt ervoor kiezen om ze in de dakgordingen of dakbalken te laten integreren, wat resulteert in een nette en verzorgde uitstraling in jouw overkapping.

Trendhout biedt diverse LED-verlichting sets aan. Standaard hebben we een sets van 6 stuks of 12 stuks, elk voorzien van een transformator en dus afzonderlijk van elkaar te bedienen. De sets zijn per 2 stuks uit te breiden (tot het maximale vermogen van de trafo). De verlichting kan eenvoudig worden bediend met de meegeleverde afstandsbediening. Op de afstandsbediening kun je tot vijf verschillende transformatoren aansluiten.

Verschillende soorten wandlampjes

De up & down wandlampjes zorgen voor een sfeervolle uitstraling!
houtkachel-in-houten-overkapping-met-led-verlichting-wandlampjes-trendhout-up-en-down
trendhout-led-verlichting-in-overkapping-down-wandlampje-naar-boven-of-beneden-schijnend
zilvergrijs-houten-overkapping-met-led-verlichting-wandlampjes-trendhout-up-en-down
eiken-overkapping-met-zwarte-constructie-houtkachel-en-led-verlichting-wandlampjes
houtkachel-in-houten-overkapping-met-led-verlichting-wandlampjes-trendhout-up-en-down-dimbare

Naast lampjes voor in de dakbalken of dakoverstek, bieden wij ook diverse wandlampjes aan. Je kunt kiezen uit rechte of ronde wandlampjes, beschikbaar in RVS kleur of zwart, met de optie voor downlights of up & downlights. Bij downlights schijnt het wandlampje naar beneden, terwijl bij up & downlights de LED-wandlampjes zowel naar boven als naar beneden schijnen. Fijne bekomstigheid is dat alle lampjes dimbaar zijn en op de gewenste lichtsterkte in te stellen, bij het inschakelen word automatische de laatst gekozen felheid weer gehanteerd!

Vaak wordt er gekozen voor een extra transformator bij wandlampjes, zodat de spotjes onafhankelijk van andere sets kunnen worden bediend. Op die manier kun je ’s avonds de wandverlichting mooi aanzetten in jouw overkapping, wat zorgt voor een prachtige sfeervolle uitstraling in jouw tuin.

Dimbare LED-verlichting in dakoverstek

De spotjes zorgen ’s avonds voor een geweldige uitstraling!
led-verlichting-spotjes-in-overstek-houten-douglas-moderne-overkapping-
led-verlichting-spotjes-in-overstek-houten-douglas-schuur
led-verlichting-spotjes-in-overstek-overkapping-
led-verlichting-spotjes-in-overstek-houten-douglas-moderne-overkappingen-
overkapping-met-led-verlichting-en-houten-lichtstraat-trendhout-wand-lampjes
led-verlichting-spotjes-in-overstek-houten-douglas-moderne-overkapping-verona-modern
moderne-overstek-met-led-verlichting-trendhout-houten-overkapping-garage-

Om een constructie in de tuin ’s avonds op te laten vallen, worden vaak LED-spotjes in de dakoverstekken gebruikt. Vaak wordt er dan gekozen voor een aparte set, zodat deze onafhankelijk te bedienen is van de LED-verlichting in de overkapping en de wandlampjes.

In de praktijk is het erg mooi om de dimbare verlichting boven de palen te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de constructie prachtig belicht wordt, zowel overdag als ’s avonds. Kortom, met LED-verlichting geef je de uitstraling van de constructie een flinke upgrade! Het is zeker iets om vooraf te overwegen, want achteraf is het praktisch onmogelijk om dit op dezelfde fraaie manier in de constructie te integreren.

Heb je een vraag?

Ben je geĆÆnteresseerd in onze verlichting? En kom je er niet uit in onze 3D app of wil je verlichting kopen zonder buitenverblijf? Of heb je andere vragen? Vraag ons naar je dichtstbijzijnde Trendhout dealer, samen met hen beantwoorden we graag al je vragen!

Ga naar 3D app