Trendhout in Oegstgeest

Onze exclusieve buitenverblijven worden door heel Nederland geleverd!

Trendhout ontwikkelt en produceert luxe buitenverblijven, welke door middel van een groot dealernetwerk door heel Nederland uitgeleverd worden. Je kunt bij ons terecht voor een houten overkapping, poolhouse, tuinkantoor, tuinkamer, houten schuur, kapschuur of een aanbouwveranda.

Voor al je houtbouw projecten ben je bij Trendhout aan het juiste adres. Ook in de omgeving van Oegstgeest hebben wij deskundige dealers die je alles kunnen vertellen over onze hoogwaardige buitenverblijven.

Trendhout uw leverancier in Oegstgeest

“Bij een lokale Trendhout dealer kreeg ik een deskundige advies”
Trendhout-Robotdrive-Hundegger-machinepark-productie-maatwerk-houten-gebinten-constructies-douglas-eiken-alles-op-maat-Bennebroek-Bloemendaal-Overveen-Aerdenhout-Vogelenzang
Trendhout-authentieke-pen-&-gat-verbindingen-voor-houten-constructie-schoren-korbelen-haaklas-gebinten-constructie-douglas-eiken-schuur-Bennebroek-Bloemendaal-Overveen
Trendhout-robotdrive-Hundegger-machinepark-productie-maatwerk-op-maat-houten-gebinten-constructies-douglas-eiken-Bennebroek-Bloemendaal-Overveen-Aerdenhout-Vogelenzang-Gooise-Meren

Als u uit Oegstgeest komt, bent u natuurlijk bekend met de historische landgoederen en kastelen. Wellicht fietst of wandelt u wel een langs Kasteel Oud Poelgeest. Tevens heeft u de mogelijk om zomers heerlijk te kunnen ontspannen en recreëren langs de Rijn. Toch is het ook fijn om thuis een heerlijk, eigen plekje te hebben.

Uw eigen tuin is bij uitstek de plek om ècht te kunnen ontspannen. Een Trendhout buitenverblijf zorgt ervoor dat u het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven. In de omgeving van Oegstgeest hebben wij afgelopen decennia al veel verschillende houtbouwprojecten mogen leveren.

Ons grote dealernetwerk in Nederland zorgt ervoor dat er altijd een deskundige dealer bij u in de buurt zit die u van de juiste informatie kan voorzien.

Wat kost een eiken kapschuur?

Door voor Trendhout te kiezen bespaart u een hoop!
De prijs van een eiken kapschuur hangt af van verschillende factoren, zoals: ● De grootte van de overkapping; ● Het ontwerp; ● De specificaties die u wenst; ● De locatie waar de kapschuur zal worden gebouwd. In het algemeen is eiken een duurdere houtsoort dan sommige andere houtsoorten, dus een eiken overkapping zal doorgaans duurder zijn dan een overkapping van een ander houtsoort. Trendhout heeft een breed assortiment eikenhout, waardoor wij onze opdrachtgevers een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. In onze 3d app vindt u verschillende standaard mogelijkheden, daarnaast kunt u voor aanvullende wensen of vragen terecht bij één van de deskundige Trendhout dealers in Nederland.
Trendhout-eiken-kapschuur-landelijke-stijl-rietgedekte-kapschuren-op-maat-bouwpakket-steel-look-glazen-schuifdeuren-Oegstgeest
Trendhout-grote-douglas-houten-kapschuur-tuinkamer-met-glazen-schuifdeuren-schuifwanden-Hofstee-XXL-tuinkantoor-Oegstgeest
Trendhout-grote-douglas-kapschuur-bouwen-bouwpakket-op-maat-De-Hoeve-XL-Oegstgeest
Trendhout-kapschuur-douglas-overkapping-met-glazenschuif-deuren-steel-look-tuinoverkapping-bouwpakket-de-Hoeve-XL-Oegstgeest
Trendhout-kapschuur-douglas-overkapping-houten-schuren-met-overkapping-bouwpakket-de-Stee-Oegstgeest
Trendhout-poolhouse-douglas-kapschuur-met-overkapping-bouwen-bouwpakket-op-maat-De-Stee-Oegstgeest

De prijs van een eiken kapschuur hangt af van verschillende factoren, zoals:

  • De grootte van de overkapping;
  • Het ontwerp;
  • De specificaties die u wenst;
  • De locatie waar de kapschuur zal worden gebouwd.

In het algemeen is eiken een duurdere houtsoort dan sommige andere houtsoorten, dus een eiken overkapping zal doorgaans duurder zijn dan een overkapping van een ander houtsoort.

Trendhout heeft een breed assortiment eikenhout, waardoor wij onze opdrachtgevers een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. In onze 3d app vindt u verschillende standaard mogelijkheden, daarnaast kunt u voor aanvullende wensen of vragen terecht bij één van de deskundige Trendhout dealers in Nederland.

Douglas overkapping bouwpakket kopen in Oegstgeest

Trendhout biedt u een premium bouwpakket geheel op maat gezaagd
Douglas-houten-overkapping-tuin-modern---Moderne-overkapping-met-schuurtje-of-berging-bouwpakket-Oegstgeest
Trendhout-douglas-houten-schuur-met-berging-en-overkapping-met-glazen-schuifdeuren-Oegstgeest
Trendhout-douglas-houten-tuinhuis-met-landelijke-overkapping-schuur-berging-Siena-glazen-schuifdeuren-OegstgeestTrendhout-douglas-houten-tuinhuis-met-landelijke-overkapping-schuur-berging-Siena-glazen-schuifdeuren-Oegstgeest
Trendhout-berging-schuur-met-houten-overkapping-Refter-bouwpakket-moderne-overkapping-bouwpakket-kopen-Oegstgeest
Trendhout-boothuis-boothuizen-op-maat-overkapping-voor-boot-rietgedekte-eiken-overkapping-Oegstgeest
Trendhout-eiken-overkapping-landelijke-stijl-rietgedekte-overkappingen-op-maat-bouwen-bouwpakket-Oegstgeest
Trendhout-douglas-overkapping-Zadeldak-XL-op-maat-bouwpakket-kopen-of-laten-bouwen-Oegstgeest
Trendhout-houten-douglas-moderne-overkapping-op-maat-tuinhuis-met-overkapping-tuin-modern-Oegstgeest

Trendhout produceert jaarlijks duizenden premium bouwpakketten. Hierbij kunt u denken aan douglas overkappingen, kapschuren, houten schuren of houten veranda’s.

Op het gebied van douglas overkappingen hebben we een uitgebreid assortiment met vele verschillende modellen en afmetingen. U heeft de keuze uit enkele honderden standaard modellen welke allemaal als bouwpakket bij u geleverd kunnen worden.

Een douglas bouwpakket van Trendhout is een premium bouwpakket, dit is een groot verschil met veel andere aanbieders op het internet. Onze premium bouwpakket zijn voorzien van alle verbindingen en al geheel op maat gezaagd. Dit geeft een groot voordeel ten opzichte van een bouwpakket waarbij gewone losse palen en balken worden geleverd zonder enige bewerking.

Vaak is maatwerk niet eens nodig bij Trendhout!

Ontwerp je eigen houten bijgebouw in 3D

Trendhout staat al tientallen jaren bekend om ons programma op het gebied van houten bijgebouwen. Binnen ons assortiment hebben we honderden keuzes in modellen en afmetingen.
Deze modellen zijn eenvoudig in onze 3d app samen te stellen!

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 standaard modellen

Een landelijke of modern ontwerp Poolhouse?

Trendhout biedt diverse stijlen houten poolhouses aan!
Poolhouse-laten-bouwen-bouwpakket-eiken-of-douglas-prijzen-modern-of-landelijk-poolhouses-Oegstgeest
Trendhout-luxe-eiken-tuinkamer-overkapping-met-schuur-poolhouse-bij-zwembad-poolhouses-landelijk-of-modern-laten-bouwen-prijzen-Oegstgeest
Trendhout-poolhouse-zwembad-douglas-houten-overkapping-met-glazen-schuifdeuren-Oegstgeest
Trendhout-luxe-tuinkamer-glazen-schuifdeuren-poolhouse-kopen-landelijke-stijl-Oegstgeest
Trendhout-boothuizen-op-maat-boothuis-overkapping-voor-boot-rietgedekte-eiken-overkapping-Oegstgeest
Trendhout-berging-schuur-met-houten-overkapping-Refter-bouwpakket-moderne-overkapping-bouwpakket-kopen-Oegstgeest

Als u op zoek bent naar een poolhouse om uw zwembad ervaring te verbeteren, dan heeft u waarschijnlijk al overwogen of u een modern of landelijk ontwerp wilt. Trendhout biedt zowel landelijke als moderne ontwerpen aan.

Een modern poolhouse is doorgaans strak en minimalistisch van ontwerp. Het heeft schone lijnen en eenvoudige vormen, en maakt gebruik van moderne materialen zoals glazen schuifdeuren, steel look wanden. Bij moderne houten poolhouses kunt u denken aan onze Verona – Capri –  Palermo – Refter.

Aan de andere kant, als u op zoek bent naar een meer rustieke uitstraling, dan kan een landelijk poolhouse de perfecte keuze zijn. Deze constructies zijn wat sierlijkere afgewerkt, veelal met rondom dakoverstekken. Onze modellen Toscane – Florence – Siena hebben allemaal een ietwat landelijke uitstraling.

Een tuinkamer met glas in het dak laten plaatsen in Oegstgeest?

Vaak is maatwerk niet nodig door het grote standaard assortiment van Trendhout!
Luxe-veranda-aan-huis-of-douglas-of-eiken-houten-overkapping-aan-huis-met-lichtstraat-of-lichtkoepel-Oegstgeest
Trendhout-douglas-eiken-overkapping-aan-huis-of-woning-met-lichtstraten-lichtstraat-Oegstgeest
Trendhout-douglas-houten-grote-schuur-op-maat-prefab-bouwpakket-kopen-zelf-bouwen-tuinschuur-met-zwarte-wanden-potdeksel-zwart-Aagtdorp-Bergen-Egmond-Groet-Hargen-Rinnegom-Scho
Trendhout-luxe-tuinkamer-glazen-schuifdeuren-poolhouse-kopen-landelijke-stijl-Oegstgeest

Het is bij Trendhout mogelijk om in de tuinkamer één of meerdere lichtstraten te plaatsen. Dit zorgt voor een grote hoeveelheid lichtinval. Daarnaast kunt u de tuinkamer voorzien van glazen schuifdeuren of vaste glazen steel look wanden.

Een groot voordeel van een glazen tuinkamer is natuurlijk de grote hoeveel uitzicht die behouden blijft. Dit geldt zeker als de het om een vrijstaande tuinkamer gaat, in bijvoorbeeld een bosrijke of landelijke omgeving. Bij Trendhout zijn er dus voldoende mogelijkheden om er voor te zorgen dat een heerlijke ruimte gevoel creëert, maar ook comfortabele afgesloten ruimte kunt zitten.

Grote schuur als bouwpakket kopen

Ontwerp eenvoudig uw grote schuur in onze nieuwe 3d app!
douglas-of-eiken-grote-houten-schuur-of-garage-met-carport-laten-bouwen-trendhout-Oegstgeest
Trendhout-grote-douglas-houten-schuur-garage-met-overkapping-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Oegstgeest
Douglas-grote-kapschuur-overkapping-houten-werktuigenberging-Drentse-kapschuur-of-veldschuur-Oegstgeest
Trendhout-eiken-zadeldak-schilddak-landelijke-stijl-rietgedekte-schuren-op-maat-bouwpakket-Oegstgeest
Trendhout-grote-douglas-houten-schuur-met-overkapping-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Oegstgeest
Trendhout-grote-douglas-houten-overkapping-maatwerk-schilddak-zadeldak-laten-bouwen-op-maat-Oegstgeest
Trendhout-grote-douglas-houten-garage-met-overkapping-carport-garage-deuren-zwarte-wanden-op-maat-bouwen-bouwpakket-Zadeldak-XXL-Oegstgeest
Trendhout-eiken-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Oegstgeest
Bij Trendhout kunt u terecht voor het bouwen van een grote houten schuur. In onze app hebben we enkele voorbeeldmodellen staan, welke u eenvoudig zelf kunt samenstellen. Bij een grote kapschuur moet u denken aan onze basismodellen De Hofstee of Zadeldak XXL. Deze grote houten schuren zijn in vele verschillende maten te leveren. Daarnaast heeft u bij Trendhout de mogelijkheid om uw grote houten schuur op maat te laten maken. Uw schuur kan dan ook als een premium bouwpakket geleverd worden. Wellicht heeft u behoefte aan een andere breedte of diepte afmeting qua schuur. Bij Trendhout kunnen we dit allemaal netjes voor u op maat maken. Via een Trendhout dealer in Oegstgeest kunt u een prijsaanvraag insturen, hierop wordt een prijsindicatie gemaakt. Bij akkoord van de prijsindicatie gaat onze tekenafdeling voor u een 3D model uitwerken in de gewenste maatvoering.

Bij Trendhout kunt u terecht voor het bouwen van een grote houten schuur. In onze app hebben we enkele voorbeeldmodellen staan, welke u eenvoudig zelf kunt samenstellen. Bij een grote kapschuur moet u denken aan onze basismodellen De Hofstee of Zadeldak XXL. Deze grote houten schuren zijn in vele verschillende maten te leveren. Daarnaast heeft u bij Trendhout de mogelijkheid om uw grote houten schuur op maat te laten maken. Uw schuur kan dan ook als een premium bouwpakket geleverd worden.

Wellicht heeft u behoefte aan een andere breedte of diepte afmeting qua schuur. Bij Trendhout kunnen we dit allemaal netjes voor u op maat maken. Via een Trendhout dealer in Oegstgeest kunt u een prijsaanvraag insturen, hierop wordt een prijsindicatie gemaakt. Bij akkoord van de prijsindicatie gaat onze tekenafdeling voor u een 3D model uitwerken in de gewenste maatvoering.

trendhout productiehal oldebroek constructie douglas of eiken op maat gemaakt als bouwpakket
Op de millimeter nauwkeurig gemaakt!

Hout en ambacht 2.0! Trendhout ontwikkelt en produceert veel standaard, maar ook veel maatwerk constructies. Hierbij zorgen we er ten alle tijde voor dat de houtconstructie de juiste technische verbindingen heeft.

In onze moderne productielocatie in Oldebroek worden alle onderdelen van een bouwpakket met een CNC robot gemaakt. Onze vaklieden in de productie zorgen dag in dag uit voor de juiste afstelling van de machine waardoor kwaliteit gegarandeerd is.

Garage met carport bouwen oegstgeest

Trendhout heeft een enorme keuze in houten garage met overkapping
Trendhout-grote-douglas-houten-garage-met-overkapping-carport-garage-deuren-zwarte-wanden-op-maat-bouwen-bouwpakket-Zadeldak-XXL-Oegstgeest
Trendhout-eiken-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Oegstgeest
Trendhout-eiken-zadeldak-schilddak-landelijke-stijl-rietgedekte-schuren-op-maat-bouwpakket-Oegstgeest
Trendhout-grote-douglas-houten-schuur-met-overkapping-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Oegstgeest

Heeft u plannen om een garage met carport te bouwen in Oegstgeest? Bij Trendhout heeft u een enorme keuze in houten garage met overkapping of een carport. Een combinatie van een carport met een garage wordt door veel opdrachtgevers als ideaal ervaren. Enerzijds biedt het de mogelijkheid om de auto droog weg te zetten, anderzijds kan indien gewenst de auto ook in de garage worden gezet.

Veelal zien we dat een garage met carport in onze 3d app wordt samengesteld. Dit is ook wel te verklaren omdat hier een ruime keuze te vinden is met meer dan 500 basismodellen.

Eenvoudig kunt u het juiste model en maatvoering kiezen, om deze vervolgens zelf naar eigen wens in te delen. Ook zijn de kosten om een garage met carport te bouwen meteen inzichtelijk in onze app.

 

Overkapping met schuur bouwen in Oegstgeest

” De combinatie van bergruimte en een loungeplek is voor ons ideaal “
Trendhout-houten-douglas-moderne-overkapping-op-maat-tuinhuis-met-overkapping-tuin-modern-Oegstgeest
Trendhout-grote-douglas-houten-schuur-met-overkapping-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Oegstgeest
Trendhout-grote-douglas-houten-overkapping-maatwerk-schilddak-zadeldak-laten-bouwen-op-maat-Oegstgeest
Trendhout-douglas-overkapping-aan-huis-veranda-aan-woning-als-bouwpakket-Oegstgeest

Zoals we al zeiden is een veranda met schuur de perfecte combinatie om meer ruimte te creëren. De veranda kan worden gebruikt als een heerlijke plek om met vrienden en familie samen te komen. Terwijl de schuur een geschikte plek is om (tuin)spullen in op te bergen. Omdat zowel de veranda als schuur aan elkaar gevestigd zijn, wordt er één geheel gecreëerd in uw tuin. Mocht u er voor willen kiezen om beide onderdelen apart van elkaar te trekken in de tuin, ook dan kunt u voor beide een ontwerp maken!

Met onze 3d app maken we het mogelijk om uw veranda overkapping met schuur volledig op maat te laten ontwerpen. We hebben een tal van basismodellen die u als basis kunt gebruiken voor een veranda met schuur. Dit maakt het wellicht net wat eenvoudiger om ergens te beginnen. Mocht u de veranda overkapping met schuur toch anders willen, dan staan we bij Trendhout ook voor u klaar met een maatwerk ontwerp.

 

 

Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren