douglas-houten-overkapping-modern-bouwpakket-palermo-XXL-moderne-schuur-strak-design
Douglas overkappingen met een plat dak Palermo XXL – Buitenverblijf plat dak
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-XXL-modern-constructie-detail-hoek
modern-schuur-met-luifel-overkapping-modern-strakke-uitstraling-design-grote-overspanning-bouwpakket-trendhout-Palermo-XXL
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-XXL-modern-opbouw-constructie
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-XXL-modern-constructie-detail-verbinding
modern-schuur-met-luifel-overkapping-modern-strakke-uitstraling-design-grote-tuinkantoor-laten-bouwen-trendhout-Palermo-XXL
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-XXL-modern-constructie-detail-zwaluwstaart
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-XXL-modern-constructie-detail-hoek
modern-schuur-met-luifel-overkapping-modern-strakke-uitstraling-design-grote-overspanning-bouwpakket-trendhout-Palermo-XXL
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-XXL-modern-opbouw-constructie
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-XXL-modern-constructie-detail-verbinding
modern-schuur-met-luifel-overkapping-modern-strakke-uitstraling-design-grote-tuinkantoor-laten-bouwen-trendhout-Palermo-XXL
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-XXL-modern-constructie-detail-zwaluwstaart

Palermo XXL – Buitenverblijf plat dak

  • Onbehandeld, kunstmatig gedroogd en geschaafd Douglas
  • Staanders 190x190mm
  • Ringbalken 190x190mm
  • Schoren 45x145mm (in de wanden)
  • Dakconstructie: gordingbalken 65x145mm
  • Dakbeschot: vellingdelen 18x145mm met als dakbedekking EPDM rubberfolie
  • Daktrimmen en HWA inbegrepen
  • Bevestigingsmateriaal en een duidelijke opbouwhandleiding

Op aanvraag in kleur verkrijgbaar.
Dit buitenverblijf is als bouwpakket samengesteld en het laten opbouwen door Trendhout is een optie.

Bekijk prijs en ontwerp in 3D
Unieke eigenschappen
Ontdek de Palermo XXL

Buitenverblijf Palermo XXL is een modern en strak type buitenverblijf met plat dak. Het grote broertje van Buitenverblijf Palermo, met robuustere staanders en een dikkere ringbalk. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast. Door het ingenieuze ontwerp zijn er in de constructie geen schroeven zichtbaar vanaf de buitenzijde.

Buitenverblijf Palermo XXL is standaard beschikbaar in vier dieptematen en tientallen breedtes!

Trendhout buitenverblijf aanschaffen

“Wij kregen in de showroom een deskundig advies over de verschillende buitenverblijven”
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
Trendhout-dealers-overdekte-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen
Trendhout-dealers-showroom-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-binnen-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-laten-bouwen

Door heel Nederland hebben wij een groot netwerk met tientallen Trendhout dealers die een mooie showroom hebben. Hierbij kunt u denken aan een overdekte of een buitenshowroom. Veel van onze showroomdealers hebben meerdere modellen opgesteld staan, zodat u als klant hier ook het verschil kunt zien tussen de verschillende modellen en vormgevingen.

Wanneer u geinteresseerd bent in een Trendhout buitenverblijf, dan is er altijd een lokale dealer die u van de juiste informatie over onze buitenverblijven kan voorzien, en u kan begeleiden met uw aankoop. Via onze 3D app wordt u automatisch aan uw dichtstbijzijnde dealer gekoppeld.

Heb je een vraag?

Heb je interesse in een buitenverblijf Palermo XXL? En kom je er niet uit in onze 3D app? Heb je andere vragen? Of ben je benieuwd naar je dichtstbijzijnde Trendhout dealer? Samen met onze deskundige dealers beantwoorden we graag al je vragen!

Wil je meer weten over de Palermo XXL? Hier vind je alle antwoorden en praktische tips!

Veelgestelde vragen – Palermo XXL

Ontdek hier het antwoord op jouw vraag!

De Palermo XXL Houten carport biedt een ruime en beschermde parkeerplaats voor voertuigen, met een indrukwekkende overspanning van 5 of 6 meter zonder dat er een paal in het midden staat. Dit zorgt voor voldoende ruimte voor het parkeren van auto’s, campers, boten of andere grote voertuigen, terwijl het open ontwerp een gemakkelijke toegang en manoeuvreerbaarheid mogelijk maakt.
Met zijn moderne uitstraling vormt de Palermo XXL een aanvulling op elke buitenruimte, of het nu bij een huis, bedrijf of recreatief terrein is. Het platte dakontwerp maakt niet alleen gebruik van zijn strakke esthetiek, maar biedt ook de mogelijkheid om zonnepanelen te installeren voor duurzame energieopwekking, waardoor de carport niet alleen bescherming biedt voor voertuigen, maar ook bijdraagt aan milieubewustzijn.
De robuuste douglas 19×19 staanders vormen een stevige basis voor de carport, waardoor deze bestand is tegen de elementen en langdurig gebruik. Deze hoogwaardige houten constructie voegt niet alleen duurzaamheid toe, maar draagt ook bij aan de algehele uitstraling van de carport, met een vleugje natuurlijke schoonheid.

Of het nu gaat om bescherming tegen de zon, regen of sneeuw, de Palermo XXL houten carport biedt een functionele en stijlvolle oplossing voor het veilig parkeren van voertuigen. Met zijn ruime overspanning en hoogwaardige constructie is deze carport de ideale keuze voor wie op zoek is naar een aantrekkelijke manier om hun voertuigen te beschermen.

Om een optimale werkplek in het tuinatelier Palermo XXL te creëren, kun je overwegen om verschillende zones te creëren voor verschillende activiteiten, zoals een schilderhoek, een ruimte voor beeldhouwen of een rustige hoek voor ontwerpwerk. Zorg voor voldoende opslagruimte voor materialen en gereedschappen en maak gebruik van natuurlijk licht door strategisch geplaatste ramen. Je kunt ook ergonomische meubels en goede verlichting toevoegen om comfort te garanderen tijdens lange werkuren. Het personaliseren van de ruimte met planten of kunstwerken kan ook helpen om een inspirerende en productieve omgeving te creëren.

De Palermo XXL valt onder moderne tuinhuizen met overkapping, deze biedt een indrukwekkende vrije overspanning van 5 of 6 meter in de breedte en tot wel 20 meter in de lengte, zonder dat er een steunpaal in het midden nodig is. Dit zorgt voor een ruime, ononderbroken werk- of opslagruimte, ideaal voor het plaatsen van werktafels, het opbergen van grote tuinapparatuur of zelfs het stallen van voertuigen zoals auto’s en boten.

Deze grote vrije overspanning maakt de Palermo XXL uiterst veelzijdig en aanpasbaar aan diverse behoeften, waardoor het een ideale keuze is voor zowel hobbyisten als professionals die op zoek zijn naar een ruime en flexibele werkruimte in de tuin.

De Palermo XXL onderscheidt zich door zijn moderne uitstraling en functionaliteit. Met een vrije overspanning van 5 of 6 meter en een lengte wat mogelijk is tot 20 meter, biedt het zonder middenpaal een ruime en onbelemmerde werk- of leefruimte. Het platte dak, geschikt voor zonnepanelen of een lichtgewicht sedum, voegt een duurzaam element toe.

De robuuste douglas 19×19 staanders verzekeren stabiliteit en duurzaamheid, wat de Palermo XXL tot een ideale keuze maakt voor een modern buitenverblijf in de tuin.

De Palermo XXL is ontworpen met het oog op een ideale werkruimte, biedt een grote vrije overspanning van 5 of 6 meter en kan in de lengte worden uitgebreid tot wel 20 meter, allemaal zonder een paal in het midden. Dit zorgt ervoor dat je zonder belemmeringen grote projecten kunt uitvoeren of veel materiaal kunt opslaan.

De moderne uitstraling, gecombineerd met het platte dak dat geschikt is voor zonnepanelen of een lichtgewicht sedum, maakt deze schuur niet alleen functioneel maar ook duurzaam en esthetisch aantrekkelijk.

Daarnaast is deze platte constructie tot ruim 40% goedkoper als een Zadedak in vergelijkbare afmetingen. Met deze Palermo XXL serie kan je op een relatief goedkope manier een hele degelijk schuur bouwen. Een grote Douglas schuur van 6×12,  5×10 of 5×15 kan je nu zelf eenvoudig samenstellen in onze 3D app.

Absoluut, de Palermo XXL is specifiek ontwikkeld om ruimschoots plaats te bieden aan auto’s, boten en andere voertuigen. Dankzij de ruime opzet en het ontbreken van een centrale steunpaal kunt u moeiteloos diverse voertuigen stallen. Daarbij blijft er voldoende ruimte over voor werkzaamheden of aanvullende opslag. Dit maakt de Palermo XXL een uitmuntende optie voor wie een uitgebreide, veelzijdige schuur zoekt. Ideaal voor opslag en werkzaamheden.

Verder is de constructie specifiek ontworpen zonder middenpaal, wat deze perfect maakt als Houten garage voor auto’s of oldtimers. Dit biedt maximale ruimte zonder de hinder van een paal waartegen deuren kunnen komen. Het ontbreken van de middenpaal is een kenmerkende eigenschap die de Palermo XXL serie erg geliefd maakt bij autoliefhebbers.

De Palermo XXL dubbele Houten carport onderscheidt zich door zijn grote vrije overspanning van 5 of 6 meter in de diepte, qua breedte standaard verkrijgbaar tot wel 20 meter lang! Tussen de palen zijn voor carport breedtes van 2760 – 3405 – 4650 mm verkrijgbaar. In het midden van de carport staat geen paal, daardoor is de dubbele houten carport volledig te benutten.

Uiteraard kan je er ook voor kiezen of de dubbele houten carport te combineren met een berging, schuur of garage. Je hebt keuze uit tientallen varianten die je naar eigen wensen kan indelen in onze unieke 3d app.

Staat de gewenste indeling er niet tussen? Trendhout helpt u graag met het creëren van een passend ontwerp.

Absoluut! Naast het dienen als een ruim en comfortabel tuinkantoor, is de Palermo XXL veelzijdig inzetbaar. Door de grote vrije ruimte in het tuinkantoor kan je deze naar eigen wens indelen met bureau of ander kantoormeubilair. Ook kan je eenvoudig een toilet creëren in je tuinkantoor, vaak wordt er ook ruimte gemaakt voor een kleine keuken.

Dankzij de grote overspanning en robuuste constructie kun je de ruimte ook gebruiken voor het opslaan van gereedschap, als een luxe tuinhuis, of zelfs als een carport voor je auto’s, boten en andere voertuigen. De Palermo XXL biedt een perfecte combinatie van werk- en opslagruimte met een overkapping die je tegen de elementen beschermt.

Absoluut, de Palermo XXL overkapping met schuur is perfect geschikt om als carport te fungeren. Dankzij de grote vrije overspanning en de robuuste constructie, biedt het voldoende ruimte voor het veilig parkeren van zowel auto’s als grotere voertuigen zoals boten. De moderne uitstraling voegt bovendien een esthetische waarde toe aan je eigendom, terwijl de voertuigen beschermd worden tegen weersinvloeden.

Sommige klanten kiezen ervoor om het een dubbele functie te geven, in de zomer wordt de overkapping gebruikt om lekker onder te loungen, in het najaar en de winter voor stalling van bijvoorbeeld een caravan of als carport voor de auto’s of zitmaaier.

De Palermo XXL overkapping met schuur valt op door zijn moderne look. Allereerst trekt het platte dak de aandacht. Omdat het niet alleen stijlvol is, maar ook perfect voor zonnepanelen of sedum. Zo combineert het design aantrekkelijkheid met duurzaamheid. Daarnaast bieden de robuuste Douglas 19×19 staanders een sterke basis. Dit draagt bij aan een modern én tijdloos ontwerp.

Contact
Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp ontvangen?
Neem contact op
Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren