maatwerk-zwarte-douglas-houten-overkapping-met-berging-schuur-poolhouse-met-technische-ruimte

Houten overkapping

Echt genieten doe je onder een houten overkapping van Trendhout!

Bij Trendhout hebben we een uitgebreid en indrukwekkend assortiment aan houten overkappingen. Naast onze honderden standaard modellen bieden we ook de mogelijkheid voor maatwerk overkappingen. Ons deskundige team kan een houten overkapping op maat creëren die volledig aansluit bij jouw wensen. We streven ernaar om jouw buitenruimte te verrijken met hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen.

Tuinoverkapping

Trendhout heeft veel verschillende tuinoverkappingen in het assortiment!
landelijke-douglas-houten-overkapping-bouwpakket-siena-steel-look-grijs-poolhouse
inrichting-tuinkamer-moderne-tuin-met-douglas--houten-overkapping-met-glazenschuifdeuren-schuifwanden-houten-tuinkamer-Siena-Trendhout
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-refter-xl-usp-5
trendhout-buitenverblijf-plat-dak-palermo-strak-modern-gordingen-zwart-eiken
trendhout-buitenverblijf-plat-dak-palermo-strak-modern-gordingen-zwart-eiken

De afgelopen tien jaar zien we een toenemende wens om een houten overkapping in de tuin te plaatsen. Een tuinoverkapping in de achtertuin zorgt voor veel extra woongenot. Het biedt een schaduwplek tijdens warme dagen en een gezellige plek om ’s avonds met familie te vertoeven. Het buitenleven is actueler dan ooit, en voor veel families is een tuinoverkapping een onmisbaar element geworden.

Een groot voordeel is dat een houten overkapping vaak vergunningsvrij gebouwd mag worden. De regels voor het plaatsen van een overkapping in de achtertuin zijn relatief ruim in Nederland. Bij Trendhout zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en plaatsen van douglas en eiken tuinoverkappingen. Wij helpen je graag bij het creëren van een prachtige en functionele buitenruimte.

Je vindt bij ons een uitgebreid assortiment overkappingen met plat dak in diverse stijlen.

Tuinhuis met overkapping

Laat de sfeer van binnen stralen in jouw buitenruimte!
bouwpakket-douglas-houten-overkapping-met-schuurtje-inpandig-berging-tuinhuis-met-overkapping-Trendhout-Siena-bouwpakket
Douglas-grote-kapschuur-overkapping-houten-werktuigenberging-Drentse-kapschuur-of-veldschuur-Heeze-Leende-Sterksel
Trendhout-luxe-vrijstaande-tuinkamer-berging-schuur-houten-tuinkamers-met-glazen-schuifwanden-Voorschoten

Bij Trendhout komen klanten vaak met de wens voor een tuinhuis met berging en overkapping. Deze combinatie biedt de perfecte oplossing om tuinspullen en fietsen op te bergen in het tuinhuis of schuurtje, terwijl de houten overkapping een heerlijke plek biedt om te ontspannen met het gezin of familie en mooie momenten te beleven.

Ons assortiment omvat zowel eenvoudige als luxe uitvoeringen tuinhuizen met overkapping. De eenvoudige uitvoering omvat een schuurtje met een houten overkapping, terwijl onze luxe varianten vaak zijn uitgerust met glazen schuifdeuren of steel look ramen. Hierdoor wordt de overkapping omgetoverd tot een stijlvolle tuinkamer, waardoor u nog meer geniet van uw buitenruimte.

Uiteraard kun je, eventueel in samenspraak met een Trendhout dealer, je overkapping zelf volledig naar wens indelen en ontwerpen.

Vaak is maatwerk helemaal niet nodig!

Ontwerp je eigen houten overkapping in 3D

We staan bekend om ons uitgebreide programma op het gebied van houten overkappingen. Binnen ons assortiment bieden we honderden keuzes aan modellen en afmetingen. Ontdek deze diverse modellen en afmetingen eenvoudig met behulp van onze 3D-app, waarmee je jouw ideale houten overkapping kunt samenstellen!

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 standaard modellen

Overkapping bouwpakket

Bouw eenvoudig je eigen overkapping!
opbouwhandeleidingen-bouwtekeningen-buitenverblijf-montage-zelf-bouwen-bouwpakket-Trendhout
constructie-montageservice-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekening
Trendhout-robotdrive-Hundegger-machinepark-productie-maatwerk-op-maat-houten-gebinten-constructies-douglas-eiken-Oostvoorne-Rockanje-Tinte

Bij Trendhout produceren we jaarlijks duizenden bouwpakketten die door heel Nederland worden uitgeleverd. Onze moderne fabriek is uitgerust met geavanceerde CNC-robots die ervoor zorgen dat je bouwpakket tot op de millimeter nauwkeurig wordt geproduceerd. Met onze houten overkapping bouwpakketten heb je dus geen zaag meer nodig.

Onze overkapping bouwpakketten worden als compleet bouwpakket geleverd, inclusief alle benodigde bevestigingsmaterialen. Bovendien ontvang je duidelijke montagehandleidingen, waardoor het plaatsen van het bouwwerk eenvoudig te realiseren is, zelfs voor een handige doe-het-zelver. Met Trendhout maak je het realiseren van jouw overkapping gemakkelijk en probleemloos.

Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Verbind binnen en buiten: glazen schuifdeuren voor optimaal comfort!
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-wit-zwart-bouwpakket-de-hoeve-xl-glazen-schuifwanden
trendhout-strak-model-palermo-zwart-glazen-schuifdeuren-steel-look-douglas
trendhout-bovenraill-glazen-schuifwanden-schuifdeuren-met-meenemers-meeneemstysteem-maatwerkt-gemaakt
trendhout-voordeel-van-glazen-schuifwanden-schuifdeuren-met-meenemers-meeneemstysteem-maatwerkt-gemaakt
Trendhout-houten-overkapping-landelijke-stijl-met-glazen-schuifdeuren-bouwpakket-op-maat

Creëer een heerlijke plek om even tot rust te komen, kies ervoor om glazen schuifdeuren in je houten overkapping te plaatsen. Bij Trendhout zijn er diverse mogelijkheden voor de realisatie van een houten overkapping met glazen schuifwanden.

Een Douglas of eiken houten overkapping met glazen schuifwand biedt talloze voordelen van formaat. In de eerste plaats biedt het beschutting tegen wind en regen, waardoor je ook op een winderige herfstdag heerlijk kunt genieten. Bovendien zorgt de aanwezigheid van glazen deuren ervoor dat de overkapping netjes en schoon blijft, doordat bladeren en vuil worden tegengehouden.

Douglas overkapping

Duurzaam douglas: sterke buitenverblijven voor een levenslange beleving
trendhout-moderne-douglas-overkapping-houten-poolhouse-plat-dak-met-schuur-bij-zwemvijver
vrijstaande-douglas-kapschuur-met-overkapping-landelijke-stijl-de-stee-7400-L-Trendhout
rustieke-douglas-maatwerk-Trendhout-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke
aanbouw-douglas-lichtstraat

Trendhout, toonaangevend marktleider in de Benelux op het gebied van Douglas overkappingen, biedt een uitgebreid assortiment met oneindige mogelijkheden. Onze houten overkappingen worden volledig in eigen beheer ontwikkeld, geproduceerd en geleverd of geplaatst. Met een uitgebreid dealernetwerk in Nederland is het eenvoudig om een Douglas overkapping te kopen die volledig aansluit op jouw wensen.

Veelal kiezen klanten voor een Douglas overkapping met een schuur of berging. Afhankelijk van de gewenste afmetingen van de schuur, kun je bij ons de perfecte verhouding tussen overkapping en schuur zelf samenstellen. Bovendien bieden wij op maat gemaakte Douglas overkappingen, zodat je altijd de ideale oplossing vindt bij Trendhout.

Eiken overkapping

Stijlvol buitenleven: ontdek onze rustieke eiken buitenverblijven
trendhout-authentieke-eikenhouten-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke-kapschuren-details
Trendhout grote lichtstraat voor overkapping 250 cm lichstraten voor aanbouw overkapping
interieur-eiken-houten-kapschuur-overkapping-met-riet-rietgedekt-kapschuren-bouwpakket-de-hoeve-xl-Trendhout
beweegbare-louvre-shutter-lamellen-trendhout-eiken-kapschuur-op-maat
maatwerk-eiken-overkapping-trendhout-op-maat-veranda-aan-huis-bouwpakket-laten-bouwen-aan-woning
Trendhout-bouwpakket-eiken-houten-rietgedekte-kapschuur-overkapping-rietgedekt-kapschuren-bouwpakket-de-Hoeve-Trendhout

We zien, als marktleider op het gebied van Douglas overkappingen, een groeiende vraag naar eikenhouten overkappingen. Ons unieke eikenhouten programma stelt ons in staat om op maat gemaakte eiken overkappingen te realiseren.

Hoewel eiken overkappingen een grotere investering vergen dan Douglas hout, bieden ze een robuuste en luxueuze uitstraling die vuren of Douglas overkappingen overtreft. Bovendien is een eiken overkapping duurzamer dan een Douglas variant. Bij Trendhout zijn we gespecialiseerd in alle soort eiken overkappingen, zoals kapschuren, zadeldaken en overkappingen aan huis. Samen met onze dealers denken we graag met je mee!

Overkapping op maat

We denken graag met je mee!
trendhout-maatwerk-hoekmodel-zadeldak-douglas-potdeksel-zwart-carport-schuur
Trendhout-Robotdrive-Hundegger-machinepark-productie-maatwerk-houten-gebinten-constructies-douglas-eiken-alles-op-maat-Oostvoorne-Rockanje-Tinte
maatwerk-douglas-eiken-houten-overkapping-op-maat-trendhout-op-betonpoeren-laten-maken-of-bouwen
Douglas-of-eiken-houten-aanbouwveranda-veranda--overkapping-op-maat-lante-maken-prijs-maatwerk-trendhout
hoekmodel-schuur-met-overkapping-landelijk-schuine-hoek-in-tuin-maatwerk-overkapping-laten-maken
Trendhout grote lichtstraat voor overkapping 250 cm lichstraten voor aanbouw overkapping

We hebben een enorm assortiment met verschillende types en stijlen houten overkappingen. Toch kan het zo zijn dat jouw wensen ons aanbod overstijgen.

Heb je bijvoorbeeld een beperkte ruimte in jouw tuin, een perceel dat schuin loopt, of een stuk grond aan het water waar je een boothuis wilt realiseren? Een houten overkapping op maat is in dat geval een mogelijke oplossing, onze dealers en wij denken graag met je mee en geven je advies om zo tot het ultieme buitenverblijf op maat te komen.

Houd er rekening mee dat een maatwerk overkapping meer werkvoorbereiding vergt, waardoor de kosten iets hoger zullen uitvallen dan één van onze honderden standaard douglas houten overkappingen.

Overkapping met zonnepanelen

Geniet van de zon en bespaar: zonnepanelen integreren in jouw overkapping!
houten-carport-dubbele-trendhout-voor-zonnepanelen-met-berging
zonnepanelen-kapschuur-trendhout-douglas-groot

Met de toenemende vraag naar zonnepanelen komt er ook een toenemende vraag naar  houten overkappingen waar zonnepanelen op bevestigd kunnen worden. Trendhout biedt hierin diverse mogelijkheden; een flink aantal standaard modellen zijn al geschikt om zonnepanelen op te plaatsen. Daarnaast is het bij nagenoeg iedere constructie mogelijk deze aan te passen om deze geschikt te maken voor zonnepanelen, Trendhout biedt de mogelijkheid om een overkapping tegen meerprijs geschikt te maken voor zonnepanelen als blijkt dat het standaard model constructief enige aanpassing nodig heeft. Je Trendhout dealer kan je hierover de juiste informatie geven.

Overkapping landelijke stijl

Trendhout: Jouw ideale overkapping, perfect passend in elke tuin!
detail-overstek-douglas-houten-overkapping-met-schuurtje-inpandig-berging-tuinhuis-met-overkapping-Trendhout-Siena
Trendhout-landelijke-douglas-overkapping-tuinkamer-poolhouse-met-schuif-deuren-overkapping-moderne-stijl-Siena-Voorschoten
Grote-landelijke-veldschuur-kapschuur-voor-voertuigen-werktuigen-landbouw-hoge-doorrijhoogte-op-maat-gemaakte-doulgas-of-eiken-houten-veldschuren-Trendhout
Trendhout-eiken-overkapping-landelijke-stijl-rietgedekte-overkappingen-op-maat-bouwen-bouwpakket-Blaricum

Bij Trendhout ben je aan het juiste adres voor een houten overkapping in jouw tuin. Voor jouw tuin heb je de keuze uit veel verschillende bouwstijlen, die je kunt afstemmen op het ontwerp van jouw tuin. Heb je een landelijke of klassieke tuin, dan kun je een landelijke overkapping kiezen die hier goed bij aansluit. Een landelijke overkapping is vaak te herkennen aan de afwerking van het dak, te denken aan sierklossen en rondom de overkapping een overstekende dakrand. Heb je een woning met een rieten dak? Een overkapping met een landelijke stijl is dan een prachtige aanvulling.

De volgende Trendhout modellen sluiten mooi aan bij een landelijke stijl tuin: buitenverblijf met plat dak Siena en Toscane, aanbouwveranda Lucca en kapschuur De Hoeve XL.

Overkapping tuin modern

Strakke elegantie: ontdek de schoonheid van moderne buitenverblijven
Trendhout-douglas-houten-overkapping-tuin-modern-met-schuurtje-Verona-moderne-overkapping-strak-louvre-verlichting-Voorschoten
trendhout-moderne-douglas-overkapping-houten-poolhouse-plat-dak-met-schuur-bij-zwemvijver
trendhout-strak-model-palermo-zwart-glazen-schuifdeuren-steel-look-douglas
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-capri-modern-thermisch-gemodificeerd-vuren-glazen-schuifwand

Heb je een modern type tuin of woning? Trendhout heeft verschillende types buitenverblijven die daar goed bij aansluiten. Bekende Trendhout modellen zijn buitenverblijven met plat dak Palermo, Capri, Verona en Refter XL. Deze overkappingen komen perfect tot hun recht in strakke en moderne tuinen. Ook sluiten ze mooi aan bij moderne bouwstijlen zoals kubistische woningen.

De strakke vormen van onze houten overkapping zorgen voor een mooie harmonie tussen je overkapping, je woonhuis en je tuin. Ook voor een modern tuinhuis met overkapping ben je bij Trendhout aan het juiste adres.

Heb je een vraag?

Heb je interesse in een houten overkapping? En kom je er niet uit in onze 3D app? Heb je andere vragen? Of ben je benieuwd naar je dichtstbijzijnde Trendhout dealer? Samen met onze deskundige dealers beantwoorden we graag al je vragen!

Vindt een Trendhout dealer met showroom voor houten overkappingen.

Ontvang een deskundig advies van een specialiseerde dealer.
trendhout-dealer-adviesgesprek-advies-showroom-louvre
trendhout-dealer-adviesgesprek-advies-showroom
Trendhout-dealers-overdekte-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-binnen-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen

Door heel Nederland hebben wij een groot netwerk met tientallen Trendhout dealers die een mooie showroom hebben. Hierbij kun je denken aan een overdekte of een buitenshowroom. Veel van onze showroomdealers hebben meerdere modellen opgesteld staan, zodat je als klant hier ook het verschil kunt zien tussen de verschillende modellen en ontwerpen.  Wil je een deskundig advies over de moderne houten tuinkamer of buitenverblijf aan huis? Onze deskundige dealers staan voor je klaar.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een Trendhout overkapping met lichtstraat of een houten veranda met glazen schuifdeuren, dan is er altijd een lokale dealer die je van de juiste informatie over onze buitenverblijven kan voorzien, en je kan begeleiden met jouw aankoop. Via onze 3D app word je automatisch aan jouw dichtstbijzijnde dealer gekoppeld.

Landelijke dealernetwerk, levering en montage mogelijk!

Trendhout levert door heel Nederland

Trendhout ontwikkelt en produceert luxe houten overkappingen, welke door middel van een groot dealernetwerk door heel Nederland uitgeleverd worden. Wil je een overkapping bekijken bij je lokale Trendhout dealer? Neem contact met ons op, of maak zelf een 3D ontwerp en wordt aan automatisch een dealer uit uw omgeving gekoppeld.

Woon jij in Overijssel (in één van de onderstaande plaatsen) en wil je een houten overkapping laten bouwen? Maak een 3D-ontwerp van houten overkapping bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende houten overkappingen van Trendhout bekijken.

s-Heerenbroek – Agelo – Albergen – Almelo – Ambt-Delden – Ane – Anerveen – Arrien – Baarlo-Ov – Baars – Balkbrug – Basse – Bathmen – Beerze – Beerzerveld – Belt-Schutsloot – Bergentheim – Beuningen-Ov – Blokzijl – Boekelo – Borne – Brucht – Bruchterveld – Buurse – Collendoorn – Colmschate – Daarle – Daarlerveen – Dalfsen – Damsholte – De-Bult – De-Lutte – De-Pol – Dedemsvaart – Delden – Den-Ham-Ov – Den-Velde – Denekamp – Deurningen – Deventer – Diepenheim – Diepenveen – Diffelen – Eesveen – Enschede – Enter – Fleringen – Geerdijk – Geesteren-ov – Genemuiden – Giethmen – Giethoorn – Goor – Gramsbergen – Haaksbergen – Haarle – Harbrinkhoek – Hardenberg – Hasselt – Heemserveen – Heeten – Heino – Hellendoorn – Hengelo-Ov – Hengevelde – Hertme – Herxen – Hezingen – Hoge-Hexel – Holten – Holthone – Hoonhorst – Ijhorst – Ijsselmuiden – Kalenberg – Kallenkote – Kampen – Kamperveen – Kuinre – Laag-Zuthem – Lattrop-Breklenkamp – Lemele – Lemelerveld – Lettele – Lonneker – Loozen – Losser – Lutten – Luttenberg – Mander – Manderveen – Marienberg – Marienheem – Marijenkampen – Markelo – Nieuw-Heeten – Nieuwleusen – Nijverdal – Notter – Nutter – Okkenbroek – Oldenzaal – Olst – Ommen – Ootmarsum – Ossenzijl – Oud-Avereest – Oud-Ootmarsum – Oud-Bergentheim- Overdinkel – Paasloo – Raalte – – Radewijk – Reutum – Rheeze – Rheezerveen – Rijssen – Rossum-Ov – Rouveen – Saasveld – Schalkhaar – Scheerwolde – Schuinesloot – Sibculo – Sint-Jansklooster – Slagharen – Staphorst – Steenwijk – Stegeren – Tilligte – Tubbergen – Usselo – Vasse – Vilsteren – Vollenhove – Vriezenveen – Vroomshoop – Wanneperveen – Weerselo – Wesepe – Westerhaar-Vriezenveensewijk – Wetering – Wierden – Wijhe –  – Witharen – Zalk – Zenderen – Zuna – Zwartsluis – Zwolle

Woon jij in de provincie Utrecht (in één van de onderstaande plaatsen) en wil je een houten overkapping laten bouwen? Maak een 3D-ontwerp van houten overkapping bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende eiken of douglas overkappingen van Trendhout bekijken.

Abcoude – Achterberg – Achterveld – Amerongen – Amersfoort – Austerlitz – Baambrugge – Baarn – Benschop – Bilthoven – Bosch-en-Duin – Breukelen – Bunnik – Bunschoten-Spakenburg – Cabauw – Cothen – De-Bilt – De-Hoef – De-Klomp – De-Meern – Den-Dolder – Doorn – Driebergen – Driebergen-Rijsenburg – Eemnes – Groenekan – Haarzuilens – Hagestein – Harmelen – Hekendorp – Hollandsche-Rading – Houten – Ijsselstein – Kamerik – Kockengen – Lage-Vuursche – Langbroek – Leerdam – Leersum – Leusden – Linschoten – Loenen-aan-de-Vecht – Loenersloot – Lopik – Lopikerkapel – Maarn – Maarsbergen – Maarssen – Maartensdijk – Mijdrecht – Montfoort – Nieuwegein- Nieuwer-Ter-Aa – Nieuwersluis – Nigtevecht – Odijk – Oud-Zuilen – Oudewater – Overberg – Papekop – Polsbroek – Renswoude – Rhenen – Schalkwijk – Snelrewaard – Soest – Soesterberg – Stoutenburg-Noord – Tienhoven-Utr – Tull-en-Het-Waal – Utrecht – Veenendaal – Vianen – Vinkeveen – Vleuten – Vreeland – Werkhoven – Westbroek-Utr – Wijk-bij-Duurstede – Wilnis – Woerden – Woudenberg – Zegveld – Zeist – Amstelhoek –  De Hoef –  De Ronde Venen

Woon jij in Flevoland, in een van de onderstaande plaatsen? Maak een 3D-ontwerp van houten overkapping bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende overkappingen van Trendhout bekijken.

Almere – Bant – Biddinghuizen – Creil – Dronten – Emmeloord – Espel – Kraggenburg – Lelystad – Luttelgeest – Marknesse – Nagele – Rutten – Schokland – Urk – Zeewolde

Woon jij in Gelderland, in een van de onderstaande plaatsen? Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende tuinoverkappingen van Trendhout bekijken.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

-s-Heerenberg – het-Harde – Aalst – Aalten – Acquoy – Aerdt – Afferden-Gld – Alem – Almen – Alphen-Gld – Altforst – Ammerzoden – Angeren – Angerlo – Apeldoorn – Appeltern – Arnhem – Asperen – Azewijn – Baak – Balgoij – Barchem – Barneveld – Batenburg – Beek-Gld – Beek-Ubbergen-Gld – Beekbergen – Beemte-Broekland – Beesd – Beltrum – Bemmel – Beneden-Leeuwen – Bennekom – Berg-en-Dal – Bergharen – Beuningen-Gld – Beusichem – Borculo – Boven-Leeuwen – Braamt – Brakel-Gld – Bredevoort – Breedenbroek – Bronkhorst – Bruchem – Brummen – Buren-gld – Buurmalsen – Culemborg – De-Glind – De-Heurne – De-Steeg – De-Vecht – Deest – Deil – Didam – Dieren – Dinxperlo – Dodewaard – Doesburg – Doetinchem – Doornenburg – Doornspijk – Doorwerth – Drempt – Dreumel – Drie – Druten – Duiven – Echteld – Eck-en-Wiel – Ede – Eefde – Eerbeek – Eibergen – Elburg – Ellecom – Elspeet – Elst – Empe – Emst – Enspijk – Epe – Epse – Erichem – Ermelo – Etten – Ewijk – Gaanderen – Gameren – Garderen – Geesteren-Gld – Geldermalsen – Gelselaar – Gendringen – Gendt – Gorssel – Gortel – Groenlo – Groesbeek – Groessen – Haarlo – Hall – Halle – Harderwijk – Harfsen – Harskamp – Hattem – Hattemerbroek – Hedel – Heelsum – Heelweg – Heerde – Heerewaarden – Heesselt – Heilig-Landstichting – Hemmen – Hengelo-Gld – Hernen – Herwen – Herwijnen -Heteren – Heukelum – Heumen – Hierden – Hoenderloo – Hoevelaken – Hoog-Soeren – Horssen – Huissen – Hulshorst – Hummelo – Hurwenen – Ingen – Joppe – Keijenborg – Kerk-Avezaath – Kerkdriel – Kerkwijk – Kesteren – Klarenbeek – Kootwijk – Kootwijkerbroek – Kranenburg – Kring-van-Dorth – Laag-Keppel – Laag-Soeren – Laren-GLD – Lathum – Lengel – Leur – Leuth – Leuvenheim – Leuvenum – Lichtenvoorde – Lienden – Lieren – Lievelde – Lobith – Lochem – Loenen-Gld – Loerbeek – Lunteren – Maasbommel – Malden – Maurik – Megchelen – Meteren – Millingen-aan-de-Rijn – Molenhoek-Gld – Nederasselt – Neede – Neerijnen – Netterden -Nieuw-Milligen – Nieuwaal – Niftrik – Nijbroek – Nijkerk – Nijmegen – Noordijk – Nunspeet – Ochten – Oene – Olburgen – Oldebroek – Ommeren – Ooij – Oosterbeek – Oosterhout-GLD – Oosterwolde-Gld – Ophemert – Opheusden – Opijnen – Otterlo – Overasselt – Pannerden – Persingen – Poederoijen – Puiflijk – Putten – Randwijk – Ravenswaaij – Rekken – Renkum – Rha – Rheden – Rijswijk-Gld – Rossum-Gld – Rozendaal – Rumpt – Ruurlo – Scherpenzeel-GLD – Silvolde -Sinderen – Slijk-Ewijk – Spankeren – Spijk – Staverden – Steenderen – Steenenkamer – Stokkum – Stroe – Terborg – Terschuur – Terwolde – Terwolde-a-d-IJssel – Teuge – Tiel – Toldijk – Tolkamer – Tricht – Tuil – Twello – Ubbergen – Uddel – Ugchelen – Ulft – Vaassen – Varsselder – Varsseveld – Veessen – Velddriel – Velp – Vethuizen – Vierakker – Vierhouten – Voorst-Achterhoek – Voorst-Veluwe – Voorstonden – Voorthuizen – Vorden – Vuren – Waardenburg – Wadenoijen – Wageningen – Wamel – Wapenveld – Warnsveld – Wehl – Wekerom – Well-Gld – Welsum – Wenum-Wiesel – Westendorp – Westervoort – Weurt – Wezep-Gld – Wichmond – Wijchen – Wijnbergen – Wilp – Winssen – Winterswijk – Wissel – Wolfheze – Zaltbommel – Zeddam – Zelhem – Zennewijnen – Zevenaar – Zieuwent – Zoelen – Zoelmond – Zutphen – Zwartebroek – Zwiep

Woon jij in Noord-Brabant en wil je graag een bouwpakket voor een overkapping thuis laten bezorgen? Dat is mogelijk bij Trendhout. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

’s-Hertogenbosch – Eindhoven – Tilburg – Breda – Helmond – Oss – Roosendaal – Bergen op Zoom -Waalwijk – Veldhoven – Oosterhout – Boxtel – Vught – Valkenswaard – Veghel – Cuijk – Best – Drunen – Geldrop -Uden -Rijen – Zevenbergen – Oisterwijk – Dongen – Schijndel – Goirle – Sint-Oedenrode -Boxmeer – Kaatsheuvel – Werkendam – Aalburg – Etten-Leur – Geertruidenberg – Oirschot – Rucphen – Boxtel – Loon op Zand – Heusden – Moerdijk – Zundert – Laarbeek – Hilvarenbeek – Baarle-Nassau – Sint-Michielsgestel – Cranendonck – Reusel-De Mierden – Someren – Steenbergen – Alphen-Chaam – Son en Breugel – Gilze en Rijen – Altena – Baarle-Nassau – Bergeijk – Bernheze – Bladel – Boekel – Eersel – Haaren – Heeze-Leende – Landerd – Meierijstad – Mill en Sint Hubert – Sint Anthonis – Laarbeek – Meierijstad – Oirschot – Oisterwijk – Vught – WaalreNuenen, Gerwen en NederwettenAalst

Woon jij in Zeeland en wil je graag douglas of eiken overkapping kopen? Dat is mogelijk bij Trendhout. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:
Middelburg – Vlissingen – Goes – Terneuzen – Hulst – Zierikzee – Tholen – Borsele – Veere – Kapelle – Reimerswaal – Sluis – Noord-Beveland – Schouwen-Duiveland – Domburg – Oostburg – Yerseke – Oost – Souburg – Westkapelle – Sint-Annaland

Het is mogelijk om een Trendhout overkapping bouwpakket te laten bezorgen in Limburg. Wij leveren door heel Nederland, dus ook in het uiterste zuiden. Het is eveneens mogelijk om het bouwpakket af te halen bij uw Trendhout-dealer in Limburg.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Maastricht – Venlo – Heerlen – Sittard – Roermond – Weert – Kerkrade – Geleen – Landgraaf – Venray – Beek – Stein – Gennep – Echt – Nederweert – Maasbracht – Brunssum – Vaals – Meerssen – Tegelen – Mook en middelaar

In Friesland heeft Trendhout meerdere dealers met een showroom, waar onze overkappingen staan opgesteld. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Leeuwarden – Sneek – Heerenveen – Drachten – Harlingen – Joure – Dokkum – Franeker – Wolvega – Lemmer – Bolsward – Stavoren – Grou – Workum – Surhuisterveen – Koudum – Gorredijk – Akkrum – Hindeloopen – Makkum

Ook een Drenthe zijn er diverse showrooms waar je onze houten overkapping kunt bekijken en aanschaffen. Voorafgaand kan je een 3D-ontwerp in onze app maken, van een houten overkapping.

Vervolgens je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer uit je omgeving. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Assen – Emmen – Hoogeveen – Meppel – Coevorden – Roden – Beilen – Klazienaveen – Borger- Zuidlaren – Norg – Erica – Gieten – Rolde – Smilde

Woon je in Zuid-Holland en wil je ontzorgd worden met betrekking tot de montage van een houten overkapping? Trendhout biedt je de mogelijkheid om de montage voor jou te organiseren.

Onze eigen houtbouwers plaatsen dagelijks overkappingen, schuren met overkappingen en andere soorten buitenverblijven door heel Nederland. Het is tevens mogelijk om je houten bijgebouw als bouwpakket te laten leveren.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Rotterdam – Den Haag – Leiden – Dordrecht – Gouda – Zoetermeer – Vlaardingen – Rijswijk – Alphen aan den Rijn – Katwijk – Voorburg – Delft – Leidschendam – Capelle aan den IJssel – Hellevoetsluis – Maassluis – Papendrecht – Pijnacker – Ridderkerk – Sliedrecht – Wassenaar – Voorhout – Zoeterwoude – Nootdorp – Krimpen aan den IJssel – Alblasserdam – Brielle – Oegstgeest – Rijnsburg – Sassenheim – Voorschoten – Naaldwijk – Voorne-Putten (regio) – Hoek van Holland – Hoogvliet – Monster – Leiderdorp – Bergschenhoek – Hazerswoude – Zoeterwoude-Dorp– Maasland – Leimuiden – Strijen – Lisse – Warmond – Ameide – Stellendam – Rozenburg – Numansdorp – Sliedrecht – Vlist – Brielle – Oudewater – Maassluis – Schiedam – Hellevoetsluis – Oostvoorne – Sommelsdijk – Middelharnis – Spijkenisse – Boskoop – Zoeterwoude-Rijndijk – De Lier – Wateringen – Benthuizen – Hazerswoude-Rijndijk – Zoetermeer – Moerkapelle – Nieuwerkerk aan den IJssel – Maasland – Maasdijk – Schipluiden – Hoek van Holland  – Midden-Delfland – Vierpolders – Zwartewaal – Hekelingen – Oudenhoorn – Geervliet – Simonshaven – Abbenbroek – Heenvliet – Rhoon – Poortugaal – Hoogvliet – Hazerswoude-Dorp – Koudekerk aan den Rijn – Zwammerdam – Bodegraven – Reeuwijk – Gouderak – Berkenwoude – Stolwijk – Haastrecht – Vlist –  Schoonhoven – Bergambacht – Lekkerkerk – Krimpen aan de Lek – Lekkerkerk – Ouderkerk aan den IJssel – Moordrecht -Zevenhuizen – Moerkapelle – Waddinxveen – Reeuwijk – Westvoorne

De montageservice van Trendhout maakt het mogelijk om in het westen van Nederland (Noord-Holland) een overkapping te monteren. Bij Trendhout is uw houtbouwproject in goede handen! Je kunt er ook voor kiezen om de montage van de overkapping door je lokale Trendhout-dealer te laten uitvoeren.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Amsterdam – Haarlem – Zaandam – Amstelveen – Hoofddorp – Hilversum – Purmerend – Zaanstad – Haarlemmermeer – Alkmaar – Hoorn – Den Helder – Heerhugowaard – Castricum – Uitgeest –– Zandvoort – Velsen – Ijmuiden – Uithoorn – Aalsmeer – Diemen – Weesp – MuidenBussumNaarden – Huizen – Blaricum – Laren – Weesp – Muiden – Zaanstad – Wormerland – Oostzaan – Waterland – Edam-Volendam – LandsmeerOuder-Amstel – Amstelveen – Aalsmeer – Uithoorn – Haarlemmermeer – Hilversum – Gooise MerenWijdemeren – Alkmaar – HeilooCastrlicumBergen – Uitgeest – Heerhugowaard – Langedijk – Schagen – Hollands Kroon – Den Helder – Texel – Wieringen – Niedorp – Opmeer – Medemblik – Enkhuizen – Stede Broec – Hoorn – Koggenland – Drechterland – Beemster – Purmerend– Wormerland – Heemskerk – Beverwijk  – Bloemendaal – Uithoorn – HeemstedeAnkeveenBreukeleveen’s GravelandKortenhoefLoosdrecht –  Nederhorst den Berg

Ook in het Noorden van Nederland zijn er diverse Trendhout dealers met showroom te vinden. Hier kun je terecht voor alle overkappingen met een plat dak, landelijke of modern. Heb je de wens om zonnepanelen op je overkapping te plaatsen? Ook hierin kan de Trendhout dealer je adviseren in de mogelijkheden.

Het is bij Trendhout mogelijk om een douglas of eiken overkapping op maat laten maken. Vraag je lokale dealer naar de mogelijkheden wat betreft maatwerk

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Groningen – Hoogezand-Sappemeer – Stadskanaal – Veendam – Delfzijl – Winschoten – Appingedam – Zuidhorn – Haren – Leek – Bedum – Ten Boer – Winsum – Eelde – Hoogkerk – Zuidlaren – Siddeburen – Slochteren – Middelstum – Baflo – Warffum – Uithuizen – Uithuizermeeden – Kantens – Middelstum

Contact
Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp ontvangen?
Neem contact op
Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren