Trendhout » Steel look
Steel look
Douglas Steel look ramen. Deze Steel look ramen worden als bouwpakket geleverd en zijn standaard rondom zwart gecoat.

Steel look hout

Dé trend van het moment. Steellook kozijnen geven een moderne, chique en exclusieve look aan je buitenverblijf. Dankzij de glazen inzet geeft het je van binnenuit een panoramisch uitzicht over de tuin en van buitenaf ziet het er authentiek uit.

Slanke houten kozijnen

Stoere, zwarte steellook kozijnen van hout. De kozijnen lijken van staal, maar zijn van hout. Steellook kozijnen zijn houten ramen die lijken op de vroegere stalen ramen. We bereiken dit effect met smalle profielen, speciale opbouwstukken en een zwarte coating. De steellook kozijnen zijn daarmee een mooi alternatief op de echte stalen kozijnen.

Steellook kozijnen in je buitenverblijf

Zowel mooi in een strak industrieel interieur, als bij een minimalistische of klassieke inrichting toe te passen. De verschillende modules geven je een brede mogelijkheid tot vormgeving. Zo is er altijd een invulling mogelijk die past bij jouw stijl. De slanke, zwarte houten kozijnen met stalen look zijn een tijdloze blikvanger die in elk interieur tot zijn recht kunnen komen. Wie kiest voor steellook kozijnen, kiest voor elegante en tijdloze ramen. Geef jouw Trendhout overkapping ook een authentieke uitstraling met deze wandmodules.