ramen-en-deuren-steel-look-trendhout-douglas-zwart-raammodule-steellook

Steel look ramen en deuren

Steel look is helemaal van deze tijd!

Onze steel look ramen en deuren maken je buitenverblijf helemaal af! De ramen en deuren behouden de visuele aantrekkingskracht van de stalen variant, maar voegen de natuurlijke look en feel van hout toe, een gouden combinatie. Ze hebben een eigentijdse en industriële uitstraling, en zijn perfect te combineren met alle types buitenverblijven.

Steel look raammodules
Stijlvol buiten wonen – Steel look raammodules, een panorama van klasse
ramen-en-deuren-steel-look-trendhout-douglas-zwart-raammodule-steellook-fijnbezaagd-zon
ramen-en-deuren-steel-look-trendhout-douglas-zwart-raammodule-steellook-louvre-horizontaal-verona
ramen-en-deuren-steel-look-trendhout-douglas-zwart-raammodule-steellook-close-up

Steel look raammodules zijn een elegante toevoeging aan je buitenverblijf. De profielen zijn altijd uitgevoerd in zwart gespoten Douglas. Dit resulteert in een mooie combinatie van de natuurlijk uitstraling van hout, met de moderne look van stalen profielen!

Ze zijn standaard beschikbaar in diverse afmetingen. Voor iedere afmeting kan gekozen worden uit maximaal 3 rijen roedes, zodat je zelf kan bepalen in hoeveel vakken je de ruiten wilt verdelen. De roedes kunnen op iedere gewenste hoogte gemonteerd worden! De modules worden geleverd inclusief gelaagd dubbel glas, kit, glasband, bevestigingsmaterialen en een duidelijke opbouwhandleiding.

Steel look raammodules met dubbele deuren
Creëer een grandioze entree – Steel look raammodules met dubbele deuren
ramen-en-deuren-steel-look-trendhout-douglas-zwart-raam-steellook-dubbele-deuren
ramen-en-deuren-steel-look-trendhout-douglas-zwart-raam-steellook-dubbele-deuren-thermisch-gemodificeerd-vuren

Steel look raammodules met dubbele deuren zijn een luxe combinatie van een steel look raammodule met een steel look deur. Met deze deur geef je je buitenverblijf met recht een upgrade.

Ze zijn standaard beschikbaar in diverse afmetingen. Voor iedere afmeting kan gekozen worden uit maximaal 3 rijen roedes, zodat je zelf kan bepalen in hoeveel vakken je de ruiten wilt verdelen. De roedes kunnen op iedere gewenste hoogte gemonteerd worden! De modules worden geleverd inclusief gelaagd dubbel glas, kit, glasband, bevestigingsmaterialen en een duidelijke opbouwhandleiding.

Steel look ramen
Steel look ramen: tijdloos design, moderne uitstraling
ramen-en-deuren-steel-look-trendhout-douglas-zwart-raam-steellook-uitzetraam

Onze steel look ramen zijn verkrijgbaar als vleugelraam (meerdere afmetingen, en zowel enkel als dubbel) en als uitzetraam. De moderne zwarte kleur geeft de ramen een eigentijdse uitstraling. Perfect te combineren met bijvoorbeeld eiken of onbehandelde douglas wanden, vanwege het mooie contrast dat op die manier gecreëerd wordt.

Er worden standaard één of meer losse zwarte voorzetroedes meegeleverd die naar eigen wens op iedere hoogte gemonteerd kunnen worden. Zo kunnen één of meer vakken gecreëerd worden. De ramen worden geleverd inclusief rubberen tochtstrips, dubbel glas en hang- en sluitwerk.

Steel look deuren
Steel look deuren met grote glaspartijen

Steel look deuren zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen; een enkele deur en een dubbele deur. De moderne zwarte kleur en grote glaspartijen geven de deuren een eigentijdse uitstraling. Geef je buitenverblijf extra klasse door het plaatsen van een steel look deur.

Er worden standaard 3 losse zwarte voorzetroedes meegeleverd die naar eigen wens op iedere hoogte gemonteerd kunnen worden. Zo kunnen één of meer vakken gecreëerd worden. De deuren worden geleverd inclusief rubberen tochtstrips, dubbel glas en hang- en sluitwerk.

Steel look schuifdeuren
De perfecte balans tussen design en functionaliteit – steel look schuifdeuren

Steel look schuifdeuren zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen; een enkele deur en een dubbele deur. De moderne zwarte kleur en grote glaspartijen geven de deuren een eigentijdse uitstraling. Schuifdeuren hebben het grote voordeel dat ze weinig ruimte innemen bij het openen; er blijft dus veel ruimte over voor plaatsing van bijvoorbeeld een bloembak of een tuintafel!

Er worden standaard 3 losse zwarte voorzetroedes meegeleverd die naar eigen wens op iedere hoogte gemonteerd kunnen worden. Zo kunnen één of meer vakken gecreëerd worden. De deuren worden geleverd inclusief rubberen tochtstrips en dubbel glas.

Heb je een vraag?

Ben je geïnteresseerd in onze steel look producten? En kom je er niet uit in onze 3D app of wil je ze kopen zonder buitenverblijf? Of heb je andere vragen? Vraag ons naar je dichtstbijzijnde Trendhout dealer, samen met hen beantwoorden we graag al je vragen!

Ga naar 3D app