Op alle buitenverblijven inclusief toebehoren! Klik 𝐡𝐢𝐞𝐫 voor meer informatie.
lessenaar-douglas-houten-lichtstraat-lichtstraten-trendhout-platdak-

Lichtstraten

Door de lichtstraten houden we een fijne hoeveelheid daglicht in de keuken!

Wil je het meeste halen uit jouw houten overkapping aan huis? Overweeg dan zeker om een lichtstraat toe te voegen. Een lichtstraat biedt talloze voordelen, waardoor je nog meer kunt genieten van jouw overkapping.

Bij Trendhout integreren we de door jou gekozen lichtstraat in de overkapping. Dit betekent dat onze tekenafdeling een op maat gemaakte tekening voor je maakt waarin de lichtstraat duidelijk wordt gepositioneerd, tijdens de aanschaf van jouw buitenverblijf met overkapping. Nadat de tekening is goedgekeurd, gaan we over tot productie van jouw overkapping met lichtstraat.

Bij Trendhout hebben we drie verschillende afmetingen beschikbaar in douglas lichtstraten: 150 cm, 200 cm en 250 cm. Vaak wordt er gekozen voor één grote lichtstraat in het midden of voor twee lichtstraten verdeeld over de overkapping. Alle Trendhout lichtstraten zijn voorzien van gelaagd isolatieglas 24mm en antraciet afdekprofielen, en worden geleverd inclusief benodigde bevestigingsmaterialen.

Lichtstraten type lessenaar

We kozen voor de wat strakkere lessenaars lichtstraat!
lessenaar-douglas-hout-lichtstraat-lichtstraten-trendhout-platdak-trendhout
trendhout-lessenaar-douglas-houten-lichtstraat-lichtstraten-trendhout-platdak-dealershop
lessenaar-douglas-hout-lichtstraat-lichtstraten-trendhout-platdak-

De lichtstraat type lessenaar heeft de vorm van een lessenaarsdak, een dak met één hellend dakvlak, waarbij het dakvlak schuin loopt vanaf de ene naar de andere zijde.

Met een lichtstraat in jouw houten overkapping profiteer je van overvloedig natuurlijk licht. Het zorgt voor een heldere en uitnodigende sfeer, waardoor je buiten kunt ontspannen en kunt genieten van de zonnestralen, zelfs als het weer wat minder meewerkt. Bij een overkapping aan jouw woning zorgt een lichtstraat ervoor dat er voldoende daglicht in de woning blijft komen.

De houten lichtstraten kunnen indien gewenst ook in iedere gewenste kleur gespoten worden.

Lichtstraten type zadeldak

Wat zijn we blij dat we gekozen hebben voor een grote lichtstraat!
lessenaar-zwarte-douglas-houten-lichtstraat-lichtstraten-trendhout-platdak-
Trendhout-grote-lichtstraat-voor-overkapping-250-cm-lichstraten-voor-aanbouw-overkapping

De lichtstraat type zadeldak heeft twee hellende dakvlakken die elkaar ontmoeten bij de nok. Een traditioneel type lichtstraat. De zadeldak lichtstraat heeft een mooie luxueuze uitstraling, en zorgt voor een grote hoeveelheid daglicht in een overkapping.

Met name bij vrijstaande overkapping die bijvoorbeeld als tuinkantoor of tuinkamer ingericht worden, wordt vaak voor een lichtstraat met zadeldak gekozen. Groot voordeel hiervan is dat de zon onder meerdere hoeken kan zorgen voor de aangename hoeveelheid licht.

De houten lichtstraten kunnen indien gewenst ook in iedere gewenste kleur gespoten worden.

Heb je een vraag?

Ben je geïnteresseerd in onze lichtstraten? En kom je er niet uit in onze 3D app of wil je ze kopen zonder buitenverblijf? Of heb je andere vragen? Vraag ons naar je dichtstbijzijnde Trendhout dealer, samen met hen beantwoorden we graag al je vragen!

Ga naar 3D app