15 nov '18

Kapschuur als verlengstuk van woning

Van oorsprong werd de kapschuur gebruikt in landelijke gebieden om het gemaaide gras in op te slaan of om het vee te stallen en zo te beschermen tegen kou, regen, wind en sneeuw. Maar dat geldt niet meer voor deze kapschuur. De opdrachtgever wilde graag dat zijn kapschuur werd omgetoverd tot een verlengstuk van zijn woning.

Voorzien van glazen schuifwanden

Als basis voor deze kapschuur diende model De Hoeve. Om er een echte buitenkamer van te maken werd deze kapschuur voorzien van glazen schuifwanden en ramen in 'steellook'. Met mooi weer kunnen de schuifwanden open gezet worden. Ook als het frisser is, zit je heerlijk beschut achter de glazen schuifwanden en heb je een prachtig uitzicht op de omgeving. De wanden zijn zwart gebeitst en de houten staanders in wit gespoten. Zo krijgt deze kapschuur een mooie landelijke uitstraling. 

Kapschuur de Hoeve

Net als andere kapschuren van Trendhout is ook kapschuur de Hoeve geheel naar wens samen te stellen. Kapschuur De Hoeve XL kan als bouwpakket geleverd worden. Het laten bouwen door onze medewerkers is ook een optie. Onze dealers vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Ze staan je graag te woord bij jouw in de buurt. In de showrooms zijn ook onze andere overkappingen, tuinhuizen en veranda’s te zien. Of wat te denken van een mooie buitenkeuken of een sfeervol verlichtingsplan? Trendhout heeft het in huis.

Fotogallerij