Grote-landelijke-veldschuur-voor-voertuigen-werktuigen-landbouw-hoge-doorrijhoogte-op-maat-gemaakte-doulgas-of-eiken-houten-veldschuren-Trendhout

Veldschuur

“Wij lieten een grote veldschuur op maat maken door Trendhout”

Trendhout heeft een enorm groot assortiment houten schuren, kapschuren en veldschuren. Een veldschuur  heeft meestal een grote open ruimte om gemakkelijke toegang te bieden tot de opgeslagen items. Bij Trendhout kun je een constructie voor een veldschuur op maat laten maken, zodat deze perfect bij jouw wensen aan zal sluiten.

Veldschuur

Trendhout heeft een uitgebreid assortiment veldschuren
Grote-landelijke-veldschuur-kapschuur-voor-voertuigen-werktuigen-landbouw-hoge-doorrijhoogte-op-maat-gemaakte-doulgas-of-eiken-houten-veldschuren-Trendhout
douglas-authentieke-landelijke-grote-veldschuur-kapschuur-schuur-met-overkapping-trendhout-bouwen-op-betonvloer-of-als-bouwpakket-kopen
grote-douglas-of-eiken-kapschuur-de-hofstee-XXL-kapschuren-op-maat-als-bouwpakket-trendhout-een-kapschuur-laten-bouwen

Vooral op het platteland valt op dat er een groeiende trend is van veldschuren, voornamelijk op boerenerven. Deze specifieke schuurconstructie wordt veelal gebruikt voor de opslag van werktuigen en landbouwapparatuur. Wat de veldschuren kenmerkt, is dat de voorzijde vaak hoger is dan bij standaard schuurmodellen. Dit biedt de handige mogelijkheid om bijvoorbeeld met een tractor of ander landbouwvoertuig moeiteloos de veldschuur binnen te kunnen rijden.

Bij Trendhout sta je op het juiste adres voor de realisatie van een hoogwaardige houten veldschuur. Onze expertise strekt zich uit naar het op maat vervaardigen van veldschuren in onze ultramoderne CNC-productiehal. Een veldschuur van Trendhout wordt met zorg vervaardigd uit kwalitatief douglas- of eikenhout.

Veldschuur bouwpakket

Premium bouwpakketten, voor een zorgeloze opbouw!
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-fabriek-showroom-en-productie-buitenverblijven-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekening
trendhout-productie-oldebroek-maken-buitenverblijven-kapschuren-overkappingen-houten-schuren-op-maat
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-fabriek-showroom-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekening
trendhout-productie-oldebroek-maken-buitenverblijven-kapschuren-overkappingen-houten-schuren-schroeven-bouwpakett

Binnen onze jaarlijkse productie stelt Trendhout duizenden hoogwaardige bouwpakketten samen. Deze omvatten diverse opties zoals douglas en eiken veldschuren, kapschuren, overkappingen en houten schuren met zadeldak.

In het specifieke geval van douglas veldschuren bieden we een uitgebreid scala aan modellen en afmetingen waaruit je kunt kiezen. Je hebt de vrijheid om te selecteren uit ons gevarieerde assortiment, dat allemaal beschikbaar is als handig bouwpakket dat bij jou wordt afgeleverd.

Wat onze veldschuur bouwpakketten onderscheidt, is hun premium karakter. Dit is een aanzienlijk verschil met veel andere online aanbieders. Onze bouwpakketten zijn voorzien van alle nodige verbindingen en worden volledig op maat gezaagd. Hierdoor profiteer je van aanzienlijke voordelen ten opzichte van pakketten waarbij losse palen en balken worden geleverd zonder enige voorbewerking.

Veldschuur prijzen

Een veldschuur voor ieder budget
grote-douglas-of-eiken-kapschuur-de-hofstee-XXL-kapschuren-op-maat-als-bouwpakket-trendhout-een-kapschuur-laten-bouwen
constructie-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
grote-douglas-of-eiken-kapschuur-de-hofstee-XXL-kapschuren-op-maat-als-bouwpakket-trendhout-laten-bouwen
douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-schuur-met-carport
constructie-montage-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-bouwpakket-eiken-houten-grote-kapschuur-overkapping-rietgedekt-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout

Je kunt gemakkelijk de prijzen voor een veldschuur berekenen met behulp van onze 3D-app. Trendhout heeft verschillende standaard basismodellen voor veldschuren. Deze omvatten De Hofstee XXL, Zadeldak XL, De Hoeve XLZadeldak XLDe Stee, De Heerd en De Deel. De prijzen voor deze diverse modellen variëren, afhankelijk van de verschillende afmetingen en benodigde basismaterialen voor de constructie van de veldschuur.

In bepaalde situaties kan het nodig zijn om de doorloophoogte iets aan te passen, zodat uw voertuig er gemakkelijk onderdoor kan. Trendhout biedt de mogelijkheid om de houten veldschuur op maat te maken, dus deze aanpassingen zijn ook beschikbaar. Om een nauwkeurige prijsindicatie te krijgen, kun je in onze 3D-app een veldschuur samenstellen met basismaten die overeenkomen met de gewenste afmetingen.

Onze dealers helpen je vervolgens verder met het op maat maken van jouw veldschuur.

Douglas veldschuur

Ontwerp jouw douglas veldschuur in onze 3D app
Trendhout-grote-douglas-houten-schuur-garage-met-overkapping-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Blaricum
constructie-montage-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
houten-garage-op-maat-gemaakt-trendhout
constructie-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
hoekmodel-schuur-met-overkapping-landelijk-laten-monteren-bouwen-door-Trendhout-zwolle
rendhout-eiken-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Voorschoten
Trendhout-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-op-maat-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-prefab-Blaricum

Bij Trendhout ontwikkelen en produceren we douglas veldschuren in grote hoeveelheden. In onze 3D-app vind je talloze voorbeelden van douglas veldschuren die je naar jouw wensen kunt aanpassen. Daarnaast bieden we ook opties voor maatwerk veldschuur constructies.

Bij een gespecialiseerde Trendhout dealer kun je gemakkelijk een vrijblijvende offerte voor jouw veldschuur aanvragen. Als jouw douglas veldschuur als bouwpakket wordt geleverd, zijn de onderdelen voorzien van nummers voor eenvoudige herkenning. Door de nummertekening te volgen, kun je dit veldschuur bouwpakket snel en eenvoudig monteren. Alle benodigde bevestigingsmaterialen voor de opbouw worden meegeleverd.

Vaak is maatwerk helemaal niet nodig!

De mogelijkheden in onze 3D app zijn eindeloos!

We staan bekend om ons uitgebreide programma op het gebied van houten schuren. Binnen ons assortiment bieden we honderden keuzes aan modellen en afmetingen. Ontdek deze diverse modellen en afmetingen eenvoudig met behulp van onze 3D-app, waarmee je jouw ideale veldschuur kunt samenstellen!

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 standaard modellen

Eiken veldschuur

Ga voor luxe en voor duurzaamheid!
constructie-bouwpakket-eiken-houten-grote-kapschuur-overkapping-zonnepanelen-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout
constructie-eikenhouten-grote-kapschuur-overkapping-rietgedekt-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout
slider-eiken-kapschuur-Trendhout-met-louvre-shutters-sponningplanken-eikenhout-nunspeet-elburg-doornspijk-bouwpakket
montage-Trendhout-douglas-houten-schuur-met-overkapping-poolhouse-technische-ruimte-bij-zwembad-trendhout-zadeldak-laten-bouwen-eiken-hout

Naast douglas veldschuren ontwikkelt en produceert Trendhout ook veldschuren van eikenhout. Een eiken veldschuur biedt een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Als je in een landelijke of bosrijke omgeving woont, is de keuze voor een eiken veldschuur zeker het overwegen waard.

Een van de belangrijkste onderscheidende factoren tussen eiken en douglas is de duurzaamheid. Eiken wordt over het algemeen beschouwd als een van de meest duurzame houtsoorten, waarbij eikenhout een nog hogere duurzaamheidsclassificatie heeft dan douglas. Daarnaast voegt eiken ook een luxueuze en warme uitstraling toe.

In onze app kun je een douglas constructie samenstellen en vervolgens een offerte aanvragen voor een versie in eikenhout voor het specifieke model. Je kunt dit aangeven in het opmerkingenveld. Samen met onze dealers helpen we je dan graag verder!

Veldschuurtje bouwen

Ontwerp zelf uw veldschuur in onze 3d app
Trendhout-dealers-overdekte-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen
Bij Trendhout kunt u terecht voor het bouwen van een grote houten schuur. In onze app hebben we enkele voorbeeldmodellen staan, welke u eenvoudig zelf kunt samenstellen. Bij een grote kapschuur moet u denken aan onze basismodellen De Hofstee of Zadeldak XXL. Deze grote houten schuren zijn in vele verschillende maten te leveren. Daarnaast heeft u bij Trendhout de mogelijkheid om uw grote houten schuur op maat te laten maken. Uw schuur kan dan ook als een premium bouwpakket geleverd worden. Wellicht heeft u behoefte aan een andere breedte of diepte afmeting qua schuur. Bij Trendhout kunnen we dit allemaal netjes voor u op maat maken. Via een Trendhout dealer in Oegstgeest kunt u een prijsaanvraag insturen, hierop wordt een prijsindicatie gemaakt. Bij akkoord van de prijsindicatie gaat onze tekenafdeling voor u een 3D model uitwerken in de gewenste maatvoering.

Trendhout biedt een gevarieerd assortiment aan houten veldschuren. Bij ons kun je terecht voor een ruime maatwerk veldschuur, maar ook voor een compactere variant, bijvoorbeeld geschikt voor maaimachines. Een veldschuurtje is als bouwpakket verkrijgbaar, zodat je het zelf kunt opbouwen. Als alternatief heb je ook de mogelijkheid om Trendhout de veldschuur voor jou te laten monteren.

Met behulp van onze unieke 3D app kun je moeiteloos zowel een ruime als een compacte veldschuur naar eigen wens samenstellen. Hierbij zie je direct de prijzen en de montagekosten worden eveneens transparant weergegeven in onze app.

Via ons uitgebreide dealernetwerk in Nederland kun je gemakkelijk jouw veldschuurtje aanschaffen. Je kunt een dealer showroom bezoeken om de verscheidenheid van ons houtbouw assortiment te ontdekken.

Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren