Overkapping landelijke stijl

Wat is een landelijke overkapping?

 

Om goed aan te sluiten bij de landelijke sfeer van uw huis of tuin kunt u kiezen voor een landelijke overkapping. Een landelijke overkapping kan uitstekend gemaakt zijn van douglas of eikenhout, door de karakteristieke uitstraling van deze natuurproducten zorgt het veelal voor een mooie eenheid in de omgeving. 

In de Trendhout 3D app vind u tal van standaard houten overkappingen met een landelijke stijl. Deze kunt u zelf nog verder naar eigen wens samenstellen. Bij een Trendhout dealer kunt u de diverse modellen bekijken en uw offerte verder bespreken.

Stel landelijke overkapping samen!

Hoe wordt een landelijke overkapping aan huis geplaatst?

 

Als u van plan bent om een overkapping in landelijke stijl aan huis te bouwen, is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. Om uw overkapping goed te kunnen plaatsen is de fundering ervan heel belangrijk, onder de overkapping moet een solide fundering komen.  Alleen dan zorgt u er namelijk voor dat uw overkapping in landelijke stijl over tientallen jaren nog netjes en recht tegen uw huis aan staat.

 

Verder is het van belang om de landelijke stijl van de woning zoveel mogelijk te laten overvloeien in de overkapping. Details vanuit de landelijke woning kunnen worden overgenomen in de houten veranda. Op dit manier ontstaat een mooie eenheid tussen uw huis en de overkapping.Hoe komt de landelijke overkapping in uw tuin tot zijn recht? 

 

Een landelijke overkapping in de tuin kan een geweldige manier zijn om de sfeer van je tuin te versterken en een heerlijke plek te creëren om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Een landelijke overkapping zal in een omgeving met veel groen uit de tuin uitstekend tot zijn recht komt.

 

Door het toepassen van LED-verlichting of verwarming, kunt u ook in de avonden en in de koudere maanden van de overkapping genieten. Een overkapping in de tuin kan daardoor gezien worden als extra kamer, daarom wordt dit ook wel een landelijke tuinkamer genoemd.

 

De mogelijkheden van een tuinhuis met overkapping landelijk

 

Een tuinhuis met overkapping kan een geweldige manier zijn om niet alleen extra opbergruimte te creëren in uw tuin, maar ook om een landelijke sfeer te creëren. Een tuinhuis met overkapping kan worden gebruikt als opslagruimte of als werkplaats in combinatie met een fijne ruimte om te ontspannen.

 

De overkapping van het tuinhuis kunt u inrichten met comfortabele meubels, zoals een bank, fauteuils of een hangmat. Dit zorgt ervoor dat een heerlijke plek gecreëerd om te kunnen ontspannen en dit in combinatie met een ruimte om spullen op te slaan.

 

De voordelen van een landelijke schuur met overkapping

 

Een landelijke schuur met overkapping kan een geweldige manier zijn om extra opbergruimte en leefruimte te creëren in uw tuin, terwijl het tegelijkertijd een prachtig aanvulling is op het uiterlijk van uw huis en tuin.

 

Trendhout maakt alle landelijke schuren met overkapping naar wens van de klant, daarnaast hebben we ook enkele honderden standaard modellen die u eenvoudig in onze 3D app kunt samenstellen. U heeft kunnen uit verschillende uitstralingen zoals klassiek, landelijk of modern.

 

Stel landelijke overkapping samen!