kapschuur bouwtekening

Kapschuur bouwtekening

Om een kapschuur op een technische juiste manier op te kunnen bouwen is het van groot belangrijk dat er goede bouwtekening wordt opgeleverd. Bij aankoop van een douglas of eiken kapschuur worden er door de tekenafdeling van Trendhout, deskundige en technische duidelijke bouwtekeningen gemaakt. Deze bouwtekeningen worden toegevoegd aan het bouwpakket.

Alle onderdelen worden op onze CNC-robot gemaakt en met een nummer gelabeld. Vervolgens wordt het geheel ingepakt en wordt het als bouwpakket bij u geleverd. De onderdelen zijn op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt. Het bouwen van de kapschuur constructie zal eenvoudig zijn met de meegeleverde montagehandleidingen.

 

Stel uw kapschuur samen!

 

Constructietekeningen kapschuur

Wellicht heeft u voor een vergunningsaanvraag extra informatie nodig over de door u te bouwen kapschuur. Indien een vergunning geëist wordt, kan hierbij ook de vraag voor een constructieberekening naar voren komen. In veel gevallen wordt er volstaan met aanleveren van details van de constructie, daarbij moeten u denken aan een tekening met alle paal & balkafmetingen die in de betreffende kapschuur gebruikt worden.

Als dit niet voldoende is, zal er een constructieberekening gemaakt moeten worden voor de specifieke kapschuur. Dit kunt u in eigen beheer laten uitvoeren of dit kan via Trendhout geregeld worden. Kosten die de constructeur zal maken voor het verrichten van de berekening zullen dan worden doorberekend. 

 

Kapschuur tekening

Trendhout heeft een unieke 3d app ontwikkeld waarin alle onze standaard kapschuur eenvoudig zijn samen te stellen. Na het samenstellen en insturen, ontvangt u via een dichtstbijzijnde dealer de tekening van de kapschuur met alle aanzichten. Daarnaast kunt u via de dealer ook het funderingsplan en een technisch specificatieblad opvragen van het basismodel.

De funderingstekening voor de kapschuur kunt u gebruiken om de betonpoeren te plaatsen. Op de tekening staan duidelijk de diagonale maten weergegeven waarmee eenvoudig is te controleren of alles netjes haaks geplaatst is.

 

Houten kapschuur tekening

Bij aankoop van een Trendhout kapschuur zullen alle benodigde tekeningen worden meegeleverd om de houten kapschuur op de juiste manier op te bouwen. Wij hebben diverse handleidingen voor onze kapschuren en overige toebehoren. In de bouwtekening wordt stap voor stap uitgelegd wat de juiste werkvolgorde is voor het bouwen van de kapschuur.

Wilt u al eerder starten met de fundering? U kunt bij aankoop van de kapschuur uw betreffende dealer meteen vragen om de juiste tekeningen voor de fundatie. Indien u de houten kapschuur op een betonvloer wilt monteren kunt u via uw dealer hierover extra informatie aanvragen bij Trendhout.

 

kapschuur bouwen bouwtekening kapschuur

Om te bepalen of u de kapschuur zelf kunt opbouwen is het belangrijk om te weten welke informatie er wordt aangeleverd door de producent. Daarnaast is het belangrijk om te weten hoe een kapschuur gemaakt wordt. Bij Trendhout wordt een kapschuur exact gemaakt volgens de 3d tekeningen, onze modern CNC robot maakt de onderdelen op de millimeter nauwkeurig. 

Wij leveren duidelijke bouwtekeningen voor de montage van uw kapschuur. Op de bouwtekeningen zijn alle prefab onderdelen terug te vinden, ook ziet u meteen welke onderdelen waar geplaatst moeten worden. In de bouwtekening van uw kapschuur wordt ook aangegeven met welke bevestigingsmateriaal het bouwwerk gemonteerd moet worden. Alle bevestigingsmaterialen worden in een bouwpakket geleverd.Stel uw kapschuur samen!