Eiken kapschuur

Eiken kapschuur

 

Bij Trendhout vervullen we graag uw wensen voor een eiken kapschuur. Bij ons vindt u daarom een breed programma met douglas en eiken houten kapschuren. Een kapschuur van eikenhout worden steeds populairder en dat verrast ons absoluut niet. Een eiken kapschuur is namelijk heel erg duurzaam, onbehandeld eikenhout heeft een duurzaamheid van meer dan 20 jaar. 

 

Bij de meeste mensen is het bekend dat eikenhout bij de juiste behandeling meerdere generaties mee gaat. Nederland kent veel oude gebouwen waarin gebintwerken van eiken zijn toegepast, eiken heeft dus een uiterst duurzaam karakter. Een eiken kapschuur kan worden aangeschaft als bouwpakket of u kunt het geheel laten opbouwen door de Trendhout montageploeg of één van onze dealers in Nederland.

 

Stel eiken kapschuur samen!

 

Eiken kapschuur bouwpakket

Trendhout produceert naast douglas kapschuren, ook veel bouwpakketten voor eiken kapschuren
Een toenemende vraag naar een duurzame en hoogwaardige eiken overkapping is bij Trendhout dan ook merkbaar. Een groot deel van ons douglas assortiment is ook leverbaar in eiken hout.

Een eiken kapschuur kan dus als premium bouwpakket geleverd worden. Op de verschillende onderdelen in het bouwpakket zullen nummertjes staan, deze nummers komen overeen met een tekening waar de nummers op de juiste posities staan weergeven. Dit zorgt ervoor dat het bouwpakket van een eiken overkapping heel eenvoudig te monteren is.

 

Wat kost een eiken kapschuur?

 

De prijs van een eiken kapschuur hangt af van verschillende factoren, zoals:

  • De grootte van de overkapping;
  • Het ontwerp;
  • De specificaties die u wenst;
  • De locatie waar de kapschuur zal worden gebouwd.

 

In het algemeen is eiken een duurdere houtsoort dan sommige andere houtsoorten, dus een eiken overkapping zal doorgaans duurder zijn dan een overkapping van een ander houtsoort.

 

Trendhout heeft een breed assortiment eikenhout, waardoor wij onze opdrachtgevers een goede prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. In onze 3d app vindt u verschillende standaard mogelijkheden, daarnaast kunt u voor aanvullende wensen of vragen terecht bij één van de deskundige Trendhout dealers in Nederland.

 

Eiken schuur als bouwpakket

 

Trendhout heeft een heel breed assortiment met duurzame eiken schuren. Een kapschuur van eiken is de laatste tientallen jaren flink in populariteit toegenomen. Dit heeft onder andere  te maken met de mooie rustieke uitstraling die een houten garage geeft. In onze 3d configurator kunt u eenvoudig de prijs voor een douglas schuur berekenen, optioneel kunt u de meerprijs voor eiken aanvragen bij  onze deskundige Trendhout dealers in Nederland.

Het bouwen van een eiken schuur is heel eenvoudig met een Trendhout bouwpakket. Alle elementen worden op onze CNC-robot geheel op maat gemaakt en met een nummer gelabeld. Vervolgens wordt het geheel ingepakt en wordt het als bouwpakket bij u geleverd. De onderdelen zijn op de millimeter nauwkeurig op maat voor u gemaakt. 

 

Eikenhouten kapschuur

Het is mogelijk om een eikenhouten kapschuur als bouwpakket bij u te leveren. Een eiken kapschuur wordt dan op maat voor u gemaakt en als premium bouwpakket aangeleverd. Alle onderdelen van eikenhouten kapschuur zijn dus op maat gemaakt. Met een duidelijke handleiding kunt u stap voor stap de bouw ervan uitvoeren.

Alle houtverbindingen zijn op onze robot voorbereid waardoor het bouwpakket van deze eikenhouten kapschuur eenvoudig te monteren is. Omdat alle onderdelen voorzien zijn van houtbouw verbindingen, zult u zien dat de bouw heel snel en eenvoudig zal gaan. Door te kiezen voor een premium bouwpakket van Trendhout houdt u dus de bouwkosten uiteindelijk in eigen hand.Stel eiken kapschuur samen!