Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-fabriek-showroom-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekening

Kapschuur bouwpakket

” Zelfs alle schroeven werden meegeleverd “

Trendhout is dé houtbouwspecialist die premium bouwpakketten levert door heel Nederland. Onze bouwpakketten zijn op de millimeter nauwkeurig gemaakt, daarnaast worden ze netjes afgewerkt als bouwpakket geleverd. Inclusief alle opbouwtekeningen en bevestigingsmaterialen.

Kapschuur bouwpakket

Trendhout heeft een uitgebreid assortiment kapschuren
douglas-houten-overkapping-kapschuur-bouwpakket-de-hoeve-XL-constructie-detail-verbinding
douglas-houten-overkapping-kapschuur-bouwpakket-de-stee-constructie-detail-keepverbinding
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-fabriek-showroom-overkappeningen-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekening
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekening
douglas-houten-overkapping-kapschuur-bouwpakket-de-hofstee-XXL-opbouw-constructie

Trendhout produceert jaarlijks duizenden hoogwaardige bouwpakketten. Hierbij kunt u denken aan douglas of eiken kapschuren, overkapping & houten schuren.  Op het gebied van douglas kapschuren hebben we een uitgebreid assortiment met vele verschillende modellen en afmetingen. U heeft de keuze uit enkele honderden standaard kapschuren welke allemaal als kapschuur bouwpakket bij u geleverd kunnen worden.

Een douglas kapschuur bouwpakket van Trendhout is een premium bouwpakket, dit is een groot verschil met veel andere aanbieders op het internet. Onze bouwpakketten zijn voorzien van alle verbindingen en als geheel op maat gezaagd. Dit geeft een groot voordeel ten opzichte van een bouwpakket waarbij losse palen en balken worden geleverd zonder enige bewerking.

Kapschuur constructie

Onze constructies zijn nauwkeurig, degelijk en hebben een snelle bouwtijd
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekening
constructie-montage-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur
constructie-bouwpakket-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
Trendhout-nummertekening-2-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekeningen-montagehandleidingen
Trendhout-nummertekening-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekeningen-montagehandleidingen
constructie-montageservice-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging

Bij Trendhout ben je aan het juiste adres voor hoogwaardige kapschuur constructies. Het maken van zo’n constructie kan behoorlijk complex zijn, daarom kiezen veel doe-het-zelvers ervoor om te opteren voor de prefab aanlevering van de kapschuur constructie. Dit biedt een uitstekende basis voor de verdere opbouw van de kapschuur.

Bovendien garanderen we dat de constructie exact op de juiste maatvoering wordt geleverd en voorzien is van alle benodigde verbindingen. Hierdoor is het opbouwen ervan eenvoudig en snel voor een ervaren timmerman. Onze kapschuur constructies staan bekend om hun nauwkeurigheid, degelijkheid en snelle bouwtijd, wat voor veel opdrachtgevers een doorslaggevende reden is om voor Trendhout te kiezen.

Douglas kapschuur bouwpakket

Het bouwpakket wordt compleet geleverd inclusief alle schroeven!
trendhout-productie-oldebroek-maken-buitenverblijven-kapschuren-overkappingen-houten-schuren-schroeven-bouwpakett
Trendhout-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekeningen-montagehandleidingen
Trendhout-opbouwtekeningen-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekeningen-montagehandleidingen
Trendhout-nummertekening-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekeningen-montagehandleidingen
Trendhout-nummertekening-2-productie-Oldebroek-houtbouw-eiken-houten-schuren-en-kapschuren-bouwtekeningen-montagehandleidingen

We staan bekend om onze hoogwaardige douglas bouwpakketten, waarbij de vraag naar duurzame en degelijke kapschuur bouwpakketten steeds meer toeneemt. Onze douglas kapschuur bouwpakketten worden zorgvuldig samengesteld in onze moderne productiehal. Voor maatwerk worden alle onderdelen voorzien van een nummer, dat correspondeert met een nummer tekening.

Door de nummering te volgen volgens de tekening, is het monteren van je kapschuur bouwpakket eenvoudig en snel te realiseren. Om het proces nog makkelijker te maken, voegen we extra algemene handleidingen toe voor bijvoorbeeld wandmodules en deuren. Met deze uitgebreide informatie word je optimaal ondersteund bij het opbouwen van jouw kapschuur.

Daarnaast worden alle benodigde bevestigingsmaterialen om de douglas kapschuur te bouwen meegeleverd in het bouwpakket. Hierbij kun je denken aan essentiële items zoals schroeven en deuvels, of houten doken voor pen-en-gat verbindingen. Op deze manier zorgen we ervoor dat je alles bij de hand hebt om jouw kapschuur probleemloos en met vertrouwen in elkaar te zetten.

Houten kapschuur bouwpakket

Het bouwpakket wordt compleet geleverd inclusief alle schroeven!
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
douglas-houten-overkapping-kapschuur-bouwpakket-de-hofstee-XXL-constructie-detail
constructie-montageservice-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-bouwpakket-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
douglas-houten-overkapping-kapschuur-bouwpakket-de-hoeve-XL-opbouw-constructie
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur

Bij Trendhout bieden we een verscheidenheid aan houten kapschuur bouwpakketten, zodat er voor elke wens een geschikte optie is. Of je nu op zoek bent naar een gunstig geprijsd model of een exclusief ontwerp, wij hebben diverse mogelijkheden voor de gehele markt. Ontdek onze unieke 3D app, waarin je verschillende modellen en afmetingen kunt verkennen.

Daarnaast produceren we ook eiken kapschuur bouwpakketten. Deze worden op maat voor jou gemaakt en als premium bouwpakket geleverd. Dankzij de voorbereide houtverbindingen op onze robot, is het monteren van het houten overkapping bouwpakket eenvoudig en probleemloos. Met onze hoogwaardige eiken kapschuur kun je genieten van een duurzaam en stijlvol resultaat, volledig afgestemd op jouw wensen.

Vraag onze dealers naar de mogelijkheden!

Vaak is maatwerk helemaal niet nodig!

Ontwerp je eigen kapschuur in 3D

Trendhout staat bekend om het uitgebreide programma op het gebied van houten kapschuren. Binnen ons assortiment bieden we honderden keuzes aan modellen en afmetingen. Ontdek deze diverse modellen en afmetingen eenvoudig met behulp van onze 3D-app, waarmee je jouw ideale kapschuur kunt samenstellen!

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 basismodellen

Bouwpakket kapschuur prijs

Trendhout biedt zowel kleine als hele grote kapschuren aan!
grote-douglas-of-eiken-kapschuur-de-hofstee-XXL-kapschuren-op-maat-als-bouwpakket-trendhout-een-kapschuur-laten-bouwen
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-met-zwarte-planken-bouwpakket-de-hoeve-xl-tuinhuis-met-overkapping-vrijstaand-landelijke-stijl
trendhout-douglas-kapschuur-overkapping-zwarte-wanden-schuur-met-overkapping-bouwpakket-de-heerd
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-tuin-overkapping-vrijstaand-bouwpakket-de-stee
vrijstaande-douglas-kapschuur-met-overkapping-landelijke-stijl-de-stee-7400-L-Trendhout
trendhout-moderne-witte-douglas-kapschuur-overkapping-wit-zwart-bouwpakket-de-hoeve-xl-overkapping
vrijstaande-douglas-kapschuur-met-overkapping-landelijke-stijl-de-stee-7400-L-Trendhout
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-tuin-overkapping-vrijstaand-bouwpakket-de-stee-L-9800
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-wit-zwart-bouwpakket-de-hoeve-xl-glazen-schuifdeuren
kapschuur-de-stee-Trendhout-bouwpakket-wit-met-zwart

Bij Trendhout bieden we diverse basismodellen kapschuren, waaronder De Hofstee XXL, De Hoeve XL, De Stee, De Heerd en De Deel. De prijzen van deze modellen variëren vanwege verschillende afmetingen en benodigde basismaterialen voor de constructie.

Kleinere modellen, zoals De Deel, gebruiken lichtere materialen dan de grotere kapschuren, zoals De Hofstee XXL of De Hoeve XL. Desondanks kunnen alle constructies voorzien worden van dakpannen. Onze Trendhout bouwpakketten worden altijd vervaardigd uit gedroogd en geschaafd douglas van hoogwaardige kwaliteit, waardoor je langdurig van onze kapschuren kunt genieten.

Wil je de prijs van een kapschuur berekenen? Gebruik dan eenvoudig onze 3D app, waarin je alle mogelijkheden kunt ontdekken en zelf de prijs kunt bepalen. Met Trendhout ben je verzekerd van een duurzame en prachtige kapschuur die perfect past bij jouw wensen en behoeften.

Bouwpakket kapschuur kopen

” De Trendhout dealer gaf onze goede informatie over de kapschuren”
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-binnen-bouwen
Trendhout-dealers-overdekte-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen

Een Trendhout kapschuur bouwpakket kopen kan via ons uitgebreide dealernetwerk verspreid over heel Nederland. Hierdoor kun je gemakkelijk een bouwpakket aanschaffen bij een dealer in jouw regio. Ons bouwpakket bespaart ontzettend veel tijd op de montagekosten van je kapschuur.

Alle onderdelen van de overkapping zijn op maat gemaakt. Met onze duidelijke handleiding kun je stap voor stap de bouw ervan uitvoeren. Dankzij de juiste noodzakelijke verbindingen die al in de onderdelen zijn verwerkt, zul je merken dat de bouw heel snel zal gaan. Kies voor een premium bouwpakket van Trendhout en houd zo de bouwkosten volledig in eigen hand. Zo kun je genieten van een hoogwaardige en persoonlijke kapschuur die perfect aan jouw wensen voldoet.

Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren