Kapschuur douglas

Kapschuur douglas

Trendhout heeft een heel breed assortiment met duurzame douglas kapschuren. Een kapschuur van  douglas hout is de laatste tientallen jaren flink in populariteit toegenomen. Waarschijnlijk omdat men steeds meer beseft hoe belangrijk het buitenleven is. Steeds meer mensen willen dichter bij de natuur leven. 

Douglas is populair omdat het een goede prijs kwaliteit verhouding heeft. De duurzaamheid van onbehandeld douglas ligt vele malen hoger dan dat van onbehandeld vurenhout. Mensen willen graag lang genieten van de kapschuur, daarom valt de keuze voor een kapschuur douglas ook zekerl te verklaren.

Stel kapschuur douglas samen!

Douglas kapschuur bouwen

Door te kiezen voor een Trendhout kapschuur bouwpakket, kunt u flink besparen op de bouwkosten van uw douglas houten kapschuur. Het bouwen van een kapschuur kost veel tijd, en uw timmerman moet uiteindelijk ook betaald worden. Bij Trendhout worden de houten kapschuren in onze moderne productiehal nauwkeurig onderdeel voor onderdeel gemaakt. In onze hypermoderne productiehal worden bouwpakketten tot op de millimeter nauwkeurig voorbereid.

Door de uitstekende voorbereiding en productie wordt er dus simpelweg tijd bespaard tijdens het bouwen van uw douglas kapschuur of garage. De kwaliteit van het materiaal en bouwpakket is doorslaggevend voor onze opdrachtgevers, om voor een Trendhout bouwpakket te kiezen. Een douglas kapschuur bouwen was nog nooit zo makkelijk!

 

Kapschuur met berging

Een douglas kapschuur met berging voor uw tuinspullen of fietsen is in de meeste tuinen niet meer weg te denken. De berging geeft de mogelijkheid om uw spullen ordelijk op te ruimen, waardoor uw tuin er altijd netjes uit kan zien. Ook hebben veel mensen de behoefte aan een kapschuur overkapping om lekker onder te kunnen zitten. Daarom is een combinatie van een douglas kapschuur met berging ideaal om in uw tuin te bouwen. 

Door het ruime assortiment van Trendhout kunt u zelf uw gewenste douglas kapschuur met overkapping samenstellen. Heeft u de behoefte aan een grotere schuur en een wat kleinere overkapping, of juist omgekeerd? In de 3D app kunt u naar eigen wens uw unieke samenstelling maken!


Douglas kapschuur op maat 

Zoals vermeldt heeft Trendhout een groot assortiment met standaard basismodellen houten kapschuren. De kans is groot dat u met deze modellen een prachtige douglas houten kapschuur kan ontwerpen. Mocht u uw kapschuur toch anders willen en deze op maat willen laten maken? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Bij een gespecialiseerde Trendhout dealer kunt u eenvoudig uw wensen doorgeven, hierop wordt dan door Trendhout een passende offerte gemaakt. Bij een prijsakkoord wordt de douglas kapschuur op maat voor u uitgetekend in ons 3D programma. Nadat u akkoord heeft gegeven op de tekening wordt de douglas kapschuur op maat voor u gemaakt in de moderne productiehal van Trendhout.

 

Houten kapschuren

Waarom kiezen veel mensen voor een houten kapschuren? Hiervoor zijn een paar redenen te bedenken. Allereerst heeft hout een mooie natuurlijke uitstraling, dat is een groot verschil met bijvoorbeeld een aluminium overkapping. Hout is daarnaast veel makkelijker in de gewenste kleur te schilderen dan bij vele andere materialen van kunststof of composiet.

Houten kapschuren zijn te gebruiken als overkapping, berging, of werkruimte. Het is eenvoudig om uw douglas houten kapschuur te isoleren. Dat biedt dus mogelijkheden om de kapschuur van hout te gebruiken als tuinkamer. Een douglas kapschuur biedt tevens voldoende ruimte om er nog een zoldertje op te maken, waar de nodige spullen opgeslagen kunnen worden.

 

Stel kapschuur douglas samen!