hoofdplaat-douglas-houten-overkapping-kapschuur-bouwpakket-de-hofstee-XXL-natuur

Kapschuur

“De Trendhout kapschuur geeft onze tuin een prachtige uitstraling!”

We hebben een ruime selectie aan kwalitatieve houten kapschuren. Naast onze diverse standaard modellen, hebben we ook de mogelijkheid voor maatwerkoplossingen, te denken aan eiken kapschuren, veldschuren, of kapschuren op maat. Zowel de standaard modellen, als maatwerk modellen, zijn volledig naar wens aan te passen en in te delen.

Douglas kapschuren

Ontdek onze hoogwaardige douglas kapschuren: authentieke schoonheid in jouw tuin
rustieke-douglas-maatwerk-Trendhout-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke
authentieke-douglas-maatwerk-Trendhout-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-met-zwarte-planken-bouwpakket-de-hoeve-xl-tuinhuis-met-overkapping-vrijstaand-landelijk
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-tuin-overkapping-vrijstaand-bouwpakket-de-hoeve-xl
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-tuin-overkapping-vrijstaand-bouwpakket-de-stee-L-9800
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-tuin-overkapping-vrijstaand-bouwpakket-de-stee

Trendhout levert een selectie van hoogwaardige douglas kapschuren met een authentieke uitstraling. Onze douglas kapschuren wordt ambachtelijk vervaardigd in onze moderne productieruimte, waarbij pen-en-gatverbindingen kunnen worden toegepast voor een solide constructie.

Bij Trendhout hechten we veel waarde aan kwaliteit, daarom werken we uitsluitend met A-kwaliteit douglashout. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur van onze kapschuren, maar ook dat ze gedurende lange tijd mooi blijven.

Het is erg praktisch en aantrekkelijk om een douglas kapschuur uit te voeren met inpandige berging. Daarom bieden we ontwerpen met een mooie overstek aan de voorzijde, wat een speels effect geeft aan het buitenverblijf. De ingebouwde berging biedt voldoende ruimte om je fietsen en tuinspullen netjes op te bergen.

Veldschuur

Maatwerk veldschuren voor al jouw opslagbehoeften!
douglas-authentieke-landelijke-grote-veldschuur-kapschuur-schuur-met-overkapping-trendhout-bouwen-op-betonvloer-of-als-bouwpakket-kopen
Grote-landelijke-veldschuur-kapschuur-voor-voertuigen-werktuigen-landbouw-hoge-doorrijhoogte-op-maat-gemaakte-doulgas-of-eiken-houten-veldschuren-Trendhout
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging

Een grote veldschuur kan de oplossing zijn om je spullen droog te kunnen opslaan. Je veldschuur kan gemaakt worden van douglas of eikenhout, daarnaast kun je zelf de gewenste afmetingen doorgeven. Zowel in de hoogte als breedte kan de veldschuur volledig op maat worden aangeleverd door Trendhout.

Grote veldschuur bouwen, ben je op zoek naar een grote veldschuur met een hoge voor- en achterzijde, zodat je er gemakkelijk in kunt rijden met grotere voertuigen? Onze constructies kunnen van extra zware balken en palen worden gemaakt, waardoor de constructie ook zal staan als een huis.

Kapschuur bouwpakket

Premium kwaliteit, moeiteloze montage – Trendhout bouwpakketten
trendhout-eiken-houten-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke-kapschuren-detail
constructie-montageservice-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-bouwpakket-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-bouwpakket-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur

Bij Trendhout ontwerpen we jouw douglas kapschuur volledig naar jouw wensen. Nadat je het ontwerp hebt goedgekeurd, maken we werktekeningen voor de productie. Alle onderdelen van het bouwpakket krijgen een specifiek nummer. Dankzij een overzichtstekening met alle nummers, kun je eenvoudig zien welke onderdelen op welke plek gemonteerd moeten worden.

Premium bouwpakket met pen-en-gatverbinding
We leveren bij Trendhout uitsluitend premium bouwpakketten.. Dat betekent dat alle onderdelen op maat gemaakt zijn en jij het enkel nog hoeft te monteren. Als je wilt, kunnen we jouw bouwpakket ook leveren met pen-en-gatverbindingen, waardoor jouw kapschuur een landelijke en authentieke uitstraling krijgt.

Vaak is maatwerk helemaal niet nodig!

Ontwerp je eigen kapschuur in 3D

We staan bekend om ons uitgebreide programma op het gebied van kapschuren. Binnen ons assortiment bieden we honderden keuzes aan modellen en afmetingen. Ontdek deze diverse modellen en afmetingen eenvoudig met behulp van onze 3D-app, waarmee je jouw ideale kapschuur kunt samenstellen!

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 standaard modellen

Eiken kapschuren

Het eikenhout zorgt voor een luxueuze en karakteristieke uitstraling!
luxe-grote-houten-kapschuur-tuinkamer-met-garage-in-tuin-laten-bouwen-tuinkamer-achtertuin-zadeldak-geisoleerd
luxe-eiken-houten-gastenverblijf-in-tuin-laten-bouwen-tuinkamer-achtertuin-zadeldak-geisoleerd
Trendhout-luxe-eiken-kapschuur-tuinkamer-met-glazen-schuifwanden-riet-gedekte-kapschuren-kopen-bouwen-eiken-constructie-Blaricum
Trendhout-eiken-kapschuur-landelijke-stijl-rietgedekte-kapschuren-op-maat-bouwpakket-steel-look-glazen-schuifdeuren-Middelaar-Molenhoek-Mook-Plasmolen
eiken-kapschuur-bouwpakket-trendhout-op-maat-maatwerk-de-hoeve-landelijke-kapschuren-met-rieten-dak-rietgedekt
sfeervolle-trendhout-eiken-houten-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke-kapschuren-details
trendhout-authentieke-eikenhouten-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke-kapschuren-details
constructie-eikenhouten-grote-kapschuur-overkapping-rietgedekt-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout

Bij Trendhout bieden we jou niet alleen douglas kapschuren, maar ook prachtige eiken kapschuren. We maken onze eiken kapschuren grotendeels prefab met hoogwaardige pen-en-gat verbindingen. Deze traditionele bouwwijze geeft jouw kapschuur een schitterende, warme en luxueuze uitstraling in je tuin. Bovendien staat een eiken kapschuur bekend om zijn duurzaamheid, zodat je er langdurig van kunt genieten.

Wil je graag een eiken kapschuur overkapping? Geen probleem! Onze houtbouw specialisten helpen je graag bij het ontwerpen van jouw luxueuze overkapping. Samen met een ervaren adviseur bespreek je alle technische aspecten en stemmen jullie elk detail zorgvuldig af, zodat het bouwpakket naadloos past tijdens de montage. Op die manier ben je verzekerd van een authentieke constructie die aan al jouw wensen voldoet en perfect harmonieert met je tuin.

Kapschuur bouwtekening

Door de duidelijke opbouwhandleidingen was de kapschuur eenvoudig op te bouwen!
opbouwhandeleidingen-bouwtekeningen-buitenverblijf-montage-zelf-bouwen-bouwpakket-Trendhout
grote-douglas-houten-schuur-in-hoek-van-tuin-hoekmodel-bouwpakket-bouwtekening-trendhout
opbouwhandeleidingen-bouwtekeninge-kapschuur-montage-zelf-bouwen-bouwpakket-Trendhout

Wellicht heb je een bouwtekening nodig voor een douglas of eiken houten schuur, om te kijken of je een vergunning moet aanvragen bij de gemeente voor de bouw van jouw houten schuur. Bij Trendhout kunnen we bouwtekeningen van kapschuren voor je regelen, zodat je zelf een vergunning check kunt doen. We geven je ook een handige opbouwhandleiding bij de levering van jouw houten schuur.

Bouwtekening voor vergunningsaanvraag
Wil je een bouwtekening voor de vergunningsaanvraag? Na ons adviesgesprek maken we een tekening voor je. Hierop zie je de constructie vanuit verschillende aanzichten. Als je dat wilt, kunnen we er ook mooie impressies van maken. Als je wilt controleren of de kapschuur vergunningsvrij is, maken we een technische tekening! Zo ben je goed voorbereid op het hele bouwproces.

Drentse kapschuur

Ons oog viel op de royale dak overstek van dit type kapschuur.
constructie-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
Trendhoutbouwpakket-douglas-houten-grote-kapschuur-overkapping-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee
constructie-bouwpakket-eiken-houten-grote-kapschuur-overkapping-zonnepanelen-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging

Een veel voorkomend kenmerk van Drentse kapschuren is het dakoverstek aan de voorzijde, wat vaak resulteert in een prachtige luifel ten opzichte van de palen. Een ander essentieel kenmerk is de lage achterzijde, waardoor de Drentse kapschuur een zeer landelijke en authentieke uitstraling krijgt.

Drentse kapschuur op maat laten maken:
Heb je een specifieke vormgeving in gedachten voor jouw Drentse kapschuur? Trendhout kan de constructie volledig aan laten sluiten op jouw verwachtingen. Neem hiervoor contact op met een gespecialiseerde Trendhout dealer. Jouw Drentse kapschuur kan zelfs als premium bouwpakket bij jou worden geleverd. We zorgen ervoor dat het perfect past bij jouw stijl en behoeften.

Kapschuur op maat

De montageservice van Trendhout kan de kapschuren ook monteren!
rustieke-douglas-maatwerk-Trendhout-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke
constructie-bouwpakket-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
sfeervolle-trendhout-eiken-houten-kapschuur-landelijke-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke-kapschuren-details
constructie-bouwpakket-eiken-houten-grote-kapschuur-overkapping-rietgedekt-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-tuin-overkapping-vrijstaand-bouwpakket-de-hoeve-xl
constructie-montageservice-eiken-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
Grote-landelijke-veldschuur-kapschuur-voor-voertuigen-werktuigen-landbouw-hoge-doorrijhoogte-op-maat-gemaakte-doulgas-of-eiken-houten-veldschuren-Trendhout

Voor kapschuren op maat ben je bij Trendhout aan het juiste adres. Naast de tientallen standaard modellen hebben wij ook de mogelijkheid om een maatwerk kapschuur van douglas of eiken voor je te maken. De kapschuur op maat kan als bouwpakket worden geleverd, waarbij ook duidelijke montage instructies en bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen.

Bij Trendhout ben je ook aan het juiste adres om een kapschuur constructie op maat te laten maken. Onze deskundige tekenafdeling werkt jouw constructie in 3D uit, waardoor je vooraf exact kunt zien hoe de maatwerk kapschuur eruit gaat zien. Zo krijg je precies de kapschuur die aan al jouw wensen voldoet.

Grote kapschuur

Grote kapschuur nodig? Trendhout biedt maatwerkoplossingen!
grote-douglas-of-eiken-kapschuur-de-hofstee-XXL-kapschuren-op-maat-als-bouwpakket-trendhout-een-kapschuur-laten-bouwen
constructie-bouwpakket-eiken-houten-grote-kapschuur-overkapping-zonnepanelen-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout
constructie-bouwpakket-eiken-houten-grote-kapschuur-overkapping-rietgedekt-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee-Trendhout
Trendhoutbouwpakket-douglas-houten-grote-kapschuur-overkapping-kapschuren-bouwpakket-de-Hofstee
grote-douglas-of-eiken-kapschuur-de-hofstee-XXL-kapschuren-op-maat-als-bouwpakket-trendhout-laten-bouwen
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-Stee-Trendhout-grote-schuur-met-overkapping-berging

Bij het bouwen van een grote kapschuur is het essentieel om goed te kijken naar de constructieve aspecten. Bij Trendhout zijn we gespecialiseerd in het produceren van grote kapschuren. Onze veel verkochte serie, de Hofstee XXL, is verkrijgbaar in verschillende diepte afmetingen. Het is verstandig om vooraf te onderzoeken welke vergunningen vereist zijn en welke hoogtes en afmetingen vergunningsvrij gebouwd kunnen worden. Door dit vooraf uit te zoeken, kun je gericht het juiste model zoeken.

Ook voor een grote kapschuur met zolder, of een kapschuur met een carport eraan kun je bij Trendhout terecht. Met behulp van onze 3D-configurator kun je eenvoudig een basisconstructie naar wens samenstellen. Mocht de gewenste afmeting er niet bij staan, dan kun je uiteraard ook een grote kapschuur op maat aanvragen.

Kapschuur overkapping

Verrijk jouw tuin met een veelzijdige kapschuur overkapping
trendhout-eiken-hout-kapschuur-landelijk-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke-kapschuren-details
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-wit-zwart-bouwpakket-de-hoeve-xl-tuin-overkapping-vrijstaand
vrijstaande-douglas-kapschuur-met-overkapping-landelijke-stijl-de-stee-7400-L-Trendhout
trendhout-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-de-hoeve-xl-schuurtje-met-overkapping-glazen-schuifdeuren-schuifwanden
trendhout-eiken-hout-kapschuur-landelijk-bouwpakket-op-maat-pen-en-gat-robuust-rustieke-kapschuren-details
trendhout-moderne-witte-douglas-kapschuur-overkapping-wit-zwart-bouwpakket-de-hoeve-xl-overkapping
trendhout-douglas-houten-kapschuur-overkapping-wit-zwart-bouwpakket-de-hoeve-xl-tuin-overkapping-vrijstaand-landelijk

Het gebruik van een kapschuur als overkapping wint steeds meer populariteit in Nederland. Vooral in landelijke omgevingen zien we vaak de keuze voor robuuste kapschuren. Zo’n overkapping biedt de ideale plek om te loungen of gezellig samen een maaltijd te nuttigen.

Bij Trendhout merken we tevens een toenemende vraag naar kapschuren die gecombineerd worden met een schuurtje. Het bergingsgedeelte van de douglas overkapping wordt dan gebruikt om spullen op te ruimen, terwijl de overkapping vaak als ontspanningsruimte wordt ingericht. Zo geniet je van zowel praktische opslagruimte als een sfeervolle plek om te ontspannen.

Je kapschuur laten monteren door Trendhout

Met onze montageservice weet je dat het prefect wordt opgebouwd!
montageploegen-buitenverblijven-laten-opbouwen-door-Trendhout-montage-1080
trendhout-montageploegen-buitenverblijven-laten-opbouwen-door-Trendhout-montage
Trendhout-montageservice-douglas-houten-schuur-met-overkapping-poolhouse-technische-ruimte-bij-zwembad-trendhout-zadeldak-laten-bouwen-eiken-hout

Wil je een Trendhout douglas kapschuur aanschaffen maar zie je het niet zitten deze zelf op te bouwen? Wees gerust, bij veel van onze geselecteerde dealers zijn ervaren montageteams aanwezig die met plezier de taak van het opbouwen van jouw buitenverblijf op zich kunnen nemen!

Mocht het zo zijn dat jouw dealer geen montageteams beschikbaar heeft, dan bieden wij samen met jouw dealer de mogelijkheid om de professionele montageteams van Trendhout zelf in te schakelen. Je bent bij ons in goede handen, van aankoop tot opbouw!

Landelijke dealernetwerk, levering en montage!

Trendhout levert door heel Nederland

Trendhout ontwikkelt en produceert luxe houten kapschuren, welke door middel van een groot dealernetwerk door heel Nederland uitgeleverd worden. Wil je een douglas of eiken kapschuur bekijken bij je lokale Trendhout dealer? Neem contact met ons op, of maak zelf een 3D ontwerp en wordt aan automatisch een dealer uit uw omgeving gekoppeld.

Woon jij in Overijssel (in één van de onderstaande plaatsen) en een douglas houten kapschuur kopen? Maak een 3D-ontwerp van houten overkapping bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende houten overkappingen van Trendhout bekijken.

s-Heerenbroek – Agelo – Albergen – Almelo – Ambt-Delden – Ane – Anerveen – Arrien – Baarlo-Ov – Baars – Balkbrug – Basse – Bathmen – Beerze – Beerzerveld – Belt-Schutsloot – Bergentheim – Beuningen-Ov – Blokzijl – Boekelo – Borne – Brucht – Bruchterveld – Buurse – Collendoorn – Colmschate – Daarle – Daarlerveen – Dalfsen – Damsholte – De-Bult – De-Lutte – De-Pol – Dedemsvaart – Delden – Den-Ham-Ov – Den-Velde – Denekamp – Deurningen – Deventer – Diepenheim – Diepenveen – Diffelen – Eesveen – Enschede – Enter – Fleringen – Geerdijk – Geesteren-ov – Genemuiden – Giethmen – Giethoorn – Goor – Gramsbergen – Haaksbergen – Haarle – Harbrinkhoek – Hardenberg – Hasselt – Heemserveen – Heeten – Heino – Hellendoorn – Hengelo-Ov – Hengevelde – Hertme – Herxen – Hezingen – Hoge-Hexel – Holten – Holthone – Hoonhorst – Ijhorst – Ijsselmuiden – Kalenberg – Kallenkote – Kampen – Kamperveen – Kuinre – Laag-Zuthem – Lattrop-Breklenkamp – Lemele – Lemelerveld – Lettele – Lonneker – Loozen – Losser – Lutten – Luttenberg – Mander – Manderveen – Marienberg – Marienheem – Marijenkampen – Markelo – Nieuw-Heeten – Nieuwleusen – Nijverdal – Notter – Nutter – Okkenbroek – Oldenzaal – Olst – Ommen – Ootmarsum – Ossenzijl – Oud-Avereest – Oud-Ootmarsum – Oud-Bergentheim- Overdinkel – Paasloo – Raalte – – Radewijk – Reutum – Rheeze – Rheezerveen – Rijssen – Rossum-Ov – Rouveen – Saasveld – Schalkhaar – Scheerwolde – Schuinesloot – Sibculo – Sint-Jansklooster – Slagharen – Staphorst – Steenwijk – Stegeren – Tilligte – Tubbergen – Usselo – Vasse – Vilsteren – Vollenhove – Vriezenveen – Vroomshoop – Wanneperveen – Weerselo – Wesepe – Westerhaar-Vriezenveensewijk – Wetering – Wierden – Wijhe –  – Witharen – Zalk – Zenderen – Zuna – Zwartsluis – Zwolle

Woon jij in de provincie Utrecht (in één van de onderstaande plaatsen) en wil je een houten overkapping laten bouwen? Maak een 3D-ontwerp van houten overkapping bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende eiken of douglas kapschuren van Trendhout bekijken.

Abcoude – Achterberg – Achterveld – Amerongen – Amersfoort – Austerlitz – Baambrugge – Baarn – Benschop – Bilthoven – Bosch-en-Duin – Breukelen – Bunnik – Bunschoten-Spakenburg – Cabauw – Cothen – De-Bilt – De-Hoef – De-Klomp – De-Meern – Den-Dolder – Doorn – Driebergen – Driebergen-Rijsenburg – Eemnes – Groenekan – Haarzuilens – Hagestein – Harmelen – Hekendorp – Hollandsche-Rading – Houten – Ijsselstein – Kamerik – Kockengen – Lage-Vuursche – Langbroek – Leerdam – Leersum – Leusden – Linschoten – Loenen-aan-de-Vecht – Loenersloot – Lopik – Lopikerkapel – Maarn – Maarsbergen – Maarssen – Maartensdijk – Mijdrecht – Montfoort – Nieuwegein- Nieuwer-Ter-Aa – Nieuwersluis – Nigtevecht – Odijk – Oud-Zuilen – Oudewater – Overberg – Papekop – Polsbroek – Renswoude – Rhenen – Schalkwijk – Snelrewaard – Soest – Soesterberg – Stoutenburg-Noord – Tienhoven-Utr – Tull-en-Het-Waal – Utrecht – Veenendaal – Vianen – Vinkeveen – Vleuten – Vreeland – Werkhoven – Westbroek-Utr – Wijk-bij-Duurstede – Wilnis – Woerden – Woudenberg – Zegveld – Zeist – Amstelhoek –  De Hoef –  De Ronde Venen

Woon jij in Flevoland, in een van de onderstaande plaatsen? Maak een 3D-ontwerp van douglas of eiken kapschuur bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende overkappingen van Trendhout bekijken.

Almere – Bant – Biddinghuizen – Creil – Dronten – Emmeloord – Espel – Kraggenburg – Lelystad – Luttelgeest – Marknesse – Nagele – Rutten – Schokland – Urk – Zeewolde

Woon jij in Gelderland, in een van de onderstaande plaatsen? Maak een 3D-ontwerp van een douglas veldschuur in onze app. Staat je afmeting of model er niet tussen dan maken wij die graag voor je op maat. Veldschuren zijn leverbaar in douglas en eikenhout.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

-s-Heerenberg – het-Harde – Aalst – Aalten – Acquoy – Aerdt – Afferden-Gld – Alem – Almen – Alphen-Gld – Altforst – Ammerzoden – Angeren – Angerlo – Apeldoorn – Appeltern – Arnhem – Asperen – Azewijn – Baak – Balgoij – Barchem – Barneveld – Batenburg – Beek-Gld – Beek-Ubbergen-Gld – Beekbergen – Beemte-Broekland – Beesd – Beltrum – Bemmel – Beneden-Leeuwen – Bennekom – Berg-en-Dal – Bergharen – Beuningen-Gld – Beusichem – Borculo – Boven-Leeuwen – Braamt – Brakel-Gld – Bredevoort – Breedenbroek – Bronkhorst – Bruchem – Brummen – Buren-gld – Buurmalsen – Culemborg – De-Glind – De-Heurne – De-Steeg – De-Vecht – Deest – Deil – Didam – Dieren – Dinxperlo – Dodewaard – Doesburg – Doetinchem – Doornenburg – Doornspijk – Doorwerth – Drempt – Dreumel – Drie – Druten – Duiven – Echteld – Eck-en-Wiel – Ede – Eefde – Eerbeek – Eibergen – Elburg – Ellecom – Elspeet – Elst – Empe – Emst – Enspijk – Epe – Epse – Erichem – Ermelo – Etten – Ewijk – Gaanderen – Gameren – Garderen – Geesteren-Gld – Geldermalsen – Gelselaar – Gendringen – Gendt – Gorssel – Gortel – Groenlo – Groesbeek – Groessen – Haarlo – Hall – Halle – Harderwijk – Harfsen – Harskamp – Hattem – Hattemerbroek – Hedel – Heelsum – Heelweg – Heerde – Heerewaarden – Heesselt – Heilig-Landstichting – Hemmen – Hengelo-Gld – Hernen – Herwen – Herwijnen -Heteren – Heukelum – Heumen – Hierden – Hoenderloo – Hoevelaken – Hoog-Soeren – Horssen – Huissen – Hulshorst – Hummelo – Hurwenen – Ingen – Joppe – Keijenborg – Kerk-Avezaath – Kerkdriel – Kerkwijk – Kesteren – Klarenbeek – Kootwijk – Kootwijkerbroek – Kranenburg – Kring-van-Dorth – Laag-Keppel – Laag-Soeren – Laren-GLD – Lathum – Lengel – Leur – Leuth – Leuvenheim – Leuvenum – Lichtenvoorde – Lienden – Lieren – Lievelde – Lobith – Lochem – Loenen-Gld – Loerbeek – Lunteren – Maasbommel – Malden – Maurik – Megchelen – Meteren – Millingen-aan-de-Rijn – Molenhoek-Gld – Nederasselt – Neede – Neerijnen – Netterden -Nieuw-Milligen – Nieuwaal – Niftrik – Nijbroek – Nijkerk – Nijmegen – Noordijk – Nunspeet – Ochten – Oene – Olburgen – Oldebroek – Ommeren – Ooij – Oosterbeek – Oosterhout-GLD – Oosterwolde-Gld – Ophemert – Opheusden – Opijnen – Otterlo – Overasselt – Pannerden – Persingen – Poederoijen – Puiflijk – Putten – Randwijk – Ravenswaaij – Rekken – Renkum – Rha – Rheden – Rijswijk-Gld – Rossum-Gld – Rozendaal – Rumpt – Ruurlo – Scherpenzeel-GLD – Silvolde -Sinderen – Slijk-Ewijk – Spankeren – Spijk – Staverden – Steenderen – Steenenkamer – Stokkum – Stroe – Terborg – Terschuur – Terwolde – Terwolde-a-d-IJssel – Teuge – Tiel – Toldijk – Tolkamer – Tricht – Tuil – Twello – Ubbergen – Uddel – Ugchelen – Ulft – Vaassen – Varsselder – Varsseveld – Veessen – Velddriel – Velp – Vethuizen – Vierakker – Vierhouten – Voorst-Achterhoek – Voorst-Veluwe – Voorstonden – Voorthuizen – Vorden – Vuren – Waardenburg – Wadenoijen – Wageningen – Wamel – Wapenveld – Warnsveld – Wehl – Wekerom – Well-Gld – Welsum – Wenum-Wiesel – Westendorp – Westervoort – Weurt – Wezep-Gld – Wichmond – Wijchen – Wijnbergen – Wilp – Winssen – Winterswijk – Wissel – Wolfheze – Zaltbommel – Zeddam – Zelhem – Zennewijnen – Zevenaar – Zieuwent – Zoelen – Zoelmond – Zutphen – Zwartebroek – Zwiep

Woon jij in Noord-Brabant en wil je graag een bouwpakket voor een overkapping thuis laten bezorgen? Dat is mogelijk bij Trendhout. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

’s-Hertogenbosch – Eindhoven – Tilburg – Breda – Helmond – Oss – Roosendaal – Bergen op Zoom -Waalwijk – Veldhoven – Oosterhout – Boxtel – Vught – Valkenswaard – Veghel – Cuijk – Best – Drunen – Geldrop -Uden -Rijen – Zevenbergen – Oisterwijk – Dongen – Schijndel – Goirle – Sint-Oedenrode -Boxmeer – Kaatsheuvel – Werkendam – Aalburg – Etten-Leur – Geertruidenberg – Oirschot – Rucphen – Boxtel – Loon op Zand – Heusden – Moerdijk – Zundert – Laarbeek – Hilvarenbeek – Baarle-Nassau – Sint-Michielsgestel – Cranendonck – Reusel-De Mierden – Someren – Steenbergen – Alphen-Chaam – Son en Breugel – Gilze en Rijen – Altena – Baarle-Nassau – Bergeijk – Bernheze – Bladel – Boekel – Eersel – Haaren – Heeze-Leende – Landerd – Meierijstad – Mill en Sint Hubert – Sint Anthonis – Laarbeek – Meierijstad – Oirschot – Oisterwijk – Vught – WaalreNuenen, Gerwen en NederwettenAalst

Woon jij in Zeeland en wil je graag douglas of eiken kapschuur overkapping kopen? Dat is mogelijk bij Trendhout. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:
Middelburg – Vlissingen – Goes – Terneuzen – Hulst – Zierikzee – Tholen – Borsele – Veere – Kapelle – Reimerswaal – Sluis – Noord-Beveland – Schouwen-Duiveland – Domburg – Oostburg – Yerseke – Oost – Souburg – Westkapelle – Sint-Annaland

Het is mogelijk om een Trendhout kapschuur groot – bouwpakket te laten bezorgen in Limburg. Wij leveren grote kapschuren door heel Nederland, dus ook in het uiterste zuiden. Het is eveneens mogelijk om het bouwpakket af te halen bij uw Trendhout-dealer in Limburg.

Wij hebben zowel kleine als grote douglas  kapschuren in ons basis assortiment. Het is echter ook mogelijke een grote kapschuur met zolder op maat te bestellen.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Maastricht – Venlo – Heerlen – Sittard – Roermond – Weert – Kerkrade – Geleen – Landgraaf – Venray – Beek – Stein – Gennep – Echt – Nederweert – Maasbracht – Brunssum – Vaals – Meerssen – Tegelen – Mook en middelaar

In Friesland heeft Trendhout meerdere dealers met een showroom, waar onze kapschuren staan opgesteld. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Leeuwarden – Sneek – Heerenveen – Drachten – Harlingen – Joure – Dokkum – Franeker – Wolvega – Lemmer – Bolsward – Stavoren – Grou – Workum – Surhuisterveen – Koudum – Gorredijk – Akkrum – Hindeloopen – Makkum

Ook een Drenthe zijn er diverse showrooms waar je onze Drentse kapschuren kunt bekijken en aanschaffen. Voorafgaand kan je een 3D-ontwerp in onze app maken, van een houten overkapping.

Vervolgens je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer uit je omgeving. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Assen – Emmen – Hoogeveen – Meppel – Coevorden – Roden – Beilen – Klazienaveen – Borger- Zuidlaren – Norg – Erica – Gieten – Rolde – Smilde

Woon je in Zuid-Holland en wil je ontzorgd worden met betrekking tot de montage van een houten overkapping? Trendhout biedt je de mogelijkheid om de montage voor jou te organiseren.

Onze eigen houtbouwers plaatsen dagelijks overkappingen, schuren met overkappingen en andere soorten buitenverblijven door heel Nederland. Het is tevens mogelijk om je houten bijgebouw als bouwpakket te laten leveren.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Rotterdam – Den Haag – Leiden – Dordrecht – Gouda – Zoetermeer – Vlaardingen – Rijswijk – Alphen aan den Rijn – Katwijk – Voorburg – Delft – Leidschendam – Capelle aan den IJssel – Hellevoetsluis – Maassluis – Papendrecht – Pijnacker – Ridderkerk – Sliedrecht – Wassenaar – Voorhout – Zoeterwoude – Nootdorp – Krimpen aan den IJssel – Alblasserdam – Brielle – Oegstgeest – Rijnsburg – Sassenheim – Voorschoten – Naaldwijk – Voorne-Putten (regio) – Hoek van Holland – Hoogvliet – Monster – Leiderdorp – Bergschenhoek – Hazerswoude – Zoeterwoude-Dorp– Maasland – Leimuiden – Strijen – Lisse – Warmond – Ameide – Stellendam – Rozenburg – Numansdorp – Sliedrecht – Vlist – Brielle – Oudewater – Maassluis – Schiedam – Hellevoetsluis – Oostvoorne – Sommelsdijk – Middelharnis – Spijkenisse – Boskoop – Zoeterwoude-Rijndijk – De Lier – Wateringen – Benthuizen – Hazerswoude-Rijndijk – Zoetermeer – Moerkapelle – Nieuwerkerk aan den IJssel – Maasland – Maasdijk – Schipluiden – Hoek van Holland  – Midden-Delfland – Vierpolders – Zwartewaal – Hekelingen – Oudenhoorn – Geervliet – Simonshaven – Abbenbroek – Heenvliet – Rhoon – Poortugaal – Hoogvliet – Hazerswoude-Dorp – Koudekerk aan den Rijn – Zwammerdam – Bodegraven – Reeuwijk – Gouderak – Berkenwoude – Stolwijk – Haastrecht – Vlist –  Schoonhoven – Bergambacht – Lekkerkerk – Krimpen aan de Lek – Lekkerkerk – Ouderkerk aan den IJssel – Moordrecht -Zevenhuizen – Moerkapelle – Waddinxveen – Reeuwijk – Westvoorne

De montageservice van Trendhout maakt het mogelijk om in het westen van Nederland (Noord-Holland) een overkapping te monteren. Bij Trendhout is uw houtbouwproject in goede handen! Je kunt er ook voor kiezen om de montage van de kapschuur zelf te doen. Je kan dan een premium bouwpakket laten leveren door ons.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Amsterdam – Haarlem – Zaandam – Amstelveen – Hoofddorp – Hilversum – Purmerend – Zaanstad – Haarlemmermeer – Alkmaar – Hoorn – Den Helder – Heerhugowaard – Castricum – Uitgeest –– Zandvoort – Velsen – Ijmuiden – Uithoorn – Aalsmeer – Diemen – Weesp – MuidenBussumNaarden – Huizen – Blaricum – Laren – Weesp – Muiden – Zaanstad – Wormerland – Oostzaan – Waterland – Edam-Volendam – LandsmeerOuder-Amstel – Amstelveen – Aalsmeer – Uithoorn – Haarlemmermeer – Hilversum – Gooise MerenWijdemeren – Alkmaar – HeilooCastrlicumBergen – Uitgeest – Heerhugowaard – Langedijk – Schagen – Hollands Kroon – Den Helder – Texel – Wieringen – Niedorp – Opmeer – Medemblik – Enkhuizen – Stede Broec – Hoorn – Koggenland – Drechterland – Beemster – Purmerend– Wormerland – Heemskerk – Beverwijk  – Bloemendaal – Uithoorn – HeemstedeAnkeveenBreukeleveen’s GravelandKortenhoefLoosdrecht –  Nederhorst den Berg

Ook in het Noorden van Nederland zijn er diverse Trendhout dealers met showroom te vinden. Hier kun je terecht voor alle overkappingen met een plat dak, landelijke of modern. Heb je de wens om zonnepanelen op je overkapping te plaatsen? Ook hierin kan de Trendhout dealer je adviseren in de mogelijkheden.

Het is bij Trendhout mogelijk om een douglas of eiken overkapping op maat laten maken. Vraag je lokale dealer naar de mogelijkheden wat betreft maatwerk

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Groningen – Hoogezand-Sappemeer – Stadskanaal – Veendam – Delfzijl – Winschoten – Appingedam – Zuidhorn – Haren – Leek – Bedum – Ten Boer – Winsum – Eelde – Hoogkerk – Zuidlaren – Siddeburen – Slochteren – Middelstum – Baflo – Warffum – Uithuizen – Uithuizermeeden – Kantens – Middelstum

Contact
Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp ontvangen?
Neem contact op
Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren