uitsnede-098-Trendhout-sept18_LR-___medialibrary_original_975_669
19 jul '19

Zo creëer je een oase van glas en licht

 

Mei, juni, juli. Maanden dat de zon stralend op gaat. Lekker vroeg uit de veren, de dag rustig beginnen met een momentje voor jezelf. En de zon? Die ziet er veelbelovend uit. Met een kop koffie in de hand open je de deur naar je terras. Je lievelingsplekje..maar man oh man, is het nog zo koud? En die wind! Snel weer naar binnen. Of toch niet?

Gelukkig bestaan er alternatieven. Wel eens aan glazen schuifwanden gedacht?

100% windvrij 

Op een koude dag toch genieten van de warme zonnestralen, het kan. Met glazen schuifwanden zet je de wind buitenspel. Hierbij voorzie je je bestaande veranda, overkapping, buitenverblijf of poolhouse, van terrasbeglazing. Het resultaat? Geen zuchtje wind en kou. Naast wind en kou houden de schuifpanelen ook nog stof, regen en geluid buiten. Mooi meegenomen dus. De invloed van licht

Fijn dat je nu beschut zit, maar je wilt natuurlijk niets inleveren op het perfecte uitzicht. Dat zou zonde zijn, toch? Onze glazen panelen zijn daarom 100% transparant. Zo vallen ze nauwelijks op én valt het (zon)licht wel mooi naar binnen. De ruimte voelt daardoor al snel aangenaam warm, waardoor je ook vroeg in het jaar al extra kunt genieten. Dat is nog eens het echt benutten van je buitenverblijf als leefruimte. Zo creëer je op een stijlvolle manier toch een beschutte plek met veel licht.

Volledig verschuifbare glazen wand

En dan is het ineens wel echt hoogzomer. Bang dat het straks té warm wordt onder je overkapping of buitenverblijf? Niet nodig. De glazen schuifpanelen zijn makkelijk verplaatsbaar. Dankzij een slimme geleiderail schuif je de glazen panelen in een handomdraai opzij. En zit je binnen no-time weer lekker in een verkoelend briesje. De onderrail is waterafvoerend. Zo blijven de glazen panelen ook soepel rollen door minder vuil wat op de rails achterblijft.Glazen schuifwand voor optimaal comfort 

Het idee van in de tuin te zitten, met het comfort van binnen. Dat is wat glazen schuifwanden je buitenruimte bieden. Creëer een heerlijke, afgesloten ruimte waar je 365 dagen per jaar kunt genieten. Wat de weergoden ook in petto hebben. Een vroeg ontbijtje of een tuinfeest dat tot in de late uurtjes duurt? Deze worden met glazen schuifwanden een stuk comfortabeler. Het is ideaal om je leefruimte te vergroten en daarom zijn glazen schuifwanden toe te passen op je terras onder je kapschuur, veranda of overkapping. Zo’n windvrij terras nodigt ook nog eens uit om heel lang te blijven zitten. Kom maar op met die lange zomeravonden!
 Beginnen met genieten, 365 dagen lang

Wil jij ook eerder én langer buiten zitten? En windvrij van de zon genieten? Kijk dan hier voor de instructies voor het bestellen van de juiste afmetingen van de glazen schuifwanden of neem direct contact met ons op en wij koppelen je aan de juiste dealer. 

Fotogallerij