Houten veranda

Houten veranda

In de markt van veranda’s zijn er natuurlijk veel verschillende mogelijkheden qua materialen. Een houten aanbouw veranda heeft ten opzichte van een aluminium veranda een natuurlijke uitstraling. . Trendhout is dé specialist in het produceren en bouwen van houten veranda’s. Jaarlijks worden er grote hoeveelheden douglas en eikenhouten veranda geproduceerd door Trendhout. 

Bij het aanbouwen van een veranda is het belangrijk om vooraf goed te kijken naar de aanbouwhoogte. Welke hoogte is er beschikbaar voor uw  glazen pui om de houten overkapping of veranda aan te bevestigen. Met deze informatie kunt u één van onze modellen zelf samenstellen. Met een keuze voor glazen schuifwand of Steel look kunt u er een luxe veranda van maken waar u het hele jaar lekker kunt ontspannen met een houtkachel of heater.

Stel veranda samen!

Veranda aan huis

Een houten veranda aan huis is een enorme toevoegen voor het woongenot. Steeds vaker zien we dat de  tuin bij de keuken betrokken wordt door middel van een houten veranda aan de woning.
Om ervoor te zorgen dat er voldoende licht in de keuken blijft komen, is het mogelijk om een overkapping met lichtstraat te bestellen bij Trendhout.

Een houten veranda kan eenvoudig aan het huis worden vastgemaakt. Door de veranda af te sluiten met glazen schuifdeuren kunt u er een mooie tuinkamer van maken. Waar u heerlijk door de seizoenen heen kunt genieten.

 

Veranda overkapping

Een houten overkapping kan uitstekend als veranda worden gebruikt. Een veranda overkapping is bij Trendhout leverbaar in verschillende houten uitvoeringen. Bij Trendhout vindt u een breed aanbod in moderne, klassieke en landelijke stijl veranda overkappingen. Standaard hebben we veel verschillende douglas veranda overkappingen die u eenvoudig zelf kunt configureren in onze unieke 3d app.

Naast douglas houten veranda’s kunt u bij Trendhout ook terecht voor een eiken houten veranda overkapping. Een douglas en eiken veranda geven uw tuin een karakteristieke en luxe uitstraling.
Daarnaast wordt uw woongenot een stuk groter, door een heerlijke ontspanningsplek te creëren onder uw houten veranda.

 

Veranda bouwpakket

Trendhout heeft dus een breed assortiment veranda’s, hier moet u denken aan verschillende modellen maar ook tientallen verschillende afmetingen. Deze  verschillende veranda’s worden door Trendhout geproduceerd en via een Trendhout dealer als bouwpakket bij u geleverd. U heeft dan de keuze om het bouwpakket zelf op te bouwen of dit te laten doen door Trendhout of uw Trendhout dealer.

Een houten veranda bouwpakket wordt voorzien van een uitgebreide opbouwinstructie waardoor deze voor een handige doe-het-zelver ook heel eenvoudig is op te bouwen. Uw houten veranda kan ook op maat gemaakt worden door Trendhout, ook in dat geval kunnen wij dit als een premium bouwpakket leveren.

 

Veranda met schuur

Voor veel klanten is het ideaal om een veranda met schuur te combineren. Daarbij kan er zowel een heerlijke ruimte worden gecreëerd om onder te zitten, als een schuur waar alle spullen opgeruimd kunnen worden. Bij Trendhout hebben we honderden basismodellen waarbij u zelf uw ideale combinatie van schuur en veranda kunt samenstellen.

U kunt in de unieke Trendhout 3d app eenvoudig een gewenste samenstelling maken, waarbij u direct ziet hoe de houten veranda met schuur eruit komt te zien. Daarnaast ziet u ook meteen de prijzen en kosten van de te bouwen overkapping.

 

Veranda Zonnepanelen

De hoge energiekosten zorgen ervoor dat de vraag naar duurzame oplossingen groter is dan ooit.
Het verduurzamen van een woning door middel van bijvoorbeeld zonnepanelen of warmtepomp is in sommige gevallen dan ook een goed idee. Trendhout levert houten veranda’s waarop zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Dit is niet voor alle veranda’s het geval, daarom is het verstandig om navraag te doen bij uw Trendhout dealer. Zodat u zeker weet dat de zonnepanelen constructief technisch ook op de veranda geplaatst kunnen worden.

Bij Trendhout heeft u de mogelijkheid om een veranda op maat te laten maken. Hierbij kunt u aangeven dat deze geschikt moet zijn om zonnepanelen op te plaatsen. Wij zorgen ervoor dat de draagconstructie hierop aangepast wordt. Op deze manier kunnen uw zonnepanelen goed worden geplaatst.

 

Veranda verlichting

Trendhout heeft een uniek assortiment van duurzame LED-verlichting voor in uw houten overkapping of veranda. De spotjes kunnen eenvoudig in de draagbalken van de veranda geplaatst worden.
Door middel van een transformator en afstandsbediening kunt u de LED verlichting naar de gewenste stand dimmen. Het aansluiten van de veranda verlichting op een tijdschakelaar kan heel handig zijn, waardoor u ‘s avonds  altijd prachtige sfeerverlichting in uw veranda heeft.

Naast plafondlampjes hebben we een aantal opties voor wandlampen. De LED wandjes zijn ook dimbaar door middel van . een bijbehorende transformator.  Ons totaalpakket voor uw veranda of overkapping  zorgt ervoor dat u ‘s avonds  heerlijk kunt genieten onder de sfeervolle verlichting.

 

Terrasoverkapping hout

Wellicht heeft u aansluitend aan de keuken een mooi tegel terras. Dan kan het ideaal zijn om hierop een houten terrasoverkapping of veranda te plaatsen. Bij Trendhout heeft u de mogelijkheid om in uw terras overkapping van hout een lichtstraat te plaatsen. Waardoor u voldoende daglicht inval heeft in uw woonkamer of keuken.

U kunt bij Trendhout terecht voor een terrasoverkapping van hout. Hierbij moet u dan denken een aan overkapping van eiken of douglas hout. In veel gevallen betreft het een aanbouw overkapping aan een woning of huis.

 

Stel veranda samen!