11 dec '19

Wintertuin Wonderland

Welkom terug winter! Voor sommigen een tijd om bewust met de familie te samen te zijn. Het is ook een seizoen dat vraagt om gezelligheid en knusheid. Anderen moeten er niets van hebben en ontvluchten het liefst de kou. Met de winterse temperaturen denk je ook niet direct aan het buitenleven. Toch is dat absoluut mogelijk met een buitenverblijf of veranda van Trendhout. Ook in het winterseizoen.

Lekker knus en warm 

Hoe graag we het ook zouden willen, wie in Nederland woont weet dat ons klimaat niet uitnodigt om het hele jaar buiten te leven. Maar, dat weerhoudt ons er niet van om ervoor te zorgen dat je ook in de winter optimaal kunt genieten van de tuin. Zonder een winterjas en dikke sjaal om buiten te verkleumen. Of je binnen te verstoppen. Nee, je kunt gewoon blijven genieten van je tuin met een prachtige overkapping of veranda aan huis. Door gebruik te maken van slimme oplossingen zoals verschuifbare glazen schuifwanden blijft het buitenverblijf lekker op temperatuur. En dankzij de grote glazen schuifwanden heb je ook in de winter dat echte buitenleven gevoel.

Kerst in eigen tuin

Ook zo dol op de decembermaand? Natuurlijk, het is een drukke maand, maar ook een gezellige maand. Haal de kerstboom weer van zolder of zet een echte boom neer. Steek de open haard aan en versier de overkapping met allerlei kerstaccessoires. Een prachtige overkapping in de tuin vráágt namelijk om mooie kerstverlichting. Maak het feest helemaal compleet door de overkapping als een echte tweede huiskamer te gebruiken. Nodig je familie uit en ga heerlijk tafelen met de kerstdagen. Lekker op de buitenkeuken of ga ouderwets gezellig gourmetten. Zo heb je die lucht ook niet in je huis hangen, handig!

Winterse sferen

Kun je jezelf al zien zitten op de loungebanken? Het vuur aan, gezellige verlichting erbij. Misschien nog wat kaarsjes. En dan knus onder een plaid met een kop koffie, warme chocomel of misschien zelfs een lekker wijntje. De sneeuwvlokken die langs de overkapping naar beneden dwarrelen. Wat een idyllisch plaatje is dat! Toch is het echt mogelijk. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Neem contact op voor de mogelijkheden en onze dealers denken graag vrijblijvend met je mee. 

Hoe zorg jij dat je er warmpjes bij zit in de tuin deze winter?

Op onze Facebookpagina delen wij graag inspiratie en foto’s van onze tevreden klanten. Laat je inspireren en zorg dat jij er deze winter nog knus bij zit.