Trendhout » Terras overkapping
Terras overkapping
Wilt u meer meer beschut of langer buiten zitten achter uw woning? Dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing. Deze overkapping is open, maar door het dak bent u beschermt tegen mindere weersomstandigheden. Zo kunt u ook als het minder weer is, toch heerlijk buiten zitten.

Houten terrasoverkapping

Als u achter uw huis wat meer beschut of langer buiten wilt zitten, dan is een terrasoverkapping de ideale oplossing. De overkapping is open, maar door het dak bent u beschermt tegen fel zonlicht, wind en regen. Zo kunt u ook als het minder weer is, toch buiten zitten. U kunt er ook bijvoorbeeld tuinmeubelen of een barbecue onder plaatsen, zodat ze droog staan onder het afdak. Voordeel van een terrasoverkapping is dat deze in Nederland vaak zonder vergunning gebouwd mag worden. Trendhout heeft ruime keuze in standaard terrasoverkappingen, maar ook maatwerk is mogelijk. Onze dealers helpen u graag bij het samenstellen van de terrasoverkapping die aan al uw wensen voldoet.

Overkapping La Véranda

De houten terrasoverkapping La Véranda wordt altijd aan een buitenmuur bevestigd. Voor de dakbedekking kunt u kiezen uit heldere of opale dakplaten die minder licht door laten. De platen zijn gemaakt van 16 mm dik polycarbonaat. La Véranda is leverbaar in verschillende breedtes en hoogtes. Er is zo altijd een uitvoering die bij uw terras past. De terrasoverkapping wordt van onbehandeld, geschaafd en kunstmatig gedroogd Douglas hout gemaakt. Daarmee heeft de overkapping een mooie en karakteristieke uitstraling. In een moderne spuiterij kan de veranda in elke gewenste kleur worden gespoten. Het gebruikte Douglas hout moet dan wel gedroogd zijn.

Terrasoverkapping bouwpakket

Standaard wordt de overkapping La Véranda als bouwpakket geleverd. Door middel van zwaluwstaartverbindingen en een duidelijke handleiding is de terrasoverkapping snel en eenvoudig te plaatsen. Het bouwpakket bestaat uit staanders, schoren, bovenliggers en dakplaten. Daarnaast worden natuurlijk alle bevestigingsmaterialen meegeleverd, zodat u direct aan de slag kunt. U kunt de La Véranda overkapping ook laten opbouwen, mocht u daar zelf de tijd of gelegenheid niet voor hebben. De overkapping kan snel en deskundig bij u op locatie worden geplaatst. Aan u dus de keuze: zelf aan de slag of laten doen.

De terrasoverkapping kunt u ook voorzien van een veranda hek. Voor een mooie uitstraling of om de looproute te stroomlijnen. Wilt u liever een overkapping die niet aan huis vastzit dan kunt u ook kiezen voor een buitenverblijf met plat of zadeldak of een kapschuur. Ook hier zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunnen deze van wanden, deuren en ramen worden voorzien. Neem contact op met Trendhout zodat wij u kunnen doorverwijzen naar een van onze dealers.