Overkapping bouwpakket

Overkapping bouwpakket

 

Douglas overkapping bouwpakket

Trendhout produceert jaarlijks duizenden premium bouwpakketten. Hierbij kunt u denken aan douglas overkappingen, kapschuren, houten schuren of houten veranda’s. 

Op het gebied van douglas overkappingen hebben we een uitgebreid assortiment met vele verschillende modellen en afmetingen. U heeft de keuze uit enkele honderden standaard modellen welke allemaal als bouwpakket bij u geleverd kunnen worden.

 

Een douglas bouwpakket van Trendhout is een premium bouwpakket, dit is een groot verschil met veel andere aanbieders op het internet. Onze premium bouwpakket zijn voorzien van alle verbindingen en al geheel op maat gezaagd. Dit geeft een groot voordeel ten opzichte van een bouwpakket waarbij gewone losse palen en balken worden geleverd zonder enige bewerking.

 

Stel overkapping bouwpakket samen!

 

Eiken overkapping bouwpakket


Trendhout produceert naast bouwpakket met douglas overkappingen ook veel eiken overkappingen.
Een toenemende vraag naar een duurzame en hoogwaardige eiken overkapping is bij Trendhout dan ook merkbaar. Een groot deel van ons douglas assortiment is ook leverbaar in eiken hout.

Een eiken houten overkapping kan dus als premium bouwpakket geleverd worden. Op de verschillende onderdelen in het bouwpakket zullen nummertjes staan, deze nummers komen overeen met een tekening waar de nummers op de juiste posities staan weergeven. Dit zorgt ervoor dat het bouwpakket van een eiken overkapping heel eenvoudig te monteren is.


Overkapping bouwpakket goedkoop


Binnen de overkappingen branche zien we een diverse vraag en aanbod ontstaan. Er worden hele goedkope bouwpakketten aangeboden en daarentegen ook hele luxe en duurdere bouwpakketten.
Vaak zit er wel een verschil tussen een goedkoop en duurder bouwpakket.

Die verschillen zijn vaak zichtbaar in de kwaliteit douglas, zo kan het ene bouwpakket gedroogd en geschaafd zijn, terwijl in het andere bouwpakket gewoon ruwe balken worden geleverd. Bij Trendhout worden altijd uitgebreide montagehandleidingen en montagematerialen meegeleverd.
In veel van deze gevallen blijkt goedkoop, duurkoop. Trendhout biedt ook goedkope bouwpakketten aan maar dan wel met een degelijke kwaliteit waar u lang van kunt genieten.

 

Houten overkapping bouwpakket 

Zoals hierboven vermeldt zit er dus veel verschil tussen houten overkapping bouwpakketten.
Trendhout biedt voor de gehele markt diverse mogelijkheden. In de douglas houten overkapping vindt u dus modellen van een voordelige prijs tot duurdere modellen. 

Wij produceren ook een eiken houten overkapping als bouwpakket. Een eiken overkapping wordt op maat voor u gemaakt en helemaal als premium bouwpakket aangeleverd. Alle houtverbindingen zijn op onze robot voorbereid waardoor het houten overkapping bouwpakket eenvoudig te monteren is.

 

Stel overkapping bouwpakket samen!

 

Eiken overkapping bouwpakket

Trendhout is dé specialist op het gebied van het ontwikkelen en produceren van eiken overkapping bouwpakketten. Eiken heeft unieke eigenschappen waardoor dit materiaal voor velen een droom is om te verwerken in de tuin. Eiken is, ten opzichte van douglas, wel harder en daardoor moeilijker om zelf te bewerken. Daarom kiezen veel opdrachtgevers voor een premium eiken overkapping bouwpakket van Trendhout.

Dit bouwpakket wordt in onze moderne CNC productiehal nauwkeurig geproduceerd. Hierbij wordt er gezorgd de juiste balken en palen worden gepakt voorafgaand aan het bewerken van het bouwpakket. Onze CNC robot maakt elk onderdeel van de eiken overkapping op de millimeter nauwkeurig.

 

Overkapping hout bouwpakket


Een overkapping van hout kan als bouwpakket door Trendhout bij u thuis geleverd worden. Een overkapping is eenvoudig via onze configurator samen te stellen. Bij een deskundige Trendhout dealer kunt u verdere productinformatie opvragen en uw overkapping bouwpakket kopen.

Omdat we de overkapping van hout netjes bij uw dealer of bij u thuis willen leveren, wordt het bouwpakket helemaal ingeseald met een folie waardoor het hout in het bouwpakket goed droog blijft tot op het moment dat u gaat monteren. Ook alle montagehandleidingen en bevestigingsmaterialen die in het bouwpakket zitten blijven hierdoor goed droog.

 

Bouwpakket overkapping

Waar kunt u een bouwpakket overkapping kopen? Trendhout heeft door heel Nederland een groot dealernetwerk waar onze bouwpakket gekocht kunnen worden. Met een bouwpakket van Trendhout kunt u ontzettend veel tijd besparen op de montagekosten van een overkapping.

Alle onderdelen van de overkapping zijn op maat gemaakt. Met een duidelijke handleiding kunt u stap voor stap de bouw ervan uitvoeren. Omdat alle onderdelen voorzien zijn van de juiste noodzakelijke verbindingen zult u zien dat de bouw heel snel zal gaan. Door te kiezen voor een premium bouwpakket van Trendhout houdt u dus de bouwkosten uiteindelijk in eigen hand.


Stel overkapping bouwpakket samen!