douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-modern-met-louvre-tuinkamer

Tuinkamer

“In een Trendhout tuinkamer, omgeven door groen en dierbaren, ontstaan de mooiste herinneringen.”

Verrijk je tuin met een professionele Trendhout tuinkamer – kies uit onze standaardmodellen van topkwaliteit, welke volledig naar wens in te delen zijn. Of laat een volledig op maat gemaakte tuinkamer ontwerpen die aan al je behoeften voldoet. Geniet met vrienden en familie van de ideale ruimte om samen te ontspannen, te verbinden en onvergetelijke momenten te delen, terwijl Trendhout je begeleidt naar een buitengewone buitenbeleving.

Wat zijn houten tuinkamers?

Een tuinkamer biedt je extra leefruimte
trendhout-modern-zwart-strak-overkapping-tuinkamer-verona-7500x4400-rechts-tuinoverkapping-moderne-stijl
Trendhout-Luxe-douglas-houten-wit-tuinkamer-overkapping-verlichting-glazen-schuifdeuren-veranda-Oostvoorne-Rockanje-Tinte
maatwerk-eiken-overkapping-trendhout-op-maat-veranda-aan-huis-bouwpakket-laten-bouwen-aan-woning
tuinkamer-met-overkapping-douglas-houten-overkapping-met-schuur-trendhout-kapschuur-de-hoeve-xl-glazen-schuifwand-steel-look

Een tuinkamer is een bijgebouw dat in de tuin of op het terras van of aan een huis wordt geplaatst. Het is een soort uitbreiding van het huis en wordt meestal gebruikt als extra leefruimte, zoals een loungeplek, eetkamer, hobbyruimte, kantoor, of als serre. Het is dus eigenlijk een soort buitenkamer.

Tuinkamers bieden een manier om het hele jaar door van de tuin te genieten, doordat ze een bescherming bieden in de verschillende seizoenen. Ze zijn vaak voorzien van grote ramen en deuren, zodat er veel natuurlijk licht binnenkomt en uitzicht op de tuin is. Tuinkamers worden vaak voorzien van glazen schuifdeuren, isolatie, elektriciteit, verlichting en ventilatie, zodat ze het hele jaar door comfortabel kunnen worden gebruikt.

 

Kun je een tuinkamer afsluiten met glazen schuifwanden?

Ontwerp je eigen tuinkamer met glazen schuifwanden eenvoudig in onze 3D app
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-modern-met-louvre-tuinkamer
Trendhout-luxe-vrijstaande-tuinkamer-berging-schuur-houten-tuinkamers-met-glazen-schuifwanden-Zoeterwoude
Trendhout-luxe-eiken-kapschuur-tuinkamer-met-glazen-schuifwanden-riet-gedekte-kapschuren-kopen-bouwen-eiken-constructie-Voorschoten
modern-strakke-Verona-houten-tuinkamer-douglas-hout-moderne-uitstraling-Trendhout-met-glazenschuifwanden
Trendhout-luxe-tuinkamer-glazen-schuifdeuren-poolhouse-kopen-landelijke-stijl-Voorschoten

Bij Trendhout worden alle glazen schuifwanden op maat gemaakt. Glazen schuifwanden bieden de mogelijk om de tuinkamer op een goede manier af te sluiten. Bij onze schuifdeuren heb je de mogelijkheid om deze door middel van een slot af te sluiten.

Er zitten op de glazen deuren ook zogenoemde meenemers, die zorgen ervoor dat bij het sluiten van de glazen schuifwand alle afzonderlijke glazen deuren worden meegenomen met elkaar. Waardoor ze altijd netjes afgesloten zijn. Tussen het glas kunnen tochtborstels worden geplaatst die zorgen voor wat extra comfort.

Kan er een glazen dak in een tuinkamer?

Een glazen dak geeft je veel meer lichtinval
Trendhout-douglas-eiken-overkapping-aan-huis-of-woning-met-lichtstraten-lichtstraat-Middelaar-Molenhoek-Mook-Plasmolen
Trendhout grote lichtstraat voor overkapping 250 cm lichstraten voor aanbouw overkapping
Trendhout-eiken-kapschuur-landelijke-stijl-rietgedekte-kapschuren-op-maat-bouwpakket-steel-look-glazen-schuifdeuren-Duivendrecht-Ouderkerk-aan-de-Amstel
Trendhout-douglas-houten-overkapping-tuin-modern-met-schuurtje-Verona-moderne-overkapping-strak-louvre-steel-look-Muiden-Naarden-Bussum-Muiderberg
Trendhout-houten-overkapping-landelijke-stijl-met-glazen-schuifdeuren-bouwpakket-op-maat

Het is bij Trendhout mogelijk om in de tuinkamer één of meerdere lichtstraten te plaatsen. Dit zorgt voor een grote hoeveelheid lichtinval, en geeft het gevoel van een luxe tuinkamer. Daarnaast kun je de tuinkamer voorzien van glazen schuifdeuren of vaste glazen steel look wanden.

Een groot voordeel van glazen tuinkamers is natuurlijk de grote hoeveel uitzicht die behouden blijft. Dit geldt zeker als de het om een vrijstaande variant gaat, in bijvoorbeeld een bosrijke of landelijke omgeving. Bij Trendhout zijn er dus voldoende mogelijkheden om er voor te zorgen dat er een heerlijk ruimtelijk gevoel wordt creëert, maar dat je tegelijk ook in een comfortabele afgesloten ruimte kunt zitten.

Vaak is maatwerk helemaal niet nodig!

Ontwerp je eigen tuinkamer in 3D

We staan bekend om ons uitgebreide programma op het gebied van houten overkappingen. Binnen ons assortiment bieden we honderden keuzes aan modellen en afmetingen. Ontdek deze diverse modellen en afmetingen eenvoudig met behulp van onze 3D-app, waarmee je jouw ideale tuinkamer kunt samenstellen!

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 standaard modellen

Wat zijn de prijzen van een tuinkamer?

Ontwerp eenvoudig je eigen tuinkamer in onze nieuwe 3D app!
Verona-links 4000x4000-modern-strakke-Verona-houten-tuinkamer-douglas-hout-moderne-uitstraling-Trendhout-met-glazenschuifwanden
moderne-tuin-met-douglas-houten-landelijk-overkapping-houten-tuinkamer-Siena-Trendhout
trendhout-modern-zwarte-interieur-strakke-overkapping-tuinkamer-verona-7500x4400-rechts-tuinoverkapping-moderne-stijl
Trendhout-luxe-vrijstaande-tuinkamer-berging-schuur-houten-tuinkamers-met-glazen-schuifwanden-Blaricum

Bij Trendhout zijn de prijsverschillen tussen een standaard of een maatwerk tuinkamer relatief klein. Wij bieden in de basis al een ruim assortiment met honderden standaard modellen, al deze modellen zijn volledig naar wens in te delen en aan te passen.

Het grootste prijs verschil ontstaat vaak door indelen en aanpassen van de standaard modellen. Zo kun je wanden toevoegen, glazen schuifdeuren, louvres en steel look ramen. Daarnaast is er de keuze voor wel of geen lichtstraat, isolatie of verlichting. In onze 3D configurator hebben we alle prijzen voor je inzichtelijk gemaakt, zodat je direct kan zien wat jouw droomverblijf kost!

Een vrijstaande tuinkamer laten bouwen?

Trendhout heeft een ruim assortiment tuinkamers
Trendhout grote lichtstraat voor overkapping 250 cm lichstraten voor aanbouw overkapping
Trendhout-luxe-vrijstaande-tuinkamer-berging-schuur-houten-tuinkamers-met-glazen-schuifwanden-Castricum-Limmen-Akersloot-Bakkum-De-Woude
Trendhout-luxe-tuinkamer-glazen-schuifdeuren-poolhouse-kopen-landelijke-stijl-Zoeterwoude
Trendhout-grote-douglas-houten-kapschuur-tuinkamer-met-glazen-schuifdeuren-schuifwanden-Hofstee-XXL-tuinkantoor-Zoeterwoude
Trendhout-landelijke-douglas-overkapping-tuinkamer-poolhouse-met-schuif-deuren-overkapping-moderne-stijl

Een vrijstaande tuinkamer kan in verschillende maten worden gebouwd, afhankelijk van de beschikbare ruimte en het beoogde gebruik. Het is belangrijk om na te denken over de afmetingen, de indeling en de voorzieningen die je in jouw vrijstaande tuinkamer wilt hebben, zoals ramen, deuren, verlichting, verwarming en ventilatie.

Een vrijstaande tuinkamer voegt niet alleen extra leefruimte toe aan je woning, maar ook waarde. Het is een slimme investering die je jarenlang plezier zal bieden. Daarnaast geeft een tuinkamer van Trendhout ook een luxueuze uitstraling aan je tuin.

Kan een tuinkamer op maat gemaakt worden?

Bij Trendhout kun je jouw eigen tuinkamer op maat ontwerpen
Trendhout-aannemer-houtbouwer-houtbouwers-spanten-prefab-op-maat-constructie-daksconstructie-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
douglas-houten-overkapping-zadeldak-bouwpakket-zadeldak-XL-usp-6
Douglas-of-eiken-houten-aanbouwveranda-veranda--overkapping-op-maat-lante-maken-prijs-maatwerk-trendhout

Bij Trendhout is het mogelijk om je houten tuinkamer op maat te laten maken. Binnen ons assortiment hebben we echter ook al honderden keuzes in modellen, en afmetingen. Deze modellen zijn eenvoudig in onze 3D app samen te stellen. Hierdoor is uitgebreid maatwerk vaak niet nodig.

Mocht je net een andere afmetingen nodig hebben, dan ben je bij Trendhout ook aan het juist adres.
Een maatwerk overkapping kan ook door Trendhout gerealiseerd worden. Een houten tuinkamer op maat kan door Trendhout of een specialistisch Trendhout dealer bij je opgebouwd worden. Het is ook mogelijk om je tuinkamer op maat zelf op te bouwen, er wordt dan een premium bouwpakket geleverd.

Moderne tuinkamers

Voor een moderne tuinkamer ben je bij Trendhout op het juiste adres
Trendhout-hovenier-tuinontwerp-tuinontwerp-tuinarchitect-overkapping-in-tuin-modern-tuinrenovatie
modern-overstek-houten-tuinkamer-douglas-hout-moderne-uitstraling-verona-Trendhout-met-glazenschuifwanden
Trendhout-douglas-houten-overkapping-tuin-modern-Verona-moderne-overkapping-strak-louvre-verlichting
trendhout-modern-zwarte-interieur-strakke-overkapping-tuinkamer-verona-7500x4400-rechts-tuinoverkapping-moderne-stijl
modern-overstek-Verona-houten-tuinkamer-douglas-hout-moderne-uitstraling-Trendhout-met-glazenschuifwanden
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-modern-usp-2
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-palermo-modern-usp-5
douglas-houten-overkapping-bouwpakket-capri-modern-usp-6

In de Trendhout 3D app zijn er een aantal tuinkamers samen te stellen met moderne uitstraling. Veel voorkomende types overkappingen die ontworpen worden als moderne tuinkamers zijn: de Verona, Capri, PalermoPalermo XXL en de Refter XL. Deze modellen hebben allemaal een geheel eigen en unieke uitstraling. Je kunt vanuit het basismodel je eigen tuinkamer verder samenstellen door er wanden en andere toebehoren aan toe te voegen.

Wellicht zoek je een moderne tuinkamer die net iets afwijkt van onze standaard afmetingen of vormgeving. Dan heb je de mogelijkheid om een maatwerkaanvraag in te sturen via je Trendhout dealer. Wij kijken dan met onze technisch afdeling of je wensen te verwezenlijken zijn.

 

 

Onze montageservice

Met de montageservice word je compleet ontzorgd!
montageploegen-buitenverblijven-laten-opbouwen-door-Trendhout-montage
constructie-montageservice-douglas-houten-kapschuur-bouwpakket-Trendhout-grote-schuur
trendhout-opbouw-montage-montageservice

Wil je een Trendhout buitenverblijf aanschaffen maar zie je het niet zitten deze zelf op te bouwen? Wees gerust, bij veel van onze geselecteerde dealers zijn ervaren montageteams aanwezig die met plezier de taak van het opbouwen van jouw buitenverblijf op zich kunnen nemen!

Mocht het zo zijn dat jouw dealer geen montageteams beschikbaar heeft, dan bieden wij samen met jouw dealer de mogelijkheid om de professionele montageteams van Trendhout zelf in te schakelen. Je bent bij ons in goede handen, van aankoop tot opbouw!

Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren