kapschuur-1

Kapschuur

 

Douglas kapschuur

Trendhout heeft een exclusief aanbod douglas kapschuren met een authentieke uitstraling. Onze douglas kapschuur wordt door onze houtbouw gemaakt met pen-en-gatverbindingen. Bij Douglas komen meerdere kwaliteitsniveaus kijken. Trendhout werkt altijd met een A-kwaliteit wat ervoor zorgt dat onze schuren een lange levensduur hebben en gedurende lange periode mooi blijven.

Stel kapschuur samen!

Douglas kapschuur met berging

Het is natuurlijk ideaal om een douglas kapschuur met inpandige berging te hebben. Hierbij houdt u aan de voorzijde een mooie overstek, waardoor uw douglas kapschuur een speels effect krijgt. De berging in uw kapschuur geeft u de mogelijkheid om fietsen of andere tuinspullen netjes op te bergen.

 

Kapschuur bouwpakket

Bij Trendhout ontwerpen we uw douglas kapschuur volledig naar uw wensen. Nadat het ontwerp door u is goedgekeurd, worden er werktekeningen voor de productie gemaakt. Alle onderdelen van het kapschuur bouwpakket krijgen een specifiek nummer. Door middel van een overzichtstekening met alle nummers, kunt u eenvoudig zien welke onderdelen op welke plek gemonteerd moeten worden.

 

Premium bouwpakket met pen-en-gatverbinding

Bij Trendhout leveren we uitsluitend premium bouwpakketten. Dat wil zeggen dat alle onderdelen op maat gemaakt zijn, u hoeft het enkel nog te monteren.

Wij kunnen uw bouwpakket indien gewenst ook maken met pen-en-gatverbindingen, hierdoor krijgt uw houten schuur een authentieke uitstraling.

 

Veldschuur

Een grote veldschuur kan de oplossing zijn om uw spullen droog te kunnen opslaan. Uw veldschuur kan gemaakt worden van douglas of eikenhout, daarnaast kunt zelf de gewenste afmetingen doorgeven. Zowel in de hoogte als breedte kan de veldschuur volledig op maat worden aangeleverd door de houtbouw van Trendhout.

 

Stel kapschuur samen!

 

Grote kapschuur / veldschuur bouwen

Bent u op zoek naar een grote veldschuur met een hoge voor- en achterzijde, zodat u er gemakkelijk in kunt rijden met grotere voertuigen? Onze constructies kunnen van extra zware balken en palen worden gemaakt, waardoor de constructie ook zal staan als een huis.

 

Eiken kapschuur

Naast douglas kapschuren kunt u door Trendhout ook een eiken kapschuur laten bouwen. Een eiken kapschuur wordt door ons veelal prefab gemaakt met pen-en-gat verbindingen. Een eikenhouten kapschuur geeft een prachtige warme en luxueuze uitstraling in uw tuin. Daarnaast is een kapschuur van eiken ook heel duurzaam waardoor u er lang plezier van heeft.

Eiken kapschuur overkapping

Met een houtbouw specialist kunt u eenvoudig een eiken kapschuur overkapping laten ontwerpen. Samen met een adviseur kijkt u ook meteen naar de technische aspecten van uw eiken kapschuur. Hierbij is het belangrijk dat alles details van te voren perfect worden afgestemd zodat het bouwpakket perfect past tijdens de montage.

 

Kapschuur bouwtekening

Wellicht heeft u een bouwtekening van een douglas of eiken houten schuur nodig, om bij de gemeente te kijken of u een vergunning nodig heeft voor de bouw uw houten schuur. Een kapschuur bouwtekening kan door Trendhout worden geregeld zodat u een vergunningcheck kunt doen. Een opbouwhandleiding wordt afgegeven net voor en tijdens de levering van uw houten schuur.

Bouwtekening voor vergunning aanvraag

Na het adviesgesprek zal er een tekening voor u worden gemaakt. De kapschuur wordt op de tekening weergegeven vanuit verschillende aanzichten. In overleg kunnen kunnen we hier mooie impressies van maken. Mocht u willen checken of de kapschuur vergunningsvrij is, dan maken we voor u een technische tekening!

Drentse kapschuur

Een veel voorkomende kenmerk van een Drentse kapschuur is het dakoverstek aan de voorzijde.  Vaak wordt er bij de Drentse kapschuren ten opzichte van de palen een luifel gecreëerd. Een ander belangrijk kenmerk is de lage achterzijde, waardoor een Drentse kapschuur een hele landelijke en authentieke uitstraling krijgt.

 

Drentse kapschuur op maat laten maken:

Heeft u een speciale vormgeving in gedachten voor uw Drentse kapschuur? Wij kunnen de kapschuur geheel laten aansluiten op uw verwachtingen. Neem hiervoor contact op met gespecialiseerde Trendhout dealer. Uw Drentse kapschuur kan zelfs als premium bouwpakket bij u geleverd worden.

 

Kapschuur op maat

Voor kapschuren op maat bent u bij Trendhout aan het juiste adres, naast de tientallen standaard modellen hebben wij ook de mogelijkheid om een maatwerk kapschuur van douglas of eiken te maken. De kapschuur op maat kan als bouwpakket worden geleverd, waarbij ook duidelijke montage instructies en bevestigingsmaterialen zijn inbegrepen.

Bij Trendhout bent u ook aan het juiste adres om een kapschuur constructie op maat te laten maken.
Onze deskundige tekenafdeling werkt uw constructie in 3d uit, waardoor u vooraf exact kunt zien hoe de maatwerk kapschuur eruit gaat zien.

 

Grote kapschuur

Bij het bouwen van een grote kapschuur is het belangrijk dat er goed wordt gekeken naar de constructieve aspecten. Trendhout produceert grote kapschuren. Een veel verkochte serie bij Trendhout is de Hofstee XXL, welke verkrijgbaar is in meerdere diepte afmetingen. Het is verstandig om vooraf de te kijken wat er mogelijk is qua vergunningen. Welke hoogtes en afmetingen mogen er vergunningsvrij gebouwd worden? Door dit vooraf uit te zoeken kunt u gericht het juiste model zoeken.

Ook voor grote kapschuur met zolder, of een kapschuur met een carport eraan kunt u bij Trendhout terecht. In onze 3d kunt u zelf eenvoudig een basisconstructie naar wens samenstellen.
Als de gewenste afmeting er niet bij staat kunt u uiteraard ook een grote kapschuur als maatwerk aanvragen.

 

Kapschuur overkapping

Een kapschuur gebruiken als overkapping komt steeds meer voor in Nederland. Veelal zien wij bij een landelijke omgeving, dat er wordt gekozen voor een robuuste kapschuur. Een kapschuur kan gebruikt worden als overkapping om lekker onder te kunnen loungen of een maaltijd te nuttigen.

Bij Trendhout zien we ook vaak een combinatie van een schuurtje met overkapping. Het bergingsgedeelte van de kapschuur wordt dan gebruikt om spullen in op te ruimen, de overkapping wordt ook dan vaak als ontspanningsruimte ingericht.

 

Stel kapschuur samen!