30 nov '20

Riante eikenhouten kapschuur met rieten kap

Stoer, authentiek en landelijk. Deze rietgedekte, eikenhouten kapschuur is een plaatje om naar te kijken. 

Kapschuur van eikenhout

Met het rietgedekte dak en robuuste staanders is deze kapschuur een echte eyecatcher. Om het ook daadwerkelijk een verlengstuk van de woning van te maken is deze kapschuur voorzien van glazen schuifwanden en steellook ramen. Met mooi weer kunnen de schuifwanden open gezet worden. Ook als het frisser is zit je heerlijk beschut achter de glazen schuifwanden. Dat maakt het tijdens de koudere dagen eveneens een aangenaam verblijf.

Landelijke eikenhouten overkapping met rieten dak.

Kapschuur als verlengstuk woning

Waar de kapschuur vroeger een agrarische bestemming had is de functie er tegenwoordig vooral één van exclusief genieten. Zo is het de ideale plek om sfeervol te genieten van alle seizoenen die ons land te bieden heeft. De asymmetrische kap zorgt bovendien voor een origineel en speels aanzicht en daarmee blijft de kapschuur mateloos populair. 

Eikenhouten kapschuur van Trendhout

Landelijk wonen

De inrichting van de kapschuur ademt de sfeer van landelijk wonen. Een heerlijke lounge met volle kussens nodigt uit om te relaxen. De schommelstoel is de plek om, al wiegend, alles even te vergeten. Onder de wanden is een borstwering gemetseld en daar bovenop is de eiken constructie geplaatst. De robuuste eiken staanders zijn hier ook op geplaatst. Verder is de kapschuur afgestijlt met gewijen en een vloerkleed. Zo krijgt deze kapschuur een mooie landelijke uitstraling. 

Een rietgedekte, eikenhouten kapschuur met steellook ramen. Stoer, authentiek en landelijk.

Authentieke details

Robuust en toch verfijnd. De kapschuur wordt gekenmerkt door authentieke pen-en-gat verbindingen. Deze houtverbindingen blijven bewust zichtbaar in de constructie. Er is gebruik gemaakt van materialen die elkaar contrasteren, maar prachtig matchen. Het warme eikenhout, met het strakke steellook raamprofiel en de gemetselde rode bakstenen. Het zijn de details zoals deze die het verschil maken.

Trendhout kapschuur kopen

Trendhout heeft verschillende modellen kapschuur in het assortiment, zoals Kapschuur de Hoeve en Kapschuur De Hofstee. Elk type is volledig naar eigen inzicht in te delen en aan te passen aan jouw wensen. Liever een gekleurde variant? In dat laatste geval laat Trendhout het buitenverblijf vooraf in kleur spuiten.