veranda overkapping

Veranda overkapping

Een veranda overkapping helemaal naar uw wens is? Trendhout is uw partij voor een houten veranda overkapping op maat! Met meer dan 100 standaard modellen en de optie om uw veranda op maat te laten maken, bieden wij u het maximale woongenot. Met een veranda overkapping kunt u uitbreiding van uw woning creëren en geniet u alle seizoenen van deze overdekte plek. Stel uw veranda overkapping op maat samen in onze 3d app!

Stel veranda samen!

Een douglas of eiken veranda overkapping

Bij Trendhout stelt u eenvoudig uw douglas of eiken houten veranda overkapping samen. Deze materialen geven een natuurlijke en karakteristieke uitstraling aan uw veranda overkapping. Dit in tegenstelling tot de aluminium overkappingen. De overkappingen van Trendhout hebben een toekomstgerichte visie. Douglas en eikenhout zijn namelijk één van de duurzaamste houtsoorten in Europa.

Uw houten veranda  overkapping samenstellen met de 3d app

Het ontwerpen van uw houten veranda overkapping? Met onze 3d app is het ontwerpen van uw houten veranda overkapping nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij begeleiden u stapsgewijs door het proces met als resultaat een houten veranda overkapping die aan uw wensen voldoet. Zo kunt u zelf kiezen voor het model veranda dat u graag wilt. Maar houd ook rekening met de afmetingen van uw overkapping, zodat deze perfect aansluit in uw tuin of aan uw woning. Houten veranda overkappingen kunnen worden voorzien van verschillende soorten daken, afhankelijk van uw behoeften en persoonlijke voorkeuren. Sommige veranda overkappingen hebben een vlak dak, terwijl andere een hellend dak hebben. Een houten veranda overkapping met een hellend dak kan beter bescherming bieden tegen de omgeving, maar het kan ook duurder zijn om te bouwen.

Een veranda garage 

Een veranda overkapping is een geweldige manier om uw buitenruimte te vergroten en te genieten van het buitenleven, terwijl u toch beschermd bent tegen weersomstandigheden. Een veranda kan ook dienen als uitbreiding aan uw woning of garage.

Veranda met berging

Meer berging ruimte nodig? Ga dan voor een veranda die kan dienen als berging. Hierbij kunt u zelfs kiezen voor een overkapping in combinatie met een bergingsruimte. Of u nu op zoek bent naar een plek om te ontspannen of een ruimte die functioneel handig is, een veranda overkapping kan de perfecte toevoeging zijn aan uw huis.

Stel uw veranda overkapping van hout samen!

Met onze 3d app kunt u zelf uw veranda overkapping samenstellen. Pak uw laptop, tablet of telefoon er dus bij en ga aan de slag met het ontwikkelen van uw droom overkapping. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op! Stel uw veranda overkapping vandaag nog samen!

 

Stel veranda samen!