Tuinhuis met overkapping

Tuinhuizen met overkapping 

Het bouwen van een tuinhuis met overkapping wordt steeds populairder in Nederland. Bij Trendhout heeft u keuze uit honderden verschillende afmetingen en verschillende modellen tuinhuizen met overkapping. Heeft u behoefte aan een grote schuur met een kleine overkapping? Of juist een grote overkapping met een kleinere berging? Bij Trendhout kunt u uw eigen samenstelling eenvoudig maken in onze unieke 3d configurator, waarbij ook alle prijzen meteen inzichtelijk worden.

 

Bij Trendhout kunt u terecht voor duurzame douglas of eiken tuinhuizen met overkapping. We leveren een kwaliteit die natuurlijk hoger ligt dan een gemiddelde blokhut. Echter hebben binnen ons uitgebreide programma keuze uit goedkope douglas tuinhuis met overkapping of hele luxe uitvoeringen waarbij de overkapping bijvoorbeeld geheel is voorzien van glazen schuifwanden.

 

Stel tuinhuis met overkapping samen!

 

Tuinhuis met luifel kopen? 

Wilt u het Douglas tuinhuis graag aan de voorzijde of zijkant? Als het gaat om een douglas tuinhuis met luifel zien we vaak dat men een droogloop wenst aan de voorzijde. Hierbij zorgt een luifel van bijvoorbeeld 100 cm ervoor dat de deur altijd droog blijft en dat er ruimte is om naast de deur nog bijvoorbeeld een bankje te zetten.

 

In onze 3d app kunt u eenvoudig een inpandige luifel creëren, dit is mogelijk door de wanden in de configurator wat terug te zetten. Het dak steekt dan wat over waardoor er een luifel ontstaat om onder te kunnen zitten, lopen of spullen droog te kunnen opslaan.Overkapping met berging kopen? 

Naast een overkapping om heerlijk onder te ontspannen is het bij Trendhout ook mogelijk om een overkapping met berging te kopen. Bij een gespecialiseerde  Trendhout dealer kunt u verschillende voorbeelden zien van een overkapping met berging. 

 

Een overkapping met berging kan heel handig zijn als u even wat tuinspullen of kussens wilt opbergen in een schuurtje. Hoe qua afmetingen de verhouding tussen overkapping en de berging zijn heeft u volledig zelf in de hand. In onze 3 app zijn meer dan 1000 verschillende opties te ontwerpen waardoor er altijd een geschikte samenstelling voor uw overkapping met berging denkbaar is.Laat een tuinschuur met overkapping bouwen!


Een tuinschuur voor uw tuinspullen of fietsen is in de meeste tuinen niet meer weg te denken. De tuinschuur geeft de mogelijkheid om uw spullen ordelijk op te ruimen, waardoor uw tuin altijd netjes uit kan zien. Ook hebben veel mensen de behoefte aan een overkapping om lekker onder te kunnen zitten. Daarom is een combinatie van een tuinschuur met overkapping ideaal om in uw tuin te bouwen.

 

Door het ruime assortiment van Trendhout kunt u zelf uw gewenste tuinschuur met overkapping samenstellen. Heeft u de behoefte aan een grotere schuur en een wat kleinere overkapping, of juist omgekeerd? In de 3d app kunt u naar eigen wens uw unieke samenstelling maken!

 

Luxe tuinhuis met overkapping ontwerpen? 

 

In blokhutten land heeft u wellicht gekeken naar een tuinhuis met overkapping, echter kan het goed zijn dat u een duurzame en degelijke oplossing zoekt wat betreft de bouw van een tuinhuis met overkapping. Trendhout biedt u hierin verschillende mogelijkheden, wij hebben veel verschillende soorten modellen in verschillende prijsklassen. Belangrijk speerpunten bij een Trendhout buitenverblijf zijn de duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit.

 

U kunt een tuinhuis met overkapping zo luxe maken als u zelf wilt. Bij Trendhout kunt u kiezen voor mooie glazen schuifdeuren of Steel look glaswanden. Dit zorgt ervoor dat uw overkapping uitstekend afsluitbaar is. Een luxe tuinhuis met overkapping kunt u bij Trendhout eenvoudig naar eigen inzicht samenstellen in onze 3d app.

 

Luxe tuinhuis met veranda

 

Heeft u de wens om een luxe tuinhuis met veranda te laten bouwen? Trendhout ontwikkelt duurzame buitenverblijven in douglas en eikenhout. Voor een luxe tuinhuis met veranda bent u bij Trendhout dan ook aan het juist adres. Hoe luxe een tuinhuis moet zijn dat bepaald u natuurlijk geheel zelf. 

 

Trendhout biedt u diverse mogelijkheden in materiaal keuzes en wandkeuzes. Dit biedt u de mogelijkheid om een luxe tuinhuis met veranda te creëren dat perfect bij uw wensen zal aansluiten.

Bij een bekwame Trendhout dealer kunt u terecht voor advies over uw buitenverblijf. Uw plaatselijke dealer zal u tijdens het bestellen voorzien van de antwoorden op eventuele vragen.

 

Kan een tuinhuis met overkapping op maat gemaakt worden? 

 

Omdat veel tuinen in Nederland relatief rechte vormen hebben, komen de meeste opdrachtgevers wel weg met één van onze honderden standaard modellen tuinhuizen met overkapping. 

 

Echter is geen enkele tuin hetzelfde, waarbij het kan voorkomen dan een standaard model tuinhuis met overkapping niet geschikt is voor uw tuin.  Bij Trendhout heeft u de mogelijk om een tuinhuis met overkapping op maat te laten maken die perfect past in uw tuin. 

 

Tijdens een adviesgesprek kan er gekeken worden of één van onze standaard modellen geschikt is voor uw tuin. Als dat niet het geval is kunt u via uw dealer ook een maatwerk project bij Trendhout opvragen. U krijg dan een prijsindicatie voor het te realiseren bouwwerk. Bij een akkoord op de prijs wordt er in een volgende stap een tekening ter goedkeuring gemaakt. Indien alles naar wens is kunt u hierop akkoord geven, uit tuinhuis met overkapping wordt dan op maat voor u gemaakt.

 

Stel tuinhuis met overkapping samen!