28 okt '20

Zwarte moderne tuinkamer met glas

Wat voor buitenverblijf past er bij een modern huis? In ieder geval geen landelijk type, vonden de eigenaren. Ze wilden de strakke lijnen van het huis doortrekken naar de tuin. Toen ze het ultramoderne buitenverblijf Verona zagen was de keuze snel gemaakt. 

Modern lijnenspel

Strakke lijnen in de kleur zwart. Van binnen word je welkom geheten door zachte zandtinten. De open haard die centraal staat geeft dit buitenverblijf met plat dak karakter. De lichtgrijze vloertegels matchen mooi met het geheel en de hagelwitte vitrage maakt het geheel af. De wanden lijken oneindig door het verticale lijnenspel in de wandmodules, wat doorloopt tot over het plafond. 

Zwarte moderne tuinkamer met glas

Binnenkant Model Verona Trendhout

Extra comfort

Deze overkapping is van meerdere opties voorzien die extra comfort bieden. De glazen schuifwanden zijn er daar één van. Met glazen schuifwanden zit je lekker vrij of beschut, en in een handomdraai biedt je op warme dagen ruimte aan de wind. Verder is gekozen voor een open haard. Ze beleef je lange avonden, onderuitgezakt in een rieten stoel, luisterend naar het knisperende haardvuur. De op afstand dimbare spotjes in de dwarsbalken geven deze momenten nog meer sfeer. 

Glazen schuifwanden Verona overkapping

Open haar din moderne overkapping

Sfeervol kleurcontrast

De eigenaars hadden hun eigen specifieke kleurwensen. Diepzwart aan de buitenkant met contrasterende lichtgrijze binnenwanden. Dit maakt het tot een spannend design. Voor een sfeervol kleurencontrast is gekozen om de dragende plafond/dwarsbalken zwart te maken, net als de hoeklijnen.

Zwarte Verona overkapping

Ook fan van moderne houtbouw?

Dan is dit model Verona echt iets voor jou. Neem contact op voor meer informatie of laat je verder inspireren door onze catalogus. Vraag hier de catalogus direct gratis aan. 

Fotogallerij