01 mei '19

Vraag de nieuwe Trendhout catalogus nu aan

Vraag de gratis Trendhout catalogus aan en laat je inspireren op het gebied van exclusieve buitenverblijven en Douglas hout. Met maar liefst 200+ pagina’s geeft de catalogus een uitgebreid overzicht van ons assortiment exclusieve buitenverblijven.

Het exclusieve buitenleven 

Met de producten van Trendhout kun je volop genieten van het exclusieve buitenleven. Geniet samen met gezin, familie en vrienden het hele jaar door van jouw tuin. Onder een buitenverblijf, kapschuur of overkapping van Trendhout is het heerlijk tafelen, borrelen en samen zijn. Ben je op zoek naar een kapschuur, overkapping, boothuis of een poolhouse? Vraag dan nu de gratis catalogus aan en laat je inspireren!

Kapschuren, buitenverblijven, veranda’s en toebehoren

Dat Trendhout helemaal thuis is in de wereld van exclusieve buitenverblijven, maar ook in de buitenkeukens, blijkt wel uit de Trendhout catalogus. Je vindt hier alle details en specificaties van onze producten: zoals kleuren, afmetingen en prijzen. Neem ook eens een kijkje bij de hoofdstukken over glazen schuifwandenhekwerken, constructies, beitsen en funderingen en verlichting voor onze overkappingen en buitenverblijven.

Vraag nu de gratis Trendhout catalogus

Ook zin om je tuin aan te pakken en om op zoek te gaan naar inspiratie in onze catalogus? Bel 0525-63 12 21 of vraag de catalogus online aan. Je kunt ons altijd e-mailen of bel voor een Trendhout dealer bij jouw in de buurt.
Fotogallerij