27 mei '20

Viva la Veranda: luxe houten veranda aan huis

Op zoek naar een plek waar je het hele jaar door lekker kunt vertoeven? Een veranda is het ideale verlengstuk van je woning. Hiermee haal je binnen naar buiten en omgekeerd. Steeds meer buitenliefhebbers ontdekken de voordelen van een veranda aan huis.

Aanbouwveranda Ancona

Luxe houten veranda aan huis

Een aanbouwveranda wordt, zoals al wordt omschreven, tegen een bestaande gevel aangebouwd. Dat kan zijn de gevel van een woning, tuinhuis, berging of uitbouw. In de meeste gevallen is dit de achtergevel van het huis. Dit in tegenstelling tot een ‘standaard’ buitenverblijf, welke vaak vrij van een gevel wordt gemonteerd. 

Luxe houten aanbouwveranda

Houten aanbouwveranda met plat dak

Onze houten aanbouwveranda’s met plat dak worden vervaardig uit Douglas hout en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en stijlen. Zo is er model Lucca en model Ancona. De Lucca aanbouwveranda heeft rondom een overstek. Aanbouwveranda Ancona is een strakker model met een overstek aan de voorzijde. Beide modellen zijn ruime Douglas aanbouwveranda's met een keuze in een standaard diepte van 3 of 4 meter. De aanbouwveranda wordt geleverd inclusief dakbedekking en hemelwaterafvoer. Deze complete zelfbouwveranda wordt geleverd als bouwpakket, inclusief duidelijk opbouwhandleiding. Een optie tot montage is ook mogelijk. Vraag de Trendhout dealer naar de mogelijkheden. 

Aanbouwveranda Ancona

Ultieme verbinding van huis en tuin

Wat is je doel met het kopen van een veranda? Wil je een plek waar je het hele jaar door kunt zitten? Zoveel mogelijk genieten van het buitenleven? Stel je eens voor, om bij thuiskomst direct weer naar buiten te stappen. De tuindeuren open te slaan en te genieten van je exclusieve houten veranda aan huis. Op warme dagen, wat koelere dagen, maar ook die late zomeravonden. Dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. Deze veranda is open, maar door het dak ben je beschermt tegen mindere weersomstandigheden. Zo wordt buiten verbonden met binnen. En kun je ook als het minder weer is, toch heerlijk buiten zitten. Een aanbouwveranda geeft je dus echt extra leefruimte bij de woning.

Aanbouwveranda Lucca

Extra comfort 

Je kunt ervoor kiezen om de veranda af te sluiten met glazen schuifwanden om zo wind en kou buiten spel te zetten op mindere dagen. Op zoek naar meer lichtval in huis? Dan kun je kiezen voor lichtstraten. De lichtstraten zorgen er voor dat de natuurlijke lichtinval in huis beter behouden blijft. Onze lichtstraten van Douglas hout zijn verkrijgbaar in een lessenaarsdak of een zadeldak. 

Ook een overkapping aan je huis bouwen?

Kies voor een houten aanbouwveranda en verander daarmee het complete aangezicht van je woning. Vraag onze nieuwste catalogus aan waar je alle informatie vindt die je nodig hebt om je te oriënteren op een mooie aanbouwveranda. Vraag de catalogus hier helemaal vrijblijvend gratis aan.