25 jan '21

Sfeervolle Douglas houten aanbouwveranda

Stel je eens voor dat er nog nauwelijks verschil zit tussen binnen en buiten. Buiten bij binnen betrekken is een groeiende trend en dat zie je aan de verschillende mogelijkheden die er tegenwoordig bestaan. Een aanbouw veranda is een bekend voorbeeld om van het buiten ook een beetje binnen te maken.

Aanbouwveranda bij nieuwbouw

Blikvanger

De tijd dat een aanbouw niets meer was dan een slecht geïsoleerd ruimte met golfplaten ligt gelukkig ver achter ons. Vandaag de dag is een aanbouwveranda een echte blikvanger. En terecht, want met een aanbouwveranda aan je woning kun je de hele dag door optimaal genieten van het buitenleven. 

Aanbouwveranda van Douglas hout

Beschut onder de veranda

Vind je het heerlijk om buiten te zijn — weer of geen weer — dan is een aanbouwveranda de ideale oplossing. Deze overkapping zorgt ervoor dat je in ieder seizoen buiten kunt zijn. Je zit immers beschut dankzij het dak boven je hoofd. Zo blijf je lekker droog, ook als het stormt of regent.

Veranda aanbouw bij woning

Verlengstuk van je woning

Wanneer je voor een aanbouwveranda kiest zul je al snel merken dat het een waar verlengstuk van je woning wordt. Meubels worden van binnen naar buiten geplaatst. Het avondeten wordt regelmatig in de veranda genuttigd. En voor je het weet is het een ruimte waar je dagelijks te vinden bent. Een plek die voelt als thuiskomen. Een plek van volledige privacy zo achter aan het huis en met een heerlijke open blik naar de tuin. Een aanbouwveranda levert dus een flinke meerwaarde op voor de waarde van je woning. Ook bij een eventuele verkoop van de woning.

Uitzicht vanuit aanbouwveranda

Maatwerk aanbouwveranda

Maak je aanbouwveranda zo groot en luxe als je zelf wilt. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Zo is hier gekozen voor glazen schuifwanden, dimbare binnen- en buitenverlichting en stoere steellook ramen. Uiteraard wordt er altijd meegedacht, elk huis en elke plek is natuurlijk uniek. Zo is hier de hoogte van de veranda afgestemd op de deuren van het huis. 

Aanbouwveranda met glazen schuifwanden

Glazen schuifdeuren

Zet de glazen schuifdeuren open en je hebt het gevoel dat je buiten zit. Dankzij deze grote schuifdeuren en de steellook ramen heb je ook in de winter dat echte buitenleven gevoel. Buiten en binnen worden op deze manier nog meer één geheel. 

Aanbouwveranda met glazen schuifwanden              Aanbouwveranda inrichting

Steellook ramen

De steellook raammodules geven een stoere look en feel aan de veranda. Het raamprofiel is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is hier gekozen voor een enkele ruit aan de bovenzijde van het raam. Op deze manier kun je zelf je eigen stempel drukken op je buitenverblijf. 

Aanbouwveranda met steellook ramen

Houten aanbouwveranda aan woning?

Droom je al even van een aanbouwveranda in jouw tuin? Laat het dan niet bij fantaseren blijven, maar neem contact op en zo maken we samen met een Trendhout dealer een mooi plan op basis van jouw wensen. Voor je het weet geniet jij ook dagelijks van je aanbouwveranda.