23 nov '18

Op maat ontworpen Poolhouse

Een buitenverblijf van Trendhout kan geheel naar wens worden samen gesteld. Dat toont dit binnenkort te realiseren Poolhouse wel aan. Zo wordt binnenkort een ideale plek bij het zwembad in de tuin gerealiseerd. Om te schuilen op een warme zomerdag, of het nou voor de warme zon of voor het onverwachte zomerbuitje is.

3D tekening van buitenverblijf op maat

Na het zorgvuldig in kaart brengen van alle wensen van de klant, werd een 3D tekening gemaakt van de overkapping bij het zwembad. Zo krijgt de klant een goed beeld van hoe zijn Poolhouse eruit komt te zien. Voor dit buitenverblijf Poolhouse werd gekozen voor een combinatie van een plat dak en een zadeldak. Maar er zijn vele varianten mogelijk.

Stevige constructie van Douglas hout

Het buitenverblijf Poolhouse is een op maat gemaakte overkapping, met pen gat en zwaluwstaart verbindingen. Dit is een unieke en authentieke methode om constructies van Douglas hout te monteren. De dragende delen bestaan uit onbehandeld geschaafd Douglas hout. Zwart gespoten potdeksel planken vormen de wanden van het Poolhouse. Het grote pluspunt van Douglas hout is dat een erg duurzame houtsoort is en zelfs onbehandeld lang meegaat. Douglas hout is een echt natuur product en geeft het buitenverblijf zijn authentieke en rustieke karakter.

Tuinhuis op locatie gebouwd

Maatwerk was het uitgangspunt bij dit binnenkort te bouwen Poolhouse. Het buitenverblijf bij het zwembad wordt door een ervaren team van monteurs op locatie opgebouwd. Heb je ook interesse in een op maat gemaakt buitenverblijf of Poolhouse? Neem dan contact op met een van de dealers van Trendhout om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Fotogallerij