10 mrt '21

Nieuwe Trendhout catalogus 2021

Op zoek naar inspiratie voor een buitenverblijf, veranda, kapschuur of overkapping?

Achter de schermen is er de afgelopen maanden onwijs hard gewerkt. En het resultaat mag er zijn: vol trots en enthousiasme presenteren wij de nieuwe catalogus van 2021! Een catalogus van maar liefst 264 pagina’s boordevol prachtprojecten van hout. 

Nieuwe Trendhout catalogus 2021

Kapschuren, buitenverblijven, veranda’s en toebehoren

De catalogus huist een uitgebreid overzicht van ons assortiment exclusieve buitenverblijven. Verwacht nog meer inspiratie, prachtige projecten en productoverzichten. Of het nu gaat om een aanbouwveranda, kapschuur, poolhouse of een gastenverblijf, je wilt een buitenverblijf wat charme en sfeer uitstraalt. Oftewel, onverwoestbare houten producten met karakter. 

Ook vind je in de nieuwe Trendhout catalogus alle details en specificaties van onze producten: zoals kleuren, afmetingen en prijzen. 

In deze 2021 editie vind je onze vertrouwde producten, maar ook een aantal nieuwkomers waaronder de Steel Look raam module met dubbele deuren.

Kortom, gegarandeerd inspiratie. 

Vraag vrijblijvend de catalogus aan

Aan het oriënteren op een houten buitenverblijf? Vul hier het aanvraagformulier direct in en wij zullen de catalogus geheel vrijblijvend jouw kant op sturen. Of bel ons op 0525–63 12 21. 

Let op, deze catalogus kan je inspireren.