23 sep '20

Louvre: Douglas houten shutters voor de veranda

Fijne beschutting en een zacht zuchtje wind. Genieten van het exclusieve buitenleven, van vroeg in het voorjaar tot laat in het najaar. Louvre wandmodules maken de terrasoverkapping of veranda lekker licht. En je geniet ook nog eens van de ventilerende werking.

Overkapping met houten shutters

Afscheidingswand in overkapping

De louvre module geeft je overkapping direct sfeer. De houten lamellen, ook wel bekend als houten shutters, aan de zijkanten van je overkapping geven je extra privacy. Het minimalistische design oogt strak en tijdloos en valt daarmee met ieder type buitenverblijf te combineren. Bij een landelijke overkapping zorgt een louvre wand bijvoorbeeld voor een moderne touch.

Douglashouten shutters in overkapping

Spel van schaduw en licht

De louvre wandmodules halen het daglicht naar binnen en geven de veranda zo een open gevoel. Tevens functioneren ze perfect als zonwering in de zomer doordat het felle zonlicht mooi getemperd wordt. Ze creëren een samenhang van schaduw en licht. 

Overkapping met louvrewand

Louvre module op maat

De louvre wandmodule is gemaakt van Douglas hout en wordt als bouwpakket geleverd. De houten lamellen in deze louvre module zijn vaststaand en gemakkelijk zelf op maat te maken. Het geheel is zo gemaakt dat het moeiteloos in elkaar te zetten is.

Louvre module in zwart

In welke kleuren zijn de louvre modules verkrijgbaar?

Trendhout levert producten ook gespoten in een door jouw gewenste kleur. Het op kleur leveren van producten is alleen mogelijk bij gedroogd hout. In onze moderne spuiterij wordt het product vooraf rondom twee keer gespoten. Voor een afgewerkt eindresultaat dien je het na het spuiten nog eenmaal zelf na te behandelen. 

Ook interesse in een douglas houten veranda met shutters?

Bekijk dan eens onze catalogus voor meer inspiratie, deze is hier vrijblijvend aan te vragen. Of neem contact op met één van onze Trendhout dealers. Er zit altijd wel een Trendhout dealer bij jou in de buurt.

Fotogallerij