04 mei '20

Buitenverblijf met plat dak bij woonboerderij

Een zonnige dag in het mooie Friesland. De eigenaren van een woonboerderij miste een plek die ze voor zichzelf konden gebruiken. Ga eens na, je bent nooit een moment alleen. Het huis en de tuin wordt altijd gedeeld. Een moment voor jezelf is er dan niet bij. 

Eigen plek met privacy

Er was behoefte aan een eigen plek. Een plek waar je echt even de privacy hebt en je je terug kunt trekken van het drukke bestaan. Een plek om uit te waaien, een boek te lezen, nog wat te werken. Of om gewoon in het vergezicht staren. Een plek die je tweede woonkamer wordt, waar het voelt als echt thuiskomen van werk.

Siena buitenverblijf met zwarte potdekselwanden

Model Siena

Dit buitenverblijf met plat dak is van het model Siena. Hier is gekozen om de buitenzijde met zwarte potdekselplanken te bekleden. De binnenlook en feel van het buitenverblijf is naturel gehouden. Douglas hout heeft van nature een warme uitstraling en dat komt hier mooi tot uiting. Het geheel geeft een mooi contrast. 

Authentieke details

Het Siena buitenverblijf is erg populair, aangezien het model beschikbaar is in verschillende varianten. Deze versie is rondom voorzien van authentieke houten klossen in de overstek. Met een overstek verbreed je de dakrand van het buitenverblijf. Daarnaast zijn ze natuurlijk ook sfeervolle details. 

Glazen schuifdeuren

Aangezien het buitenverblijf hier deels op de open vlakte staat is er gekozen voor glazen schuifwanden. Het beste wapen tegen de wind, zonder daarmee in te perken op het weidse uitzicht. En in een handomdraai schuif je ze deels of weer volledig dicht wanneer het weer dit toelaat. Volledig weggeschoven nemen de glazen schuifdeuren nauwelijks ruimte in beslag. Zelfs de onderrail is mooi verzonken in de grond. Met glazen schuifdeuren maak je van je buitenverblijf of overkapping een ruimte waarin je het hele jaar door kunt genieten van het buitenleven.

Ook op zoek naar een eigen plek met privacy om tot rust te komen? Je kunt ons altijd e-mailen of bel (0525) 63 12 21 voor een Trendhout dealer bij jouw in de buurt. Onze dealers denken graag met je mee en er zit er altijd wel één bij jou in de buurt.

 

 

Fotogallerij