22 jul '20

Creëer nu uw eigen buitenverblijf in onze 3d app!

 

>> Klik hier: Ga naar onze 3D app <<


Moeite om je (droom)buitenverblijf voor je te zien? Maak het beeldend met een 3D impressie. Door middel van de Trendhout 3D-app kun je zelf snel én vakkundig een prijsopgave maken, compleet met 3D impressie. Deze unieke beleving maakt het mogelijk om virtueel je buitenverblijf te ervaren. Maak het beeldend, dan weet je precies wat je kunt verwachten!

Trendhout 3D app

Door middel van deze Trendhout app kan een model voorzien worden van alle mogelijke opties zoals wanden, ramen, deuren, steel look en glazen schuifwanden. Ook kun je alle vormen van fundering tot en met dakbedekking aan het gekozen model toevoegen. Uiteraard kun je ook je gewenste kleur(en) kiezen. De video hieronder laat mooi zien hoe onze app werkt. 

 

                 

3D impressie

Met een 3D impressie zie je direct hoe je kapschuur, veranda of overkapping er uit komt te zien. Wanneer je stapsgewijs door alle onderdelen gelopen bent is het buitenverblijf volledig in kaart gebracht. 

3D impressie buitenverblijf

Experimenteer met kleur

Twijfel je welke kleur het beste past bij je buitenverblijf? Met één klik op de knop pas je het gemakkelijk aan. Ga bijvoorbeeld eens na of het mooi is om de binnenkant een andere kleur te geven ten opzichte van de buitenkant. Alles is mogelijk en de Trendhout 3D app geeft je alle vrijheid om te experimenteren. 

3D impressie buitenverblijf

Wil jij ook je buitenverblijf idee tot leven zien komen? Ga dan naar trendhoutapp.nl en ga direct aan de slag! Liever samen met één van onze dealers een ontwerp maken? Dat kan natuurlijk ook. Neem dan contact met ons op en we helpen je naar één van onze dealers die in het bezit is van de Trendhout 3D app.

Fotogallerij