veranda met schuur

Veranda met schuur

Een veranda met schuur is de perfecte combinatie om berging en een fijne zitplek met elkaar te kunnen combineren. Bent u op zoek naar een unieke veranda? Bij Trendhout kunt u uw veranda met schuur zelf ontwerpen met onze 3d app. Zo weet u zeker dat de veranda aan uw wensen voldoet en perfect past in uw tuin.

Stel veranda samen!

Veranda overkapping kopen

Zoals we al zeiden is een veranda met schuur de perfecte combinatie om meer ruimte te creëren. De veranda kan worden gebruikt als een heerlijke plek om met vrienden en familie samen te komen. Terwijl de schuur een geschikte plek is om (tuin)spullen in op te bergen. Omdat zowel de veranda als schuur aan elkaar gevestigd zijn, wordt er één geheel gecreëerd in uw tuin. Mocht u er voor willen kiezen om beide onderdelen apart van elkaar te trekken in de tuin, ook dan kunt u voor beide een ontwerp maken! U kunt uw veranda overkapping na het ontwerpe kopen bij één van onze dealers bij u in de buurt. Hierdoor kunnen we uw veranda met schuur snel leveren. 

Veranda overkapping bouwen

Met onze 3d app maken we het mogelijk om uw veranda overkapping met schuur volledig op maat te laten ontwerpen. We hebben een tal van basismodellen die u als basis kunt gebruiken voor een veranda met schuur. Dit maakt het wellicht net wat eenvoudiger om ergens te beginnen. Mocht u de veranda overkapping met schuur toch anders willen, dan staan we bij Trendhout ook voor u klaar met een maatwerk ontwerp.

Het ontwerp van uw veranda overkapping met schuur krijgt u geleverd met een nummertekening. Hierdoor is het bouwen van uw veranda overkapping eenvoudig en snel! 

Veranda bouwen

Bij Trendhout geloven we in de kracht van hout. Het is stevig en duurzaam materiaal dat ook nog eens een prachtige uitstraling heeft in uw tuin. Daarom vindt u in ons assortiment veranda’s van douglas hout en eikenhout. Mocht u meer inspiratie willen voor een veranda met schuur die u kunt bouwen. Bekijk dan ook eens de veranda’s die we al waar hebben mogen maken!

Ontwerp uw veranda met schuur!

Middels onze 3d app kunt u eenvoudig uw veranda met schuur ontwerpen. Door ons grote netwerk hebben we dealers in het hele land die uw veranda snel kunnen leveren. Neem daarom snel een kijkje in onze 3d app en ontwerp zelf uw veranda met schuur!

 

Stel veranda samen!