Veranda aan huis

Veranda aan huis

Een uitbreiding van uw woning door een veranda aan huis. Trendhout maakt het mogelijk om het hele jaar door te kunnen genieten van uw buitenplek. Deze vorm van uitbreiding is een veelvoorkomende manier om meer woonruimte te creëren. Een overkapping aan het huis vast kan worden gebruikt als een plek om te eten, te ontspannen of te socialiseren met vrienden en familie. Het is ook een geweldige plek om planten en bloemen te kweken, vooral als u niet veel buitenruimte hebt.

Stel veranda samen!

 

Creëer meer woonruimte met een houten overkapping aan huis vast

De perfecte manier om het woongenot te optimaliseren is door een houten overkapping aan huis te plaatsen. Hierbij kunt u zelf het formaat, materiaal en uitstraling bepalen. Een absolute toevoeging als u het hele jaar wilt genieten van het buitenleven, zonder dat u rekening hoeft te houden met weersomstandigheden. In onze 3d app kunt u zelf uw veranda aan huis ontwerpen.

Veranda aan huis hout

Een overkapping van hout is perfect om aan uw huis vast te bouwen. Door de juiste afmetingen te kiezen zorgen we er graag voor dat er een passend bouwpakket uw kant op komt. U kunt deze houten overkapping aan huis vast bijvoorbeeld gebruiken voor extra woonruimte aan uw woonkamer. Ook wordt er in veel gevallen gekozen voor een overkapping als uitbreiding van de keuken! 

Dichte veranda aan huis

Door het grote assortiment staan we graag voor u klaar met de juiste veranda die aan uw huis vast kan worden gebouwd. Een houten overkapping kan bijvoorbeeld perfect worden gebruikt als veranda. U kunt daarbij ook gaan voor een dichte veranda aan huis. Hierbij kunt u denken aan een veranda aan uw woning of garage. Hierdoor haalt u het buitenleven naar binnen door een heerlijke dichte plek te creëren die onderdeel is van uw tuin.

 

Houten overkapping aan huis met lichtstraat

Een houten overkapping aan huis kan donker aanvoelen. In dit geval is een houten overkapping met lichtstraat aan uw huis een goede oplossing. Hierbij wordt er een raam geplaatst aan de bovenkant van uw veranda, wat zorgt voor meer lichtinval gedurende de dag. In de avond wordt het daglicht omgezet in een prachtige sterrenhemel die u vanuit uw  houten overkapping aan huis met lichtstraat kan zien. In onze 3d app kunt u zelf uw veranda aan huis samenstellen en eventueel de lichtstraat toevoegen.

 

Veranda aan woning

Kiest u voor een veranda aan uw woning? Dan is het belangrijk om rekening te houden met de aanbouwhoogte. Let hierop welke hoogte geschikt is voor uw glazen pui om de veranda aan vast te bouwen. Wanneer u deze informatie heeft kunt u eenvoudig uw veranda aan uw woning zelf samenstellen in de 3d app. 

 

Veranda aan garage

Een andere mogelijkheid voor het uitbreiden van het woongenot is door een veranda aan uw garage te plaatsen. U kunt ervoor kiezen om hiermee mee garage ruimte creeren, doordat een stuk tuin betrokken wordt aan uw garage. Het kan natuurlijk ook zijn dat de veranda aan uw garage zal dienen voor een plek om te ontspannen. 

Stel nu uw veranda aan huis samen!

Bij Trendhout streven we naar een veranda die perfect aan uw woning past en in uw stijl wordt geleverd! Daarom hebben wij een 3d app ontwikkeld waarin u uw eigen houten veranda volledig op maat kan ontwerpen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op door te mailen naar info@trendhout.nl. Stel vandaag nog uw veranda aan huis samen!

 

Stel veranda samen!