Op alle buitenverblijven inclusief toebehoren! Klik š”š¢šžš« voor meer informatie.
Houten overkapping Palermo 5500×3700 – Moderne tuinkamer
Moderne tuinkamer

Palermo 5500×3700 – Maatwerk

Ontdek het maatwerk buitenverblijf van Trendhout: Palermo. Dit moderne houten tuinkamer is iets aangepast ten opzichte van het standaardmodel. De voorste paal is subtiel naar links verplaatst, waardoor een grotere overspanning ontstaat. Dit creƫert niet alleen een ruimtelijk gevoel, doordat een grote opening ontstaat nadat de glazenschuifwanden opzij zijn geschoven.

De glazenschuifwanden voegen een extra dimensie van veelzijdigheid toe aan deze moderne tuinkamer. Deze kunnen moeiteloos achter de eigentijdse verticale louvre geplaatst worden, waardoor je de flexibiliteit hebt om de ruimte af te sluiten of te openen op basis van het weer en je stemming.

En laten we niet vergeten, deze tuinkamer wordt nog gezelliger met de aanwezigheid van een houtkachel. Stel je voor dat je in een warme en sfeervolle omgeving kunt ontspannen, ongeacht het seizoen.

modern-zwarte-tuin-overkapping-palermo-5500x3700-verticale-louvre-eiken-planken-interieur-overkapping-Trendhout--
modern-zwarte-tuin-overkapping-palermo-5500x3700-houten-tuinkamer-modern-stijl-met-glazen-schuifdeuren-op-maat-Trendhout--
modern-zwarte-tuin-overkapping-palermo-5500x3700-verticale-louvre-met-eiken-wanden-sponningplanken-Trendhout--
Heb je een vraag?

Ben je geĆÆnteresseerd in een Palermo 5500×3700 – Moderne tuinkamer maar heb je nog aanvullende vragen? Onze deskundige dealers beantwoorden deze graag!

modern-zwarte-tuin-overkapping-palermo-5500x3700-verticale-louvre-met-glazen-schuifdeuren-op-maat-Trendhout--
modern-zwarte-tuin-overkapping-palermo-5500x3700-houten-tuinkamer-modern-met-houtkachel-led-verlichting-Trendhout--

Wil je een Palermo 5500×3700 – Moderne tuinkamer kopen?

“Wij kregen in de showroom een deskundig advies over de verschillende buitenverblijven”
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-binnen-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen

Door heel Nederland hebben wij een groot netwerk met tientallen Trendhout dealers die een mooie showroom hebben. Hierbij kun je denken aan een overdekte of een buitenshowroom. Veel van onze showroomdealers hebben meerdere modellen opgesteld staan, zodat je als klant hier ook het verschil kunt zien tussen de verschillende modellen en vormgevingen.

Wanneer je geĆÆnteresseerd bent in een Trendhout buitenverblijf, dan is er altijd een lokale dealer die je van de juiste informatie over onze buitenverblijven kan voorzien, en je kan begeleiden met jouw aankoop. Via onze 3D app word je automatisch aan je dichtstbijzijnde dealer gekoppeld. Ook voor uw vragen wat betreft maatwerk/ het op maat maken van een Palermo kunt u bij Trendhout of bij een lokale Trendhout dealer terecht.

Ga naar 3D app