douglas-houten-schuur-met-overkapping-poolhouse-technische-ruimte-bij-zwembad-trendhout-zadeldak-en-plat-dak

Poolhouse

Houten poolhouses: luxe toevlucht met een warm karakter

We hebben een uitgebreid en indrukwekkend assortiment aan houten overkappingen zoals poolhouses. Naast onze honderden standaard modellen bieden we ook de mogelijkheid voor maatwerk overkappingen. Ons deskundige team kan een buitenverblijf op maat creëren die volledig aansluit bij jouw wensen. We streven ernaar om jouw buitenruimte te verrijken met hoogwaardige en op maat gemaakte oplossingen.

Wat is een poolhouse?
Een perfecte plek voor een poolparty of barbecue
Trendhout-luxe-eiken-douglas-poolhouse-bij-zwembad-poolhouses-landelijke-of-modern-laten-bouwen-prijs-bouwpakket-Blaricum
douglas-houten-schuur-met-overkapping-poolhouses-van-hout-technische-ruimte-bij-zwembad-trendhout
douglas-houten-schuur-met-overkapping-poolhouse-technische-ruimte-bij-zwembad-trendhout-zadeldak-laten-bouwen
Trendhout-poolhouse-zwembad-douglas-houten-overkapping-met-glazen-schuifdeuren-Eemnes
hoekmodel-schuur-met-overkapping-landelijk-poolhouse-tuin-met-schuine-hoek-overkapping-op-maat

Als je op zoek bent naar manieren om jouw zwembad-ervaring te verbeteren, dan is een poolhouse wellicht iets voor jou. Een poolhouse is een overdekte ruimte bij jouw zwembad waar je kunt ontspannen, verfrissen en genieten van het buitenleven.

Poolhouses zijn er in verschillende maten en stijlen, van kleine eenvoudige gebouwen tot grotere en meer luxueuze binnenruimtes. Ze zijn vaak uitgerust met comfortabele zitplaatsen, badkamers, kleedkamers, douches en opslagruimte voor zwembadapparatuur. Sommige poolhouses hebben ook een keuken of bar, waardoor ze de perfecte plek zijn voor een poolparty of barbecue.

De weg naar jouw droom poolhouse begint bij de keuze voor een daktype. Kies vervolgens je favoriete uitvoering en ontwerp deze volledig naar jouw smaak en wens in onze 3D app!

Wil je zelf een poolhouse gaan bouwen?
Zelf bouwen, kosten besparen, genieten maar!
Trendhout-luxe-tuinkamer-glazen-schuifdeuren-poolhouse-kopen-landelijke-stijl-Voorschoten
landelijke-douglas-in-kleur-gespoten-houten-overkapping-poolhouse-laten-bouwen-bouwpakket-Trendhout-Siena-Zwolle-met-steel-look
Trendhout-houten-poolhouses-overkapping-in-tuin-laten-bouwen-of-als-bouwpakket-Trendhout-Siena-Zwolle-met-steel-look
douglas-houten-overkapping-lounge-plek-in-bosrijke-tuin-poolhouse-bij-zwembad-trendhout-zadeldak-en-plat-dak-trendhout

Met het premium bouwpakket van Trendhout kun je zelf je poolhouse opbouwen. Door zelf aan de slag te gaan, bespaar je flink op de arbeidskosten. Dat geld kun je vervolgens uitstekend gebruiken om je houten buitenverblijf sfeervol in te richten.

In onze 3D app kun je na het ontwerpen van je poolhouse meteen de meerprijs zien voor het laten plaatsen van dit houtbouwproject. Als je niet zeker bent van je bouwvaardigheden, kun je altijd overwegen om de montage door Trendhout of een lokale Trendhout-dealer te laten doen.

Kies je voor een landelijke of modern ontwerp?
Modern of landelijk, kies het perfecte poolhouse voor jouw stijl
poolhouse-kapschuren-douglas-houten-kapschuur-de-hoeve-xl-7700-douglas-met-schuur-met-overkapping-trendhout
poolhouse-douglas-kapschuur-trendhout-de-stee-9800x4250-houten-kapschuren-met-overkapping-laten-bouwen
Trendhout-moderne-strakke-tuinkamer-poolhouse-met-schuif-deuren-overkapping-moderne-stijl-Verona-Blaricum
landelijke-douglas-houten-overkapping-poolhouse-laten-bouwen-bouwpakket-Trendhout-Siena-6400x4150-Zwolle-met-steel-look

Een modern poolhouse straalt doorgaans een strak en minimalistisch ontwerp uit. Het heeft schone lijnen en eenvoudige vormen, en maakt gebruik van moderne materialen zoals glazen schuifdeuren en steel look ramen en deuren. Bij moderne houten poolhouses kun je denken aan modellen zoals de Verona, Capri, Palermo, Palermo XXL en de Refter XL.

Als je op zoek bent naar een meer rustieke uitstraling, kan een landelijk poolhouse de perfecte keuze voor je zijn. Deze constructies zijn vaak verfijnder afgewerkt, vaak met dakoverstekken rondom. Onze modellen met plat dak Toscane, Florence en Siena belichamen allemaal een meer landelijke sfeer.

Naast varianten met een plat dak heb je uiteraard ook de mogelijkheid om te kiezen voor een kapschuur– of zadeldakmodel. Bovendien is het ook mogelijk om iets volledig op maat voor je te ontwerpen en te bouwen.

Vaak is maatwerk helemaal niet nodig!
Ontwerp je eigen houten poolhouse in 3D

Al onze buitenverblijven zijn zelf te ontwerpen in onze uitgebreide 3D app. Stapsgewijs word je meegenomen op weg naar je ideale poolhouse. Probeer het zelf! Kom je er niet uit, vraag ons gerust naar je dichtstbijzijnde Trendhout dealer, zodat je het ontwerpen samen met deze dealer kan doen; inclusief deskundig advies.

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 standaard modellen
Ga naar 3D app