Overkapping tuin modern

moderne houten overkapping

 

Steeds vaker zien we in de architectuur van woning, strakke en moderne ontwerpen. Hierbij heeft Trendhout enkele aansluitende overkappingen ontworpen. Enkele voorbeelden van een moderne tuin overkapping is het model Verona en Palermo.

Deze modellen zijn door Trendhout voorzien van strakke afwerkingen, dit zorgt ervoor dat dit uitstekend staat bij een modern huis zoals een kubistische woning. De ontwerpafdeling van Trendhout is er in geslaagd om diverse overkappingen te ontwerpen die perfect aansluiten bij strakke en moderne tuinen en woningen. 

Stel moderne overkapping samen!

Een overkapping in de moderne stijl

Veel overkappingen zijn vrij klassiek en landelijk qua vormgeving. Vaak is dit te herkennen aan de uitgewerkte klossen in de dakoverstek. Bij een moderne tuin overkapping worden al deze landelijke details zoveel mogelijk achterwege gelaten.

Hier wordt gekozen voor een strak afgetimmerde overstek. Door middel van Cedar boeidelen of thermisch verduurzaamd hout wordt er een moderne uitstraling gecreëerd. Ook kunt u kiezen voor een model zonder overstekken, onze Palermo-serie heeft rondom geen dakoverstek.

 

Wat zijn de voordelen van moderne tuinhuizen met overkapping?

De vraag naar moderne tuinhuizen met overkapping is groot. In veel gevallen is die vraag ook eenvoudig te verklaren. Men is op zoek naar een ruimte om spullen in op te bergen en daarnaast zoekt men naar een buitenruimte om heerlijke te kunnen ontspannen.

 

Een combinatie van een modern tuinhuis met overkapping is dat ideaal. Groot voordeel is natuurlijk dat je er een mooie eenheid van maakt. Door het te combineren van beide wordt voorkomen dat twee losse bouwwerk zorgen voor een onsamenhangend geheel in uw tuin.

 

Kan een moderne overkapping aan huis worden gebouwd? 

U bent in bezit van een moderne woning en heeft de wens om een tuinkamer te creëren, welke vanuit de woning bereikbaar moet zijn. De keuze voor een moderne overkapping aan uw huis is dat een verstandige. Trendhout heeft een aantal standaard modellen overkapping, maar er zijn ook mogelijkheden om een strakke overkapping op maat te laten maken.

 

Een overkapping aan huis zorgt voor een mooi aansluiting tussen uw woning en uw tuin.

In de praktijk zal er hierdoor in veel meer jaargetijden gebruik van gemaakt worden, door de overkapping af te sluiten met glazen schuifdeuren kunt als snel aangenaam zitten onder de overkapping aan uw huis.

 

Stel moderne overkapping samen!

 

Is een moderne schuur met overkapping mogelijk?

De combinatie van een moderne schuur en overkapping wordt veel gevraagd. Trendhout heeft tientallen verschillende standaard modellen, deze kunt u in onze 3d app heel eenvoudig samenstellen. U heeft daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor een kleine schuur of juist een grotere schuur, hetzelfde geldt voor de overkapping. 

 

Door uw moderne schuur en overkapping zelf samen te stellen kunt u uw eigen touch eraan geven. U kunt kiezen uit verschillende moderne wanden zoals sponningplanken of verschillende soorten Rhombus profielen. Met elke modern wand afwerking zorgt u voor een specifieke uitstraling, geadviseerd wordt om het goed op de omgeving en woning af te stemmen.

 

Wat is de beste overkapping in de strakke stijl: modern? 

Trendhout produceert jaarlijks honderden overkappingen, kapschuren en tuinkamers. Een groot gedeelte hiervan is een tuin overkapping met een strakke en modern stijl. Een overkapping kan gebruikt worden om spullen of fietsen onder te zetten. In de meeste gevallen worden de overkappingen gebruikt om heerlijk te kunnen ontspannen. 

 

Ontspanning is mogelijk door een mooie loungeset of eettafel onder uw moderne overkapping te zetten. Door uw overkapping afsluitbaar te maken met steellook ramen of glazen schuifdeuren kunt u er zelfs een heerlijke tuinkamer van maken. 

 

De toepassing van een moderne houten veranda

Een moderne houten veranda kan bij veel woningen een prachtige oplossing zijn om meer leefruimte te creëren. Een veranda met een moderne stijl wordt vaak toegepast bij de strakkere woningen of villa’s. Echter zien we dat dit door architecten ook steeds vaker wordt toegepast bij hele landelijke woningen, boerderijen bijvoorbeeld. 

 

Door te kiezen voor iets afwijkends kan er juist een opvallend accent ontstaan. Hierdoor zal de moderne houten veranda er echt uit springen. Mocht u liever voor een landelijke aanbouw veranda gaan, dan kunt u kiezen voor ons model Lucca.

 

Het gebruik van een modern tuinhuis met overkapping

Op zoek naar een modern tuinhuis met overkapping? Trendhout heeft een breed assortiment waar u terecht kunt voor een modern buitenverblijf. Het tuinhuis kunt u gebruiken om heerlijk met vrienden of familie te ontspannen, maar het kan ook gebruikt worden om uw tuinspullen of winterbanden in op te slaan. 

 

Een modern tuinhuis om in te zitten is helemaal ideaal als er een tuin overkapping aan zit.

Door middel van dubbele deuren kunt u eenvoudig het afgesloten gedeelte en het overkapping gedeelte samenvoegen tot een heerlijk buitenverblijf om te genieten.

 

Stel moderne overkapping samen!