Kapschuur op maat

Maatwerk kapschuur van Douglas

Trendhout staat al tientallen jaren bekend om ons programma op het gebied van douglas en eikenhouten kapschuren. Binnen ons assortiment hebben we veel verschillende modellen kapschuren en afmetingen. Deze modellen zijn eenvoudig in onze 3d app samen te stellen. 

Mocht u net een andere afmetingen nodig hebben, bent u ook bij Trendhout aan het juist adres.
Een maatwerk kapschuur kan ook door Trendhout gerealiseerd worden. Bij een maatwerk houten kapschuur heeft u de mogelijkheid om dit als bouwpakket te laten leveren of dit door Trendhout of een specialistisch Trendhout dealer te laten monteren.

 

Stel kapschuur op maat samen!

 

Een bouwpakket voor uw kapschuur op maat

Trendhout heeft een groot assortiment met standaard basismodellen houten kapschuren. In veel gevallen is het dus niet nodig om een kapschuur op maat te laten maken. Trendhout kan u een kapschuur op maat ook als bouwpakket aanleveren. 

Bij een gespecialiseerde Trendhout dealer kunt u eenvoudig uw wensen doorgeven, hierop wordt dan door Trendhout een passende offerte gemaakt. Bij een prijsakkoord wordt de douglas kapschuur op maat voor u uitgetekend in ons 3d programma. Na akkoord op de tekening, wordt het bouwpakket van de kapschuur voor u op maat gemaakt in de moderne productiehal van Trendhout.

 

Is een vergunning nodig voor een kapschuur?

In veel gevallen mag een kapschuur op maat vergunningsvrij gebouwd worden. Veelal is het van belang dat het dan in de achtertuin gerealiseerd wordt en dat er geen aangrenzende wegen naast uw tuin liggen. In deze gevallen zijn de regels vaak net wat anders wat betreft het vergunningsvrij bouwen.

In deze bijlage vindt u een duidelijke omschrijving van een aantal regels wat betreft het vergunningsvrij bouwen. Ook kunt u altijd navraag doen bij de afdeling Bouw in uw plaatselijke gemeente. In bepaalde gevallen kan de gemeente het noodzakelijk vinden dat u een vergunning moet aanvragen voor uw te bouwen kapschuur.

 

Wat is de constructie van een kapschuur op maat

Trendhout ontwikkelt standaard kapschuren, echter ook voor een kapschuur constructie op maat kunt u bij ons terecht. Een kapschuur constructie op maat is vrij complex om zelf te maken, daarom kiezen veel doe-het-zelvers ervoor om de constructie van de kapschuur prefab aan te laten leveren. Dit geeft een uitstekende basis voor de verder opbouw van de kapschuur.

 

Daarnaast is het gegarandeerd exact op de juiste maatvoering, voorzien van alle verbindingen en daardoor heel snel op te bouwen voor een timmerman. De nauwkeurigheid, degelijkheid en snelle bouwtijd is voor veel opdrachtgevers voldoende reden om een kapschuur constructie op maat door Trendhout te laten maken.

 

Stel kapschuur op maat samen!