Kapschuur bouwpakket

Kapschuur bouwpakket

Trendhout produceert jaarlijks duizenden hoogwaardige bouwpakketten. Hierbij kunt u denken aan douglas of eiken kapschuren, overkapping & houten schuren.  Op het gebied van douglas kapschuren hebben we een uitgebreid assortiment met vele verschillende modellen en afmetingen. U heeft de keuze uit enkele honderden standaard kapschuren welke allemaal als kapschuur bouwpakket bij u geleverd kunnen worden.

 

Een douglas kapschuur bouwpakket van Trendhout is een premium bouwpakket, dit is een groot verschil met veel andere aanbieders op het internet. Onze bouwpakketten zijn voorzien van alle verbindingen en als geheel op maat gezaagd. Dit geeft een groot voordeel ten opzichte van een bouwpakket waarbij losse palen en balken worden geleverd zonder enige bewerking.


Stel kapschuur samen!

Kapschuur constructie

Bij Trendhout bent u ook aan het juiste adres voor een kapschuur constructie. Een constructie is vrij complex om zelf te maken, daarom kiezen veel doe-het-zelvers ervoor om de constructie van de kapschuur prefab aan te laten leveren. Dit geeft een uitstekende basis voor de verdere opbouw van de kapschuur.

 

Daarnaast is het gegarandeerd exact de juiste maatvoering, voorzien van alle verbindingen. Waardoor het eenvoudig en snel op te bouwen is voor een timmerman. De nauwkeurigheid, degelijkheid en snelle bouwtijd is voor veel opdrachtgevers voldoende reden om een kapschuur constructie door Trendhout te laten maken.

 

Douglas kapschuur bouwpakket


Trendhout produceert voor het grootste gedeelte douglas bouwpakketten. Een toenemende vraag naar duurzame en degelijke kapschuur bouwpakketten is bij Trendhout dan ook merkbaar. Een douglas kapschuur bouwpakket wordt onderdeel voor onderdeel in onze moderne productiehal gemaakt. Bij maatwerk worden onderdelen voorzien van een nummer, die nummers zijn dan weer overeenkomstig met een nummer tekening.

 

Door de nummering volgens de tekening te volgen is uw kapschuur bouwpakket dus eenvoudig en snel te monteren.
Alle benodigde bevestigingsmaterialen om het douglas kapschuur bouwpakket op te bouwen worden meegeleverd in het bouwpakket.

 

Houten kapschuur bouwpakket 

De houten kapschuur bouwpakketten zijn in verschillende uitvoeringen te krijgen.
Trendhout biedt voor de gehele markt diverse mogelijkheden. In de houten kapschuur hebben we gunstig geprijsde modellen en duurdere exclusieve modellen. In onze unieke 3D app vindt u diverse modellen en afmetingen.

Wij produceren ook eiken kapschuur als bouwpakket. Een eiken kapschuur constructie wordt op maat voor u gemaakt en als premium bouwpakket aangeleverd. Alle houtverbindingen zijn op onze robot voorbereid waardoor het houten overkapping bouwpakket eenvoudig te monteren is. 

 

Bouwpakket kapschuur prijs

 

Trendhout heeft diverse basismodellen kapschuren. Hierbij kunt u denken aan de volgende kapschuur modellen:  de Hofstee – De Hoeve – De Stee – De Heerd – de Deel.

Qua prijs zullen deze verschillende modellen verschillend zijn, dit heeft te maken met de verschillende afmetingen en dus verschil in benodigde basismaterialen om de kapschuur te maken.

 

Bij kleinere modellen zoals de Deel wordt lichtere materialen gebruikt dan bij de grote kapschuren zoals een Hofstee of Hoeve XL. Voor alle constructie geldt echter dat er dakpannen op geplaatst kunnen worden. Een Trendhout bouwpakket wordt altijd vervaardigd uit gedroogd en geschaafd douglas, in het kapschuur bouwpakket wordt een hoogwaardige kwaliteit verwerkt waardoor de eindgebruiker heel lang kan genieten van onze kapschuren. Prijzen van een kapschuur kunt u eenvoudig zelf berekenen in onze 3D app.Bouwpakket kapschuur kopen

Waar kunt u een kapschuur bouwpakket kopen? Trendhout heeft door heel Nederland een groot dealernetwerk waar onze bouwpakket gekocht kunnen worden. Met een bouwpakket van Trendhout kunt u ontzettend veel tijd besparen op de montagekosten van een kapschuur.

Alle onderdelen van de overkapping zijn op maat gemaakt. Met een duidelijke handleiding kunt u stap voor stap de bouw ervan uitvoeren. Omdat alle onderdelen voorzien zijn van de juiste noodzakelijke verbindingen zult u zien dat de bouw heel snel zal gaan. Door te kiezen voor een premium bouwpakket van Trendhout houdt u dus de bouwkosten uiteindelijk in eigen hand.

 

Stel kapschuur samen!