Trendhout-douglas-houten-overkapping-met-zonnepanelen-carport-met-schuurtje-op-maat

Houten garage

Ontdek hier jouw ideale houten garage!

We leveren een uitgebreid assortiment van hoogwaardige houten garages. Naast de verschillende standaard ontwerpen, bieden we ook op maat gemaakte oplossingen. Of je nu voor een standaard model gaat of een speciaal op maat ontworpen garage, alle varianten kunnen volledig worden aangepast naar jouw wensen.

Douglas houten garage
Rustieke schoonheid voor een betaalbare prijs
trendhout-carport-aan-huis-douglas-wit-garage-doken

Bij Trendhout vind je een uitgebreid assortiment aan duurzame Douglas garages. De populariteit van een garage van Douglas hout is de laatste tientallen jaren flink toegenomen, mede vanwege de prachtige rustieke uitstraling die het geeft. Daarnaast is een houten garage ook aanzienlijk voordeliger dan een stenen garage. In onze 3D configurator kun je eenvoudig de prijs voor een Douglas houten garage berekenen.

Douglas is populair vanwege zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze houtsoort is relatief duurzaam in vergelijking met onbehandeld vurenhout. De duurzaamheid van onbehandeld Douglas is vele malen hoger dan die van onbehandeld vurenhout.

Je garage kan je uitvoeren met verschillende daktypes:

Eiken houten garage
“De pen-en-gatverbindingen zijn geweldig!”
overkappingen-garage-eiken-schuur-carport-met-riet-gedekte-

Ga je voor exclusiviteit? Dan kun je kiezen voor een garage van eikenhout. Bij Trendhout bieden we eiken buitenverblijven aan met 140 x 140 mm of 190 x 190 mm staanders. De eiken houten garage wordt geschaafd geleverd, wat betekent dat de palen en balken glad afgewerkt zijn.

Als je bijvoorbeeld eiken spanten aan de buitenzijde van je woning hebt of een ander bijgebouw op dezelfde locatie, kan het mooi zijn om dit terug te laten komen in de garage. Door te kiezen voor een eiken garage ontstaat er een mooi samenhangend geheel.

Bij Trendhout kunnen we een eiken houten garage maken met authentieke pen-en-gatverbindingen.

Houten garage met carport
Trendhout-eiken-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Zoeterwoude
Trendhout-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-op-maat-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-prefab-Zoeterwoude

Ontdek de veelzijdigheid van houten garages met carport bij Trendhout. Onze premium bouwpakketten bieden de perfecte oplossing voor het beschermen van jouw voertuig én het creëren van een extra overdekte buitenruimte.

Bij Trendhout zijn de mogelijkheden voor het samenstellen van jouw ideale houten garage met carport eindeloos. Je kunt het ontwerp volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

In de Trendhout 3D app zijn de totale kosten van je ontwerp altijd direct inzichtelijk, wel zo handig!

Houten garage met zolder
Maak optimaal gebruik van jouw houten garage met een praktische zolder
houten-tuinkantoor-op-zolder-houten-schuur-met-overkapping-bouwpakket-Trendhout
grote-douglas-houten-schuur-in-hoekmodel-l-vormig-met-grote-zolder-op-maat
trendhout-hoekmodel-schuur-met-gastenverblijf-tiny-house-garagedeuren-wit-met-zwarte-planken-met-zolder

In onze grotere houten schuren is het mogelijk om een zolder te laten maken. Meestal wordt dit gedaan bij een zadeldak of een kapschuur. Je kunt er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van de schuur te voorzien van een zolder, bijvoorbeeld boven een carport. Een zolder boven een carport is praktisch, omdat de zolder goed bereikbaar is vanaf de garageruimte. Het biedt de mogelijkheid om spullen netjes op te ruimen, zoals zomer- of winterbanden, tuinsets en andere seizoensartikelen.

Vraag onze Trendhout dealers naar de mogelijkheden voor een zolder in jouw houten garage.

Vaak is maatwerk helemaal niet nodig!
Ontwerp je eigen houten garage in 3D

Trendhout staat bekend om het uitgebreide programma op het gebied van houten overkappingen. Binnen ons assortiment bieden we honderden keuzes aan modellen en afmetingen. Ontdek deze diverse modellen en afmetingen eenvoudig met behulp van onze 3D-app, waarmee je jouw ideale houten garage kunt samenstellen!

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 standaard modellen
Wat is het gewicht van zonnepanelen op een garagedak?
Onze standaard modellen zijn sterk genoeg voor het dragen van zonnepanelen
zonnepanelen-kapschuur-trendhout-douglas-groot
houten-carport-dubbele-trendhout-voor-zonnepanelen-met-berging

Het gewicht van zonnepanelen kan variëren, afhankelijk van het type en de grootte van de panelen. Over het algemeen wegen zonnepanelen tussen de 18 en 20 kilogram per vierkante meter, en ze gemaakt zijn van materialen zoals glas, aluminium en koolstofvezel. Sommige panelen van zwaardere materialen kunnen zelfs tot 30 kilogram per vierkante meter wegen.

Daarom is het essentieel dat de constructie van je houten garage voldoende sterkte heeft om dit gewicht te kunnen dragen. Bij veel van onze standaard modellen is dit al het geval, maar het is altijd verstandig om dit te controleren bij je lokale Trendhout dealer. Trendhout biedt je de mogelijkheid om met maatwerk de dakconstructie aan te passen, zodat de overkapping sterk genoeg is om zonnepanelen te dragen.

Hoe een houten garage bouwen?
“Trendhout’s bouwpakket heeft me veel tijd bespaard bij het bouwen van mijn garage”
douglas-pen-en-gat-constructie-gebinten-bouwpakket-douglas-of-eiken-trendhout
Trendhout-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-op-maat-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-prefab-Blaricum
houten-carport-dubbele-trendhout-voor-zonnepanelen-met-berging
landelijke-douglas-houten-overkapping-bouwpakket-toscane-wit-opgeklampte-dubbele-deur-carport-auto-regen
opbouwhandeleidingen-bouwtekeningen-buitenverblijf-montage-zelf-bouwen-bouwpakket-Trendhout

Met een Trendhout bouwpakket wordt het realiseren van een prachtige houten garage een moeiteloze taak. Elk element wordt met precisie op maat gemaakt en voorzien van een uniek nummerlabel door onze geavanceerde CNC-robot. Het zorgvuldig samengestelde bouwpakket wordt rechtstreeks bij jou thuis afgeleverd.

Het bouwen van de garage is daarna een fluitje van een cent, aangezien je simpelweg de juiste nummers op de daarvoor bestemde plek monteert. Dankzij de handige prefab constructie kun je de houten garage razendsnel en zonder gedoe in elkaar zetten. Bij Trendhout zorgen we voor een gegarandeerde topkwaliteit en afwerking, terwijl je bovendien aanzienlijk veel tijd bespaart tijdens het monteren.

Heb je ruimte naast je woning? Dan kan je overwegen om een garage met veranda aan je huis te bouwen.

Welke deuren voor een houten garage?
Maak een stijlvolle entree – kies voor houten garage deuren van Trendhout
houten-carport-zonnepanelen-toscane-opgeklampte-deur-dubbel-maatwerk
garage-met-carport-met-dubbele-houten-garage-deuren-opgeklampte-douglas-dichte-deuren-met-hengen-wit
douglas-houten-stapeldorpel-deuren-dubbel-en-enkel-trendhout
Trendhout-grote-douglas-houten-garage-met-overkapping-carport-garage-deuren-zwarte-wanden-op-maat-bouwen-bouwpakket-Zadeldak-XXL-Blaricum
plaatdeur-sfeer-wit-zwart-okoume-aluminium

Hoewel elektrische garagedeuren vaak de voorkeur krijgen bij houten garages, merken we een groeiende trend waarbij opdrachtgevers juist kiezen voor prachtige houten garagedeuren. Deze keuze zorgt ervoor dat de deuren naadloos aansluiten bij de uitstraling van de houten garage, waardoor het geheel een harmonieus en natuurlijk uiterlijk krijgt.

Bij Trendhout hebben we ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verschillende garagedeuren. Ons assortiment omvat enkele deuren en dubbele garage deuren van hoogwaardig Douglas hout, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Daarnaast bieden we ook premium kwaliteit meranti garagedeuren aan, voor wie een nog luxere uitstraling wenst.

Garage met zwarte wanden
Ga voor een fraaie uitstraling!
houten-carport-trendhout-zadeldak-overstek-groot-2
Trendhout-douglas-houten-overkapping-op-maat-of-maatwerk-tuinkamer-aan-huis-of-woning-landelijke-stijl-met-carport

Veel houten garages krijgen een prachtige afwerking met zwarte wanden. Soms wordt zelfs de hele constructie zwart of wit gespoten. Vaak kiezen mensen voor een onbehandelde Douglas of eiken constructie, waarbij de natuurlijke houtkleur mooi contrasteert met de zwarte wandplanken.

Bij Trendhout bieden we zwarte wanden aan voor onze buitenverblijven. Deze wanden zijn altijd gedroogd en tweemaal gespoten voor een perfecte afwerking. Als de wanden op maat gezaagd worden, raden we aan om de kopse kanten te bewerken met onze zwarte Remmers beits voor een mooi complete afwerking.

Ga naar 3D app