Trendhout-douglas-houten-overkapping-met-zonnepanelen-carport-met-schuurtje-op-maat

Houten garage

Ontdek hier jouw ideale houten garage!

We leveren een uitgebreid assortiment van hoogwaardige houten garages. Naast de verschillende standaard ontwerpen, bieden we ook op maat gemaakte oplossingen. Of je nu voor een standaard model gaat of een speciaal op maat ontworpen garage, alle varianten kunnen volledig worden aangepast naar jouw wensen.

Douglas houten garage

Rustieke schoonheid voor een betaalbare prijs
houten-garage-op-maat-gemaakt-trendhout
grote-houten-garage-modern-uitstraling-met-plat-dak-en-overkapping-douglas-houten-bouwpakket-Trendhout-Palermo-XXL-op-maat
trendhout-carport-aan-huis-douglas-wit-garage-doken
overkappingen-garage-eiken-schuur-carport-met-riet-gedekte-
grote douglas houten kapschuur constructie garage met carport op maat als bouwpakket laten bouwen trendhout Hofstee

Bij Trendhout vind je een uitgebreid assortiment aan duurzame Douglas garages. De populariteit van een garage van Douglas hout is de laatste tientallen jaren flink toegenomen, mede vanwege de prachtige rustieke uitstraling die het geeft. Daarnaast is een houten garage ook aanzienlijk voordeliger dan een stenen garage. In onze 3D configurator kun je eenvoudig de prijs voor een Douglas houten garage berekenen.

Douglas is populair vanwege zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. Deze houtsoort is relatief duurzaam in vergelijking met onbehandeld vurenhout. De duurzaamheid van onbehandeld Douglas is vele malen hoger dan die van onbehandeld vurenhout.

Je garage kan je uitvoeren met verschillende daktypes:

Eiken houten garage

“De pen-en-gatverbindingen zijn geweldig!”
overkappingen-garage-eiken-schuur-carport-met-riet-gedekte-

Ga je voor exclusiviteit? Dan kun je kiezen voor een garage van eikenhout. Bij Trendhout bieden we eiken buitenverblijven aan met 140 x 140 mm of 190 x 190 mm staanders. De eiken houten garage wordt geschaafd geleverd, wat betekent dat de palen en balken glad afgewerkt zijn.

Als je bijvoorbeeld eiken spanten aan de buitenzijde van je woning hebt of een ander bijgebouw op dezelfde locatie, kan het mooi zijn om dit terug te laten komen in de garage. Door te kiezen voor een eiken garage ontstaat er een mooi samenhangend geheel.

Bij Trendhout kunnen we een eiken houten garage maken met authentieke pen-en-gatverbindingen.

Houten garage met carport

overkappingen-garage-eiken-schuur-carport-met-riet-gedekte-
Trendhout-eiken-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-maatwerk-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-met-zolder-Zoeterwoude
Trendhout-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-op-maat-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-prefab-Zoeterwoude
grote douglas houten kapschuur schuur constructie garage met carport op maat als bouwpakket laten bouwen trendhout
grote-moderne-schuur-berging-garage-met-overkapping-plat-dak-palermo-xxl-trendhout-strak-design-douglas-garage-deurenl
houten-garage-op-maat-gemaakt-trendhout

Ontdek de veelzijdigheid van houten garages met carport bij Trendhout. Onze premium bouwpakketten bieden de perfecte oplossing voor het beschermen van jouw voertuig én het creëren van een extra overdekte buitenruimte.

Bij Trendhout zijn de mogelijkheden voor het samenstellen van jouw ideale houten garage met carport eindeloos. Je kunt het ontwerp volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

In de Trendhout 3D app zijn de totale kosten van je ontwerp altijd direct inzichtelijk, wel zo handig!

Houten garage met zolder

Maak optimaal gebruik van jouw houten garage met een praktische zolder
houten-tuinkantoor-op-zolder-houten-schuur-met-overkapping-bouwpakket-Trendhout
grote-douglas-houten-schuur-in-hoekmodel-l-vormig-met-grote-zolder-op-maat
trendhout-hoekmodel-schuur-met-gastenverblijf-tiny-house-garagedeuren-wit-met-zwarte-planken-met-zolder

In onze grotere houten schuren is het mogelijk om een zolder te laten maken. Meestal wordt dit gedaan bij een zadeldak of een kapschuur. Je kunt er ook voor kiezen om slechts een gedeelte van de schuur te voorzien van een zolder, bijvoorbeeld boven een carport. Een zolder boven een carport is praktisch, omdat de zolder goed bereikbaar is vanaf de garageruimte. Het biedt de mogelijkheid om spullen netjes op te ruimen, zoals zomer- of winterbanden, tuinsets en andere seizoensartikelen.

Vraag onze Trendhout dealers naar de mogelijkheden voor een zolder in jouw houten garage.

Vaak is maatwerk helemaal niet nodig!

Ontwerp je eigen houten garage in 3D

Trendhout staat bekend om het uitgebreide programma op het gebied van houten overkappingen. Binnen ons assortiment bieden we honderden keuzes aan modellen en afmetingen. Ontdek deze diverse modellen en afmetingen eenvoudig met behulp van onze 3D-app, waarmee je jouw ideale houten garage kunt samenstellen!

Eenvoudig duizenden variaties te maken in onze 3D app
Vind automatisch een lokale Trendhout dealer
Prijzen meteen zichtbaar
Meer dan 500 standaard modellen

Wat is het gewicht van zonnepanelen op een garagedak?

Onze standaard modellen zijn sterk genoeg voor het dragen van zonnepanelen
grote douglas houten kapschuur constructie garage met carport op maat als bouwpakket laten bouwen trendhout Hofstee
grote douglas houten kapschuur schuur constructie garage met carport op maat als bouwpakket laten bouwen trendhout
zonnepanelen-kapschuur-trendhout-douglas-groot
houten-carport-dubbele-trendhout-voor-zonnepanelen-met-berging

Het gewicht van zonnepanelen kan variëren, afhankelijk van het type en de grootte van de panelen. Over het algemeen wegen zonnepanelen tussen de 18 en 20 kilogram per vierkante meter, en ze gemaakt zijn van materialen zoals glas, aluminium en koolstofvezel. Sommige panelen van zwaardere materialen kunnen zelfs tot 30 kilogram per vierkante meter wegen.

Daarom is het essentieel dat de constructie van je houten garage voldoende sterkte heeft om dit gewicht te kunnen dragen. Bij veel van onze standaard modellen is dit al het geval, maar het is altijd verstandig om dit te controleren bij je lokale Trendhout dealer. Trendhout biedt je de mogelijkheid om met maatwerk de dakconstructie aan te passen, zodat de overkapping sterk genoeg is om zonnepanelen te dragen.

Hoe een houten garage bouwen?

“Trendhout’s bouwpakket heeft me veel tijd bespaard bij het bouwen van mijn garage”
douglas-pen-en-gat-constructie-gebinten-bouwpakket-douglas-of-eiken-trendhout
Trendhout-douglas-houten-schuur-garage-met-dubbele-carport-op-maat-kopen-en-laten-bouwen-bouwpakket-prefab-Blaricum
houten-carport-dubbele-trendhout-voor-zonnepanelen-met-berging
landelijke-douglas-houten-overkapping-bouwpakket-toscane-wit-opgeklampte-dubbele-deur-carport-auto-regen
opbouwhandeleidingen-bouwtekeningen-buitenverblijf-montage-zelf-bouwen-bouwpakket-Trendhout

Met een Trendhout bouwpakket wordt het realiseren van een prachtige houten garage een moeiteloze taak. Elk element wordt met precisie op maat gemaakt en voorzien van een uniek nummerlabel door onze geavanceerde CNC-robot. Het zorgvuldig samengestelde bouwpakket wordt rechtstreeks bij jou thuis afgeleverd.

Het bouwen van de garage is daarna een fluitje van een cent, aangezien je simpelweg de juiste nummers op de daarvoor bestemde plek monteert. Dankzij de handige prefab constructie kun je de houten garage razendsnel en zonder gedoe in elkaar zetten. Bij Trendhout zorgen we voor een gegarandeerde topkwaliteit en afwerking, terwijl je bovendien aanzienlijk veel tijd bespaart tijdens het monteren.

Heb je ruimte naast je woning? Dan kan je overwegen om een garage met veranda aan je huis te bouwen.

Welke deuren voor een houten garage?

Maak een stijlvolle entree – kies voor houten garage deuren van Trendhout
houten-carport-zonnepanelen-toscane-opgeklampte-deur-dubbel-maatwerk
garage-met-carport-met-dubbele-houten-garage-deuren-opgeklampte-douglas-dichte-deuren-met-hengen-wit
douglas-houten-stapeldorpel-deuren-dubbel-en-enkel-trendhout
Trendhout-grote-douglas-houten-garage-met-overkapping-carport-garage-deuren-zwarte-wanden-op-maat-bouwen-bouwpakket-Zadeldak-XXL-Blaricum
plaatdeur-sfeer-wit-zwart-okoume-aluminium

Hoewel elektrische garagedeuren vaak de voorkeur krijgen bij houten garages, merken we een groeiende trend waarbij opdrachtgevers juist kiezen voor prachtige houten garagedeuren. Deze keuze zorgt ervoor dat de deuren naadloos aansluiten bij de uitstraling van de houten garage, waardoor het geheel een harmonieus en natuurlijk uiterlijk krijgt.

Bij Trendhout hebben we ons gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verschillende garagedeuren. Ons assortiment omvat enkele deuren en dubbele garage deuren van hoogwaardig Douglas hout, dat bekend staat om zijn duurzaamheid en natuurlijke uitstraling. Daarnaast bieden we ook premium kwaliteit meranti garagedeuren aan, voor wie een nog luxere uitstraling wenst.

Garage met zwarte wanden

Ga voor een fraaie uitstraling!
houten-carport-trendhout-zadeldak-overstek-groot-2
Trendhout-douglas-houten-overkapping-op-maat-of-maatwerk-tuinkamer-aan-huis-of-woning-landelijke-stijl-met-carport

Veel houten garages krijgen een prachtige afwerking met zwarte wanden. Soms wordt zelfs de hele constructie zwart of wit gespoten. Vaak kiezen mensen voor een onbehandelde Douglas of eiken constructie, waarbij de natuurlijke houtkleur mooi contrasteert met de zwarte wandplanken.

Bij Trendhout bieden we zwarte wanden aan voor onze buitenverblijven. Deze wanden zijn altijd gedroogd en tweemaal gespoten voor een perfecte afwerking. Als de wanden op maat gezaagd worden, raden we aan om de kopse kanten te bewerken met onze zwarte Remmers beits voor een mooi complete afwerking.

Vindt jouw houten garage bij een lokale Trendhout dealer!

Ontvang een deskundig advies van een specialiseerde dealer.
samenstellen-ontwerp-trendhout-buitenverblijf-3d-app-advies-dealer
Bij Trendhout kunt u terecht voor het bouwen van een grote houten schuur. In onze app hebben we enkele voorbeeldmodellen staan, welke u eenvoudig zelf kunt samenstellen. Bij een grote kapschuur moet u denken aan onze basismodellen De Hofstee of Zadeldak XXL. Deze grote houten schuren zijn in vele verschillende maten te leveren. Daarnaast heeft u bij Trendhout de mogelijkheid om uw grote houten schuur op maat te laten maken. Uw schuur kan dan ook als een premium bouwpakket geleverd worden. Wellicht heeft u behoefte aan een andere breedte of diepte afmeting qua schuur. Bij Trendhout kunnen we dit allemaal netjes voor u op maat maken. Via een Trendhout dealer in Oegstgeest kunt u een prijsaanvraag insturen, hierop wordt een prijsindicatie gemaakt. Bij akkoord van de prijsindicatie gaat onze tekenafdeling voor u een 3D model uitwerken in de gewenste maatvoering.
Trendhout-dealers-overdekte-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen

Door heel Nederland hebben wij een groot netwerk met tientallen Trendhout dealers die een mooie showroom hebben. Hierbij kun je denken aan een overdekte of een buitenshowroom. Veel van onze showroomdealers hebben meerdere modellen opgesteld staan, zodat je als klant hier ook het verschil kunt zien tussen de verschillende modellen en ontwerpen.  Wil je een deskundig advies over de moderne houten tuinkamer of buitenverblijf aan huis? Onze deskundige dealers staan voor je klaar.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een Trendhout overkapping met lichtstraat of een houten veranda met glazen schuifdeuren, dan is er altijd een lokale dealer die je van de juiste informatie over onze buitenverblijven kan voorzien, en je kan begeleiden met jouw aankoop. Via onze 3D app word je automatisch aan jouw dichtstbijzijnde dealer gekoppeld.

Landelijke dealernetwerk, levering en montage mogelijk door heel Nederland!

Trendhout levert door heel Nederland

Trendhout ontwikkelt en produceert douglas en eiken houten garages, welke door middel van een groot dealernetwerk door heel Nederland uitgeleverd worden. Wil je een overkapping bekijken bij je lokale Trendhout dealer? Neem contact met ons op, of ontwerp zelf een houten garage in onze 3D app en wordt aan automatisch een dealer uit uw omgeving gekoppeld.

Woon jij in Overijssel (in één van de onderstaande plaatsen) en wil je een houten garage laten bouwen? Maak een 3D-ontwerp van houten garage bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende houten garages van Trendhout bekijken.

s-Heerenbroek – Agelo – Albergen – Almelo – Ambt-Delden – Ane – Anerveen – Arrien – Baarlo-Ov – Baars – Balkbrug – Basse – Bathmen – Beerze – Beerzerveld – Belt-Schutsloot – Bergentheim – Beuningen-Ov – Blokzijl – Boekelo – Borne – Brucht – Bruchterveld – Buurse – Collendoorn – Colmschate – Daarle – Daarlerveen – Dalfsen – Damsholte – De-Bult – De-Lutte – De-Pol – Dedemsvaart – Delden – Den-Ham-Ov – Den-Velde – Denekamp – Deurningen – Deventer – Diepenheim – Diepenveen – Diffelen – Eesveen – Enschede – Enter – Fleringen – Geerdijk – Geesteren-ov – Genemuiden – Giethmen – Giethoorn – Goor – Gramsbergen – Haaksbergen – Haarle – Harbrinkhoek – Hardenberg – Hasselt – Heemserveen – Heeten – Heino – Hellendoorn – Hengelo-Ov – Hengevelde – Hertme – Herxen – Hezingen – Hoge-Hexel – Holten – Holthone – Hoonhorst – Ijhorst – Ijsselmuiden – Kalenberg – Kallenkote – Kampen – Kamperveen – Kuinre – Laag-Zuthem – Lattrop-Breklenkamp – Lemele – Lemelerveld – Lettele – Lonneker – Loozen – Losser – Lutten – Luttenberg – Mander – Manderveen – Marienberg – Marienheem – Marijenkampen – Markelo – Nieuw-Heeten – Nieuwleusen – Nijverdal – Notter – Nutter – Okkenbroek – Oldenzaal – Olst – Ommen – Ootmarsum – Ossenzijl – Oud-Avereest – Oud-Ootmarsum – Oud-Bergentheim- Overdinkel – Paasloo – Raalte – – Radewijk – Reutum – Rheeze – Rheezerveen – Rijssen – Rossum-Ov – Rouveen – Saasveld – Schalkhaar – Scheerwolde – Schuinesloot – Sibculo – Sint-Jansklooster – Slagharen – Staphorst – Steenwijk – Stegeren – Tilligte – Tubbergen – Usselo – Vasse – Vilsteren – Vollenhove – Vriezenveen – Vroomshoop – Wanneperveen – Weerselo – Wesepe – Westerhaar-Vriezenveensewijk – Wetering – Wierden – Wijhe –  – Witharen – Zalk – Zenderen – Zuna – Zwartsluis – Zwolle

Woon jij in de provincie Utrecht (in één van de onderstaande plaatsen) en wil je een douglas houten schuur laten bouwen en wil je weten wat de kosten van een houten garage zijn?

Maak een 3D-ontwerp van houten overkapping bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende eiken of douglas houten schuren van Trendhout bekijken.

Abcoude – Achterberg – Achterveld – Amerongen – Amersfoort – Austerlitz – Baambrugge – Baarn – Benschop – Bilthoven – Bosch-en-Duin – Breukelen – Bunnik – Bunschoten-Spakenburg – Cabauw – Cothen – De-Bilt – De-Hoef – De-Klomp – De-Meern – Den-Dolder – Doorn – Driebergen – Driebergen-Rijsenburg – Eemnes – Groenekan – Haarzuilens – Hagestein – Harmelen – Hekendorp – Hollandsche-Rading – Houten – Ijsselstein – Kamerik – Kockengen – Lage-Vuursche – Langbroek – Leerdam – Leersum – Leusden – Linschoten – Loenen-aan-de-Vecht – Loenersloot – Lopik – Lopikerkapel – Maarn – Maarsbergen – Maarssen – Maartensdijk – Mijdrecht – Montfoort – Nieuwegein- Nieuwer-Ter-Aa – Nieuwersluis – Nigtevecht – Odijk – Oud-Zuilen – Oudewater – Overberg – Papekop – Polsbroek – Renswoude – Rhenen – Schalkwijk – Snelrewaard – Soest – Soesterberg – Stoutenburg-Noord – Tienhoven-Utr – Tull-en-Het-Waal – Utrecht – Veenendaal – Vianen – Vinkeveen – Vleuten – Vreeland – Werkhoven – Westbroek-Utr – Wijk-bij-Duurstede – Wilnis – Woerden – Woudenberg – Zegveld – Zeist – Amstelhoek –  De Hoef –  De Ronde Venen

Woon jij in Flevoland, in één van de onderstaande plaatsen? Maak een 3D-ontwerp van houten garage met veranda bouwpakket in onze app, je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende overkappingen van Trendhout bekijken.

Almere – Bant – Biddinghuizen – Creil – Dronten – Emmeloord – Espel – Kraggenburg – Lelystad – Luttelgeest – Marknesse – Nagele – Rutten – Schokland – Urk – Zeewolde

Woon jij in Gelderland, in één van de onderstaande plaatsen? Maak een 3D-ontwerp van een houten garage in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met showroom. Hier kun je de verschillende tuinoverkappingen van Trendhout bekijken.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

-s-Heerenberg – het-Harde – Aalst – Aalten – Acquoy – Aerdt – Afferden-Gld – Alem – Almen – Alphen-Gld – Altforst – Ammerzoden – Angeren – Angerlo – Apeldoorn – Appeltern – Arnhem – Asperen – Azewijn – Baak – Balgoij – Barchem – Barneveld – Batenburg – Beek-Gld – Beek-Ubbergen-Gld – Beekbergen – Beemte-Broekland – Beesd – Beltrum – Bemmel – Beneden-Leeuwen – Bennekom – Berg-en-Dal – Bergharen – Beuningen-Gld – Beusichem – Borculo – Boven-Leeuwen – Braamt – Brakel-Gld – Bredevoort – Breedenbroek – Bronkhorst – Bruchem – Brummen – Buren-gld – Buurmalsen – Culemborg – De-Glind – De-Heurne – De-Steeg – De-Vecht – Deest – Deil – Didam – Dieren – Dinxperlo – Dodewaard – Doesburg – Doetinchem – Doornenburg – Doornspijk – Doorwerth – Drempt – Dreumel – Drie – Druten – Duiven – Echteld – Eck-en-Wiel – Ede – Eefde – Eerbeek – Eibergen – Elburg – Ellecom – Elspeet – Elst – Empe – Emst – Enspijk – Epe – Epse – Erichem – Ermelo – Etten – Ewijk – Gaanderen – Gameren – Garderen – Geesteren-Gld – Geldermalsen – Gelselaar – Gendringen – Gendt – Gorssel – Gortel – Groenlo – Groesbeek – Groessen – Haarlo – Hall – Halle – Harderwijk – Harfsen – Harskamp – Hattem – Hattemerbroek – Hedel – Heelsum – Heelweg – Heerde – Heerewaarden – Heesselt – Heilig-Landstichting – Hemmen – Hengelo-Gld – Hernen – Herwen – Herwijnen -Heteren – Heukelum – Heumen – Hierden – Hoenderloo – Hoevelaken – Hoog-Soeren – Horssen – Huissen – Hulshorst – Hummelo – Hurwenen – Ingen – Joppe – Keijenborg – Kerk-Avezaath – Kerkdriel – Kerkwijk – Kesteren – Klarenbeek – Kootwijk – Kootwijkerbroek – Kranenburg – Kring-van-Dorth – Laag-Keppel – Laag-Soeren – Laren-GLD – Lathum – Lengel – Leur – Leuth – Leuvenheim – Leuvenum – Lichtenvoorde – Lienden – Lieren – Lievelde – Lobith – Lochem – Loenen-Gld – Loerbeek – Lunteren – Maasbommel – Malden – Maurik – Megchelen – Meteren – Millingen-aan-de-Rijn – Molenhoek-Gld – Nederasselt – Neede – Neerijnen – Netterden -Nieuw-Milligen – Nieuwaal – Niftrik – Nijbroek – Nijkerk – Nijmegen – Noordijk – Nunspeet – Ochten – Oene – Olburgen – Oldebroek – Ommeren – Ooij – Oosterbeek – Oosterhout-GLD – Oosterwolde-Gld – Ophemert – Opheusden – Opijnen – Otterlo – Overasselt – Pannerden – Persingen – Poederoijen – Puiflijk – Putten – Randwijk – Ravenswaaij – Rekken – Renkum – Rha – Rheden – Rijswijk-Gld – Rossum-Gld – Rozendaal – Rumpt – Ruurlo – Scherpenzeel-GLD – Silvolde -Sinderen – Slijk-Ewijk – Spankeren – Spijk – Staverden – Steenderen – Steenenkamer – Stokkum – Stroe – Terborg – Terschuur – Terwolde – Terwolde-a-d-IJssel – Teuge – Tiel – Toldijk – Tolkamer – Tricht – Tuil – Twello – Ubbergen – Uddel – Ugchelen – Ulft – Vaassen – Varsselder – Varsseveld – Veessen – Velddriel – Velp – Vethuizen – Vierakker – Vierhouten – Voorst-Achterhoek – Voorst-Veluwe – Voorstonden – Voorthuizen – Vorden – Vuren – Waardenburg – Wadenoijen – Wageningen – Wamel – Wapenveld – Warnsveld – Wehl – Wekerom – Well-Gld – Welsum – Wenum-Wiesel – Westendorp – Westervoort – Weurt – Wezep-Gld – Wichmond – Wijchen – Wijnbergen – Wilp – Winssen – Winterswijk – Wissel – Wolfheze – Zaltbommel – Zeddam – Zelhem – Zennewijnen – Zevenaar – Zieuwent – Zoelen – Zoelmond – Zutphen – Zwartebroek – Zwiep

Woon jij in Noord-Brabant en wil je graag een op maat gemaakte garage thuis laten bouwen of bezorgen? Dat is mogelijk bij Trendhout.

Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

’s-Hertogenbosch – Eindhoven – Tilburg – Breda – Helmond – Oss – Roosendaal – Bergen op Zoom -Waalwijk – Veldhoven – Oosterhout – Boxtel – Vught – Valkenswaard – Veghel – Cuijk – Best – Drunen – Geldrop -Uden -Rijen – Zevenbergen – Oisterwijk – Dongen – Schijndel – Goirle – Sint-Oedenrode -Boxmeer – Kaatsheuvel – Werkendam – Aalburg – Etten-Leur – Geertruidenberg – Oirschot – Rucphen – Boxtel – Loon op Zand – Heusden – Moerdijk – Zundert – Laarbeek – Hilvarenbeek – Baarle-Nassau – Sint-Michielsgestel – Cranendonck – Reusel-De Mierden – Someren – Steenbergen – Alphen-Chaam – Son en Breugel – Gilze en Rijen – Altena – Baarle-Nassau – Bergeijk – Bernheze – Bladel – Boekel – Eersel – Haaren – Heeze-Leende – Landerd – Meierijstad – Mill en Sint Hubert – Sint Anthonis – Laarbeek – Meierijstad – Oirschot – Oisterwijk – Vught – WaalreNuenen, Gerwen en NederwettenAalst

Woon jij in Zeeland en wil je graag douglas of prefab houten garage kopen? Dat is mogelijk bij Trendhout. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:
Middelburg – Vlissingen – Goes – Terneuzen – Hulst – Zierikzee – Tholen – Borsele – Veere – Kapelle – Reimerswaal – Sluis – Noord-Beveland – Schouwen-Duiveland – Domburg – Oostburg – Yerseke – Oost – Souburg – Westkapelle – Sint-Annaland

Het is mogelijk om een Trendhout overkapping bouwpakket te laten bezorgen in Limburg. Wij leveren door heel Nederland, dus ook in het uiterste zuiden. Het is eveneens mogelijk om het bouwpakket af te halen bij uw Trendhout-dealer in Limburg.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Maastricht – Venlo – Heerlen – Sittard – Roermond – Weert – Kerkrade – Geleen – Landgraaf – Venray – Beek – Stein – Gennep – Echt – Nederweert – Maasbracht – Brunssum – Vaals – Meerssen – Tegelen – Mook en middelaar

In Friesland heeft Trendhout meerdere dealers met een showroom, waar onze buitenverblijven staan opgesteld. Maak een 3D-ontwerp van een houten overkapping in onze app, en je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer met een showroom. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Leeuwarden – Sneek – Heerenveen – Drachten – Harlingen – Joure – Dokkum – Franeker – Wolvega – Lemmer – Bolsward – Stavoren – Grou – Workum – Surhuisterveen – Koudum – Gorredijk – Akkrum – Hindeloopen – Makkum

Ook een Drenthe zijn er diverse showrooms waar je onze houten garages met overkappingen kunt bekijken en aanschaffen. Voorafgaand kan je een 3D-ontwerp in onze app maken, van een houten overkapping.

Vervolgens je wordt automatisch gekoppeld aan een Trendhout-dealer uit je omgeving. Hier kun je de houten overkapping aanschaffen (ook maatwerk is mogelijk), waarna deze als bouwpakket netjes bij je thuis kan worden afgeleverd.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Assen – Emmen – Hoogeveen – Meppel – Coevorden – Roden – Beilen – Klazienaveen – Borger- Zuidlaren – Norg – Erica – Gieten – Rolde – Smilde

Woon je in Zuid-Holland en wil je ontzorgd worden met betrekking tot de montage van een houten schuur met enkele of dubbele carport? Trendhout biedt je de mogelijkheid om de montage voor jou te organiseren.

Onze eigen houtbouwers plaatsen dagelijks overkappingen, schuren met overkappingen en andere soorten buitenverblijven door heel Nederland. Het is tevens mogelijk om je houten bijgebouw als bouwpakket te laten leveren.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Rotterdam – Den Haag – Leiden – Dordrecht – Gouda – Zoetermeer – Vlaardingen – Rijswijk – Alphen aan den Rijn – Katwijk – Voorburg – Delft – Leidschendam – Capelle aan den IJssel – Hellevoetsluis – Maassluis – Papendrecht – Pijnacker – Ridderkerk – Sliedrecht – Wassenaar – Voorhout – Zoeterwoude – Nootdorp – Krimpen aan den IJssel – Alblasserdam – Brielle – Oegstgeest – Rijnsburg – Sassenheim – Voorschoten – Naaldwijk – Voorne-Putten (regio) – Hoek van Holland – Hoogvliet – Monster – Leiderdorp – Bergschenhoek – Hazerswoude – Zoeterwoude-Dorp– Maasland – Leimuiden – Strijen – Lisse – Warmond – Ameide – Stellendam – Rozenburg – Numansdorp – Sliedrecht – Vlist – Brielle – Oudewater – Maassluis – Schiedam – Hellevoetsluis – Oostvoorne – Sommelsdijk – Middelharnis – Spijkenisse – Boskoop – Zoeterwoude-Rijndijk – De Lier – Wateringen – Benthuizen – Hazerswoude-Rijndijk – Zoetermeer – Moerkapelle – Nieuwerkerk aan den IJssel – Maasland – Maasdijk – Schipluiden – Hoek van Holland  – Midden-Delfland – Vierpolders – Zwartewaal – Hekelingen – Oudenhoorn – Geervliet – Simonshaven – Abbenbroek – Heenvliet – Rhoon – Poortugaal – Hoogvliet – Hazerswoude-Dorp – Koudekerk aan den Rijn – Zwammerdam – Bodegraven – Reeuwijk – Gouderak – Berkenwoude – Stolwijk – Haastrecht – Vlist –  Schoonhoven – Bergambacht – Lekkerkerk – Krimpen aan de Lek – Lekkerkerk – Ouderkerk aan den IJssel – Moordrecht -Zevenhuizen – Moerkapelle – Waddinxveen – Reeuwijk – Westvoorne

De montageservice van Trendhout maakt het mogelijk om in het westen van Nederland (Noord-Holland) een overkapping te monteren. Bij Trendhout is uw houtbouwproject in goede handen! Je kunt er ook voor kiezen om de montage van de overkapping door je lokale Trendhout-dealer te laten uitvoeren.

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Amsterdam – Haarlem – Zaandam – Amstelveen – Hoofddorp – Hilversum – Purmerend – Zaanstad – Haarlemmermeer – Alkmaar – Hoorn – Den Helder – Heerhugowaard – Castricum – Uitgeest –– Zandvoort – Velsen – Ijmuiden – Uithoorn – Aalsmeer – Diemen – Weesp – MuidenBussumNaarden – Huizen – Blaricum – Laren – Weesp – Muiden – Zaanstad – Wormerland – Oostzaan – Waterland – Edam-Volendam – LandsmeerOuder-Amstel – Amstelveen – Aalsmeer – Uithoorn – Haarlemmermeer – Hilversum – Gooise MerenWijdemeren – Alkmaar – HeilooCastrlicumBergen – Uitgeest – Heerhugowaard – Langedijk – Schagen – Hollands Kroon – Den Helder – Texel – Wieringen – Niedorp – Opmeer – Medemblik – Enkhuizen – Stede Broec – Hoorn – Koggenland – Drechterland – Beemster – Purmerend– Wormerland – Heemskerk – Beverwijk  – Bloemendaal – Uithoorn – HeemstedeAnkeveenBreukeleveen’s GravelandKortenhoefLoosdrecht –  Nederhorst den Berg

Ook in het Noorden van Nederland zijn er diverse Trendhout dealers met showroom te vinden. Hier kun je terecht voor alle garages met een plat dak, zadeldak, of kapschuur model. Heb je de wens om zonnepanelen op je garage te plaatsen? Ook hierin kan de Trendhout dealer je adviseren in de mogelijkheden.

Het is bij Trendhout mogelijk om een douglas of eiken overkapping op maat laten maken. Vraag je lokale dealer naar de mogelijkheden wat betreft maatwerk

Wij kunnen leveren of monteren o.a. in onderstaande plaatsen:

Groningen – Hoogezand-Sappemeer – Stadskanaal – Veendam – Delfzijl – Winschoten – Appingedam – Zuidhorn – Haren – Leek – Bedum – Ten Boer – Winsum – Eelde – Hoogkerk – Zuidlaren – Siddeburen – Slochteren – Middelstum – Baflo – Warffum – Uithuizen – Uithuizermeeden – Kantens – Middelstum

Contact
Staat je vraag er niet tussen of wil je meer informatie over een bepaald onderwerp ontvangen?
Neem contact op
Ga naar 3D app
Wij gebruiken cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren, het webverkeer te analyseren en voor persoonlijke advertentiedoeleinden. Lees meer over hoe wij cookies gebruiken en hoe u ze kunt beheren door op "Voorkeuren" te klikken. Als u akkoord gaat met ons gebruik van cookies, klikt u op "Alle cookies toestaan".
Cookie voorkeuren