Buitenverblijf Toscane

Met buitenverblijf Toscane van Trendhout haalt u Italië naar uw eigen achtertuin. Italianen staan immers bekend om hun avonden lange diners in de buitenlucht. Trendhout adviseert u graag bij het uitzoeken, vergelijken, en het plaatsen van een nieuw buitenverblijf en er is altijd wel een dealer in de buurt.

Buitenverblijf Toscane, voor gezellige avonden in de tuin

Met buitenverblijf Toscane van Trendhout haalt u Italië naar uw eigen achtertuin. Italianen staan immers bekend om hun avonden lange diners in de buitenlucht. De complete familie schuift aan voor een rijke maaltijd van vele gangen. Maar wie zegt dat we die sfeer ook niet gewoon in Nederland kunnen creëren? Met het buitenverblijf Toscane bent u al halverwege.

Drie formaten voor extra zitruimte of buitenberging

Trendhout kan het buitenverblijf Toscane leveren in verschillende formaten. De kleinste maat is de 6 bij 5 meter. Maar dit tuinhuisje is nog altijd groot genoeg voor een flinke loungeset met een kacheltje. Neemt u het 9 bij 5 meter exemplaar, dan kunt u een flinke eettafel en een buitenkeuken kwijt. Lekker met de hele familie buiten tafelen.
Naast een overkapping ook extra bergruimte of zitruimte binnen nodig? Neem dan het buitenverblijf Toscane van 12 bij 5 meter. Een deel van deze overkapping is afgeschermd door muren met stevige deuren en ramen erin. En met de mooie verlichting van Trendhout is de overkapping bijzonder sfeervol te maken. Vraag een van onze dealers om advies voor uw buitenverblijf.

Advies en tips voor het kopen van buitenverblijf

Trendhout adviseert natuurlijk graag bij het uitzoeken, vergelijken, laten maken en plaatsen van uw nieuwe buitenverblijf Toscane. Er is altijd wel een dealer in de buurt waar u contact mee kunt opnemen. En kijk gerust even verder op onze site naar de rest van ons aanbod overkappingen, veranda’s en kapschuren. Ook de bijbehorende verlichting, fundering, ijzerwaren en tuinmeubelen zijn leverbaar. Voor vragen neemt u contact op met Trendhout, zij verwijzen u door naar een dealer waarmee u het buitenverblijf van uw dromen samenstelt.