08 jun '21

Sfeervolle verlichting voor je overkapping

De zomer komt er weer aan, dus we zitten weer graag buiten tot in de late uurtjes. Alhoewel het in de zomer ook wat langer licht is, is een beetje verlichting natuurlijk wel knus als het begint te schemeren. Zo kun je nóg langer genieten van je overkapping tijdens de zomerse avonden.

Sfeervolle verlichting

Of je nu een veranda, kapschuur of buitenkeuken hebt, verlichting geeft sfeer aan iedere ruimte. Zeker omdat we een overkapping steeds vaker zien als een verlengstuk van ons huis. Bij Trendhout hebben we een ruim aanbod aan verlichting voor je overkapping. Daarnaast is het nog uit te breiden met bijvoorbeeld een dimmer of afstandsbediening. 

Bepaal zelf de helderheid van de verlichting

Met onze duurzame dimmer bepaal je zelf hoe fel je het licht in je overkapping wilt. Zit je gezellig buiten met de visite, dan is het natuurlijk hartstikke knus om het licht wat minder fel te zetten. Geniet je nog even van je favoriete boek tijdens de late uurtjes, dan kan het fijn zijn om het licht wat feller te zetten. Met onze duurzame dimmer heb je het allemaal zelf in de hand. En met onze handige afstandsbediening kun je vanuit je stoel de verlichting bedienen.

Inbouw- en opbouwverlichting of wandverlichting

Inbouw- of opbouwverlichting, of toch liever wandverlichting? Ingebouwde spots vallen weg in het plafond, waardoor ze altijd een mooie en strakke uitstraling hebben. Opgebouwde spots vallen meer op, maar kunnen ook juist iets toevoegen aan je overkapping. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog kiezen voor wandverlichting. Wandverlichting kan ideaal zijn voor het lezen van een boek bijvoorbeeld. Een combinatie van verschillende lichtspotjes kan ook een interessante uitstraling geven aan je overkapping.

Duurzame LED verlichting

Bij Trendhout maken we gebruik van LED verlichting. LED verlichting is een stuk zuiniger dan bijvoorbeeld een gloeilamp. Daarbij wordt LED verlichting ook niet zo warm en stoot het minder CO2 uit. LED verlichting is sfeervol en duurzaam, beter voor het milieu en het kost minder, omdat je er langer mee kunt doen.

Zit je ook graag buiten tot in de late uurtjes?

Trendhout helpt je graag verder met het kiezen van de juiste verlichting voor jouw overkapping. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of laat je inspireren door onze catalogus.