30 mrt '20

Nieuwe Trendhout catalogus 2020

Vol trots presenteren wij de nieuwe catalogus voor 2020. Met maar liefst 252 pagina’s geeft de catalogus je een uitgebreid overzicht van ons assortiment exclusieve buitenverblijven. Verwacht nog meer inspiratie, projectbeelden en productoverzichten. Of het nu gaat om een aanbouwveranda, kapschuur, poolhouse, gastenverblijf, je wilt een buitenverblijf wat charme en sfeer uitstraalt. Oftewel, onverwoestbare houten producten met karakter. Zo kun je elk seizoen genieten van het buitenleven. Jaar in, jaar uit. Dat is voor ons het startpunt van creatie.

Het exclusieve buitenleven

Geniet volop van het exclusieve buitenleven. Samen met het gezin, familie en vrienden. Onder een buitenverblijf, kapschuur of overkapping van Trendhout is het heerlijk tafelen, borrelen en samen zijn. Ben je op zoek naar een kapschuur, aanbouwveranda, overkapping, boothuis of een poolhouse? Vraag dan nu de gratis catalogus aan en laat je inspireren op het gebied van exclusieve buitenverblijven van Douglas hout. 

Aanbouwveranda model Lucca

We blijven doorontwikkelen

Ook dit jaar vertalen we trends, comfort en luxe naar houtbouw. Met als resultaat prachtige houtbouw waar jij jaren plezier aan beleefd. Ben je bijvoorbeeld fan van moderne houtbouw? Dan kun je je hard ophalen aan onze nieuwe lijn modellen die superstrak ogen. Hier volgen de grootste vernieuwingen op een rijtje:

  • Aanbouwveranda's. Model Lucca en model Ancona. 
  • Lichtstraten. Standaard in dubbel glas.
  • Steel-look ramen en deuren. Roedes kun je naar eigen wens plaatsen. Meerdere varianten mogelijk. 
  • Nieuwe lijn moderne buitenverblijven. Ontdek de nieuwe Verona. 
  • Louvre's. Vaste panelen die als bouwpakket worden geleverd.
  • Houten schuifdeuren.
  • Dubbel glas ramen en deuren.


Kapschuren, buitenverblijven, veranda’s en toebehoren

In de catalogus vind je alle details en specificaties van onze producten: zoals kleuren, afmetingen en prijzen. Neem ook eens een kijkje bij de hoofdstukken over glazen schuifwanden, hekwerken, beitsen en funderingen en verlichting voor onze overkappingen en buitenverblijven. 

Vraag vrijblijvend gratis de catalogus aan

Ook zin om je tuin aan te pakken en om op zoek te gaan naar inspiratie in onze catalogus? Bel 0525–63 12 21 of vraag de catalogus online aan. Je kunt ons altijd e-mailen of bel voor een Trendhout dealer bij jouw in de buurt.

 

Fotogallerij