Op alle buitenverblijven inclusief toebehoren! Klik 𝐡𝐢𝐞𝐫 voor meer informatie.
Veranda’s Modena – Veranda aan huis Moderne veranda – Modena 4850x4850x2700 (Rechts)

Moderne veranda – Modena 4850x4850x2700 (Rechts)

Productspecificaties

Stel nu zelf deze aanbouwveranda samen

Inspiratie en informatie!
Ontdek de Modena

Houten veranda Modena is een strak en modern type veranda. Dit model komt uitstekend tot zijn recht in zowel een strakke tuin als ook in een landelijke tuin, waarin dit model voor een mooi contrast kan zorgen. De constructie is gemakkelijk en snel te monteren, o.a. door de voorgeboorde schroefgaten en op lengte afgekorte onderdelen, en doordat er zwaluwstaartverbindingen en positioneringspennen zijn toegepast. Door het ingenieuze ontwerp zijn er in de constructie geen schroeven zichtbaar vanaf de buitenzijde. Het monteren van een moderne veranda aan huis was nog nooit zo eenvoudig!

Aanbouwveranda Modena is beschikbaar in drie dieptes en meerdere breedtes. Afwijkende maten zijn op aanvraag mogelijk.

Een moderne veranda – Modena 4850×4850 (Rechts) aanschaffen?

“Wij kregen in de showroom een deskundig advies over de verschillende buitenverblijven”
samenstellen-ontwerp-trendhout-buitenverblijf-3d-app-advies-dealer
trendhout-lessenaar-douglas-houten-lichtstraat-lichtstraten-trendhout-platdak-dealershop
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-bouwen
Trendhout-dealers-showroom-showtuin-showroommodellen-inspiratie-nederland-plaatselijke-dealer-overkapping-kapschuur-houten-schuur-kopen-laten-binnen-bouwen

Door heel Nederland hebben wij een groot netwerk met tientallen Trendhout dealers die een mooie showroom hebben. Hierbij kun je denken aan een overdekte of een buitenshowroom. Veel van onze showroomdealers hebben meerdere modellen opgesteld staan, zodat je als klant hier ook het verschil kunt zien tussen de verschillende modellen en ontwerpen.  Wilt je een deskundig advies over de moderne veranda Modena 4850×4850 (Rechts)? Onze deskundige dealers staan voor je klaar.

Wanneer je geïnteresseerd bent in een Trendhout buitenverblijf, dan is er altijd een lokale dealer die je van de juiste informatie over onze houten veranda’s kan voorzien, en je kan begeleiden met jouw aankoop. Via onze 3D app word je automatisch aan jouw dichtstbijzijnde dealer gekoppeld.

Ga naar 3D app