Veldschuur

Veldschuur

Met name op het platteland zien we dat er veel veldschuren geplaatst worden. Veelal bij een boerenerf wordt dit type schuur gebouwd als werktuigen stalling. De voorzijde van een dergelijke veldschuur zijn vaak hoger dan bij een standaard model schuur. Dit biedt de mogelijkheid om eenvoudig met bijvoorbeeld een tractor of landbouwvoertuigen in de veldschuur te rijden.

Bij Trendhout kunt u terecht voor de bouw van een houten veldschuur. Wij produceren veldschuren op maat in onze hypermoderne CNC-productiehal. Een veldschuur van Trendhout wordt vervaardigd uit douglas of eiken hout. 

 

Stel veldschuur samen!

 

Veldschuur bouwpakket

Trendhout produceert jaarlijks duizenden hoogwaardige bouwpakketten. Hierbij kunt u denken aan douglas of eiken veldschuren, kapschuren, overkapping & houten schuren. 

Op het gebied van douglas veldschuren hebben we een uitgebreid assortiment met vele verschillende modellen en afmetingen. U heeft de keuze uit een ruim assortiment  welke allemaal als bouwpakket bij u geleverd kunnen worden.

Een veldschuur bouwpakket van Trendhout is een premium bouwpakket, dit is een groot verschil met veel andere aanbieders op het internet. Onze bouwpakketten zijn voorzien van alle verbindingen en in geheel op maat gezaagd. Dit geeft een groot voordeel ten opzichte van een bouwpakket waarbij losse palen en balken worden geleverd zonder enige bewerking.

 

Veldschuur prijzen

 

De prijzen voor een veldschuur kunt u eenvoudig in onze 3d app berekenen. Trendhout heeft diverse basismodellen veldschuren. Hierbij kunt u denken aan de volgende kapschuur modellen:  de Hofstee Zadeldak XLDe Hoeve / Zadeldak XLDe SteeDe Heerdde Deel. Qua prijs zullen deze diverse modellen verschillend zijn, dit heeft te maken met de verschillende afmetingen en dus verschil in benodigde basismaterialen om de veldschuur te maken.

 

In sommige gevallen zal de doorloophoogte iets aangepast moeten worden, om er goed met uw voertuig onder door te kunnen. Trendhout maakt de houten veldschuur op maat, dus ook die mogelijkheden bieden wij u. Voor een goede prijsindicatie kunt u in onze 3d app een veldschuur samenstellen die qua basismaten overeenkomt met de door u gewenste afmetingen.

 

Douglas veldschuur 


Douglas veldschuren worden bij Trendhout in grote hoeveelheden ontwikkeld en geproduceerd.
In onze 3d app staan tientallen voorbeelden van een douglas veldschuur welke u naar eigen wens kunt samenstellen. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor een maatwerk veldschuur constructie.

Bij een gespecialiseerde Trendhout dealer kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte voor uw veldschuur aanvragen.

Als een douglas veldschuur als bouwpakket wordt geleverd wordt het per onderdeel voorzien van een nummer. Door de nummertekening te volgen is dit veldschuur bouwpakket dus eenvoudig en snel te monteren. Alle benodigde bevestigingsmaterialen om dit bouwpakket op te bouwen worden meegeleverd. 

 

Eiken veldschuurNaast douglas veldschuren ontwikkelt en produceert Trendhout ook veldschuren van eiken hout. Een eiken veldschuur geeft een natuurlijke en karakteristieke uitstraling. Als u in een landelijke of bosrijke omgeving woont, zou de keuze voor een eiken veldschuur dus zeker een overweging moeten zijn.

Een van de belangrijkste verschillen tussen eiken en douglas is de duurzaamheid. Eiken wordt algemeen beschouwd als een van de meest duurzame houtsoorten die er is, douglas is duurzaam maar eikenhout wordt hoger ingeschaald qua duurzaamheid.

 

Veldschuurtje bouwen

 

Trendhout heeft een divers aanbod in houten veldschuren. U kunt bij ons terecht voor een grote veldschuur op maat, of een kleiner veldschuurtje voor bijvoorbeeld uw maaimachines. Een velschuurtje kunt u als bouwpakket bestellen en zelf opbouwen, echter heeft u ook de keuzen om het veldschuurtje door Trendhout op te laten bouwen.

In onze unieke 3d app kunt u eenvoudig een grote of kleine veldschuur samenstellen. U ziet hierbij ook meteen de prijzen staan. Montagekosten worden in onze 3d app ook meteen inzichtelijk.

Via een onze dealernetwerk in Nederland kunt u eenvoudig uw veldschuurtje 

 

Stel veldschuur samen!