Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Houten overkapping met glazen schuifdeuren

Houten overkapping met glazen schuifwanden

Om optimaal te kunnen genieten van een houten overkapping is het belangrijk dat deze te sluiten is.

Op die manier kunt u ervoor zorgen dat u heerlijk droog en in de luwte kunt zitten. Daarnaast heeft het een flink voordeel als de overkapping wordt verwarmt met een heater of houtkachel. Een voordeel van een glazen schuifwand is natuurlijk dat u hiermee langer van uw overkapping kunt genieten.

 

Normaal gesproken zult u tussen April – September in uw overkapping kunnen zitten, met glazen schuifwanden kan dit echter al eerder. Als de glazen schuifwanden dicht zijn, kan de zon door het glas heen uw overkapping verwarmen. Waardoor het op een zonnige dag in het vroege voorjaar al heel aangenaam kan zijn onder de houten overkapping met glazen schuifwanden.

 

Stel houten overkapping samen!

Houten overkapping met glazen schuifdeuren


De voordelen voor een houten overkapping met glazen schuifdeuren zijn hierboven uitgelegd.
Er zit veel verschil tussen glazen schuifdeuren, verschillen die vaak te maken hebben met maatvoering en afwerking. Op het gebied van glazen schuifdeuren voor uw houten overkapping zijn er eenvoudige en goedkope systemen waarbij het glas altijd een vaste breedte heeft van 980 mm breed. 

Trendhout levert glazen schuifdeuren die op maat gemaakt worden. Een groot voordeel hiervan is dat we op de mm nauwkeurig kunnen leveren en daardoor flexibel zijn. De maximale hoogtemaat van onze glazen schuifdeuren is 2600 mm. 

 


Houten overkapping met schuifdeuren

 

Bij een houten overkapping met schuifdeuren is het belangrijk dat de basisconstructie van uw overkapping solide is, waardoor een ringbalk niet gaat doorhangen. De houten overkapping van Trendhout worden op een degelijk manier geconstrueerd waardoor er altijd glazen schuifdeuren onder geplaatst kunnen worden.

Schuifdeuren in een houten overkapping zorgen ervoor dat de overkapping goed kan worden afgesloten. Een groot voordeel hiervan is onder andere dat er geen blad de overkapping in waait en dat het lekker warm blijft als u hier met vrienden bent. 

 

Douglas overkapping met glazen schuifdeuren

Trendhout levert glazen schuifdeuren voor onder uw douglas of eiken overkapping. De glazen schuifdeuren hebben een breedte tussen de 600-1100 mm per glasdeur. Zelf kunt u aangeven welke kant uw glazen schuifdeuren op moeten schuiven. De glazen schuifdeuren van Trendhout zijn voorzien van een meeneemsysteem zodat alle panelen eenvoudig en gelijkmatig sluiten.

Een douglas overkapping wordt vaak met zwarte wanden uitgevoerd, het is dan mooi om een bijpassende kleur glazen schuifdeuren uit te zoeken. De glazen schuifdeuren zijn leverbaar in de kleuren:  Gebroken wit (RAL 9010) – Antraciet (RAL 7016) – Gitzwart (RAL 9005) – Verkeerswit (RAL 9016)Douglas overkapping met glazen schuifwand

Als u kiest voor een glazen schuifwand onder uw douglas overkapping heeft u nog een aantal keuzes die u dient te maken. Standaard worden de glazen schuifwanden voorzien van een ingebouwd komgreep, deze zit dus in het glas verwerkt waardoor deze altijd goed blijft zitten.

Het kan echter zijn dat u graag de glazen schuifwand op slot wilt doen met een cilinderslot. Ook hiervoor zijn er mogelijkheden bij Trendhout. Dit zorgt ervoor dat u spullen veilig onder uw douglas overkapping kunt laten staan. Vanaf de buitenzijde is het slot te bedienen met een sleutel, vanaf de binnenzijde zit er geen draaiknop op de cilinder zodat deze eenvoudig te openen en te sluiten is.

 

Stel houten overkapping samen!

 

Glazen schuifwand houten overkappingEen glazen schuifwand van Trendhout wordt op maat aangeleverd. Dat betekent dat de boven en onderrail en bijhorende zijprofielen allemaal op maat worden gemaakt voor u. De geleiders zijn ook al voor gemonteerd onder de glazen deuren.  Waardoor het een kwestie is van de boven en onderrail monteren om vervolgens op een eenvoudige wijze het glas erin te monteren.

Bij onze glazen schuifwanden kunnen wij optioneel ook tochtstrippen leveren. De tochstrip wordt op het glas gemonteerd en sluit de opening tussen de glazen ruiten af door middel van een tochtborstel.
De tochtstrippen zijn leverbaar in dezelfde kleur als uw glazen schuifwand.

 

Steellook schuifwand buiten


Trendhout heeft een uniek programma met steellook glaswanden voor in onze houten overkappingen en schuren. De steellook glaswand is ook leverbaar met dubbele deur waardoor het goed is af te sluiten met een cilinderslot. De steellook glaswand is voor buiten toepassing.

Trendhout biedt u naast een houten steellook glaswand ook de mogelijkheid om een steellook schuifwand te laten leveren. Deze glazen schuifdeuren hebben veel overeenkomsten met een glazen schuifwand zoals eerder omschreven. Verschil zit hem met name in de mogelijkheid op horizontale roedes op het glas toe te passen.

 

Eiken overkapping bouwpakket


Trendhout produceert naast het bouwpakket met douglas overkappingen ook veel eiken overkappingen.
Een toenemende vraag naar duurzame en hoogwaardige eiken overkapping is bij Trendhout dan ook merkbaar. Een groot gedeelte van ons douglas assortiment is ook leverbaar in eiken hout.

Een eiken houten overkapping kan dus als premium bouwpakket geleverd worden. Op de verschillende onderdelen in het bouwpakket zullen nummertjes staan, deze nummers komen overeen met een tekening waar de nummers op de juiste posities staan weergeven. Dit zorgt ervoor dat het bouwpakket van een eiken overkapping heel eenvoudig te monteren is.


Overkapping bouwpakket goedkoop


Binnen de overkappingen branche zien we een divers vraag en aanbod ontstaan. Er worden hele goedkope bouwpakketten aangeboden en daarentegen ook hele luxe en duurdere bouwpakketten.
Vaak zit er wel een verschil tussen een goedkoop en duurder bouwpakket.

Die verschillen zijn vaak zichtbaar in de kwaliteit douglas, zo kan het ene bouwpakket gedroogd en geschaafd zijn, terwijl in het andere bouwpakket gewoon ruwe balken worden geleverd. Bij Trendhout worden altijd uitgebreide montagehandleidingen en montagematerialen meegeleverd.
In veel van deze gevallen blijkt goedkoop, duurkoop. Trendhout biedt ook goedkope bouwpakketten aan maar dan wel met een degelijke kwaliteit waar u lang van kunt genieten.

 

Houten overkapping bouwpakket 

Zoals hierboven vermeldt zit er dus veel verschil tussen houten overkapping bouwpakketten.
Trendhout biedt voor de gehele markt diverse mogelijkheden. In de douglas houten overkapping hebben we hele gunstig geprijsde modellen en wat duurdere exclusieve modellen.

Wij produceren ook eiken houten overkapping als bouwpakket. Een eiken overkapping wordt op maat voor uw gemaakt en helemaal als premium bouwpakket aangeleverd. Alle houtverbindingen zijn op onze robot voorbereid waardoor het houten overkapping bouwpakket eenvoudig te monteren is.

 

Eiken overkapping bouwpakket.

Trendhout is dé specialist op het gebied van het ontwikkelen en produceren van eiken overkapping bouwpakketten. Eiken heeft unieke eigenschappen waardoor het voor heel veel mensen een droom is om in de tuin neer te zetten. Eiken is ten opzichte van douglas wel harder en daardoor moeilijker op zelf te bewerken. Daarom kiezen veel opdrachtgevers voor een premium eiken overkapping bouwpakket van Trendhout.

Dit bouwpakket wordt in onze moderne CNC productiehal nauwkeurig geproduceerd. Hierbij worden de juiste balken en palen gepakt voorafgaand aan het bewerken van het bouwpakket. Onze CNC robot maakt elk onderdeel van de eiken overkapping op de millimeter nauwkeurig.

 

Overkapping hout bouwpakket


Een overkapping van hout kan als bouwpakket door Trendhout bij u thuis geleverd worden. Een overkapping is eenvoudig via onze configurator samen te stellen. Bij een deskundige Trendhout dealer kunt u verdere productinformatie opvragen en uw overkapping bouwpakket kopen.

Omdat we de overkapping van hout netjes bij uw dealer of bij u thuis willen leveren, wordt het bouwpakket helemaal ingeseald met een folie waardoor het hout in het bouwpakket goed droog blijft tot op het moment dat u gaat monteren. Ook alle montagehandleidingen en bevestigingsmaterialen die in het bouwpakket zitten blijven hierdoor goed droog.

 

Bouwpakket overkapping

Waar kunt u een bouwpakket overkapping kopen? Trendhout heeft door heel Nederland een groot dealernetwerk waar onze bouwpakket gekocht kunnen worden. Met een bouwpakket van Trendhout kunt u ontzettend veel tijd besparen op de montagekosten van een overkapping.

Alle onderdelen van de overkapping zijn op maat gemaakt. Met een duidelijke handleiding kunt u stap voor stap de bouw ervan uitvoeren. Omdat alle onderdelen voorzien zijn van de juiste noodzakelijke verbindingen zult u zien dat de bouw heel snel zal gaan. Door te kiezen voor een premium bouwpakket van Trendhout houdt u dus de bouwkosten uiteindelijk in eigen hand.

 

Stel houten overkapping samen!